Oficialus aprašymas

Konditerijos Geresnis sertifikatas

Visi mūsų programos ir kursai yra dėstomi Le Cordon Bleu Meksikoje - Universidad Anahuac Norte.

Mokyklų ciklai Šiame liudijime yra sausio, balandžio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Su pilna ir tvirtą žinių apie metodus, studentai pasinerti į darbo metodus ir analizuoti didelio saldumynų aplinką. Per šį trajektorija, studentai turės dirbti nuo ledų, bandelių ir Petit Fours, meno kūrinių, naudojant cukraus ir šokolado, ir desertų ruošimas restoranuose, parengimą.

Tai sertifikatas suteikiamas 2 dienas per savaitę

6 valandų per dieną

Bendras kainą įskaičiuota:

  • Sudėtis
  • Receptas
  • Geresnis Konditerijos sertifikatas
Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Bal 2019
Liepa 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgp 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Sau 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Bal 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Rgp 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Sau 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date