Read the Official Description

Geresnis kursai Virtuvė

Norėdami imasi būtinų kursus aukštojo studijų pagrindinių ir tarpinių metu.

Artėjant šiuolaikinio tarptautinės virtuvės patiekalai ir naujų tendencijų. Šiame kurse studentai skatinami kurti sudėtingus receptus su kūrybiškumu, naudojant ir derinant ingredientų, skonių, spalvų ir tekstūrų kiekvienoje iš patiekalų.

Sertifikato informacija

  • Dienos: antradienį, trečiadienį ir penktadienį
  • Darbo laikas: pirmadienis ir penktadienis 8:00-14:00 | trečiadienis 11:00-17:00 val
  • Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas
  • Metodas: Praktiška ir demonstravimas
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Diplomas aukštojo virtuvė
  • Baigimo ceremonija

Program taught in:
Anglų
Ispanų
Šis kursas yra
Start Date
Sau 2019
Bal 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sau 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Bal 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Rgp 2019
End Date
Application deadline

Sau 2019

Location
Application deadline
End Date

Bal 2019

Location
Application deadline
End Date

Liepa 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Rgp 2019

Location
Application deadline
End Date