Tarpinis maisto ruošimo kursai
Le Cordon Bleu Mexico
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Buenavista, Meksika
Kalbų studijos
Anglų kalba, Ispanų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Maisto gaminimas Kurso Tarpinis
Užfiksuoti tarpinius kursus, reikalingus vykdyti pagrindinę kursą.
Tęstinis su įgytų žinių bazinio lygmens, tarpinis lygis pabrėžia klasikinius, tradicinius receptus ir pateikimas patiekalų ir iš "mise en nėriniai" svarbą ir organizuoja virtuvėje atrasti naujų darbo formų pristatyti patiekalų.
Sertifikato informacija
- Dienos: pirmadienis, antradienis ir penktadienis
- Darbo laikas: 8:00-14:00 val
- Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas
- Metodas: Praktiška ir demonstravimas
- Minimalūs studentai: 8 studentų
- Didžiausios studentai: 16 studentų
Ji apima:
- 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
- Sudėtis
- Receptų Knyga
- Maisto gaminimas Tarpinis diplomą
- Baigimo ceremonija
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Įvadas į prancūzų virtuvės pagrindus (sertifikatas)
- Paris, Prancūzija
Intensyvi prancūzų virtuvės profesionalų programa (sertifikatas)
- Paris, Prancūzija
- Dijon, Prancūzija
Profesionali prancūzų virtuvės programa (sertifikatas)
- Paris, Prancūzija