Oficialus aprašymas

Geresnis kursai Virtuvė

Norėdami imasi būtinų kursus aukštojo studijų pagrindinių ir tarpinių metu.

Artėjant šiuolaikinio tarptautinės virtuvės patiekalai ir naujų tendencijų. Šiame kurse studentai skatinami kurti sudėtingus receptus su kūrybiškumu, naudojant ir derinant ingredientų, skonių, spalvų ir tekstūrų kiekvienoje iš patiekalų.

Sertifikato informacija

  • Dienos: antradienį, trečiadienį ir penktadienį
  • Darbo laikas: pirmadienis ir penktadienis 8:00-14:00 | trečiadienis 11:00-17:00 val
  • Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas
  • Metodas: Praktiška ir demonstravimas
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Diplomas aukštojo virtuvė
  • Baigimo ceremonija

Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Bal 2019
Liepa 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgp 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Sau 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Bal 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Rgp 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Sau 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date