Oficialus aprašymas

Maisto gaminimas Kurso Tarpinis

Užfiksuoti tarpinius kursus, reikalingus vykdyti pagrindinę kursą.

Tęstinis su įgytų žinių bazinio lygmens, tarpinis lygis pabrėžia klasikinius, tradicinius receptus ir pateikimas patiekalų ir iš "mise en nėriniai" svarbą ir organizuoja virtuvėje atrasti naujų darbo formų pristatyti patiekalų.

Sertifikato informacija

  • Dienos: pirmadienis, antradienis ir penktadienis
  • Darbo laikas: 8:00-14:00 val
  • Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas
  • Metodas: Praktiška ir demonstravimas
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Maisto gaminimas Tarpinis diplomą
  • Baigimo ceremonija

Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Bal 2019
Liepa 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgp 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Sau 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Bal 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Rgp 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Sau 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date