Read the Official Description

Maisto gaminimas Kurso Tarpinis

Užfiksuoti tarpinius kursus, reikalingus vykdyti pagrindinę kursą.

Tęstinis su įgytų žinių bazinio lygmens, tarpinis lygis pabrėžia klasikinius, tradicinius receptus ir pateikimas patiekalų ir iš "mise en nėriniai" svarbą ir organizuoja virtuvėje atrasti naujų darbo formų pristatyti patiekalų.

Sertifikato informacija

  • Dienos: pirmadienis, antradienis ir penktadienis
  • Darbo laikas: 8:00-14:00 val
  • Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas
  • Metodas: Praktiška ir demonstravimas
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Maisto gaminimas Tarpinis diplomą
  • Baigimo ceremonija

Program taught in:
Anglų
Ispanų
Šis kursas yra
Start Date
Sau 2019
Bal 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sau 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Bal 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Rgp 2019
End Date
Application deadline

Sau 2019

Location
Application deadline
End Date

Bal 2019

Location
Application deadline
End Date

Liepa 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Rgp 2019

Location
Application deadline
End Date