Taikomųjų mokslų katedros katedros asociacija
Henry Ford College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Detroit, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Sumaišytas, Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Bus paskelbta 2021–2022 m
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kulinarijos meno taikomųjų mokslų studentas suteikia studentams galimybę įgyti charakterio, lyderystės ir techninių įgūdžių, kurie yra būtini sėkmei pasaulinėje svetingumo ir turizmo pramonėje. Ketverius metus studijuodami svetingumo vadyboje tęskite Henry Ford College kulinarinio meno bakalauro laipsnį.
Programos mokymosi rezultatai
Sėkmingai baigus šią programą, studentai turėtų turėti galimybę:
- Atidarykite meniu nuo pradžios iki pabaigos pagal ACF F ir G kategorijų maisto ir karšto maisto standartus.
- Susieti restoranų operacijas ir scenarijus su FDRP standartais ir procedūromis.
- Remdamiesi MLCC ir MRA standartais, įvertinkite, kada ir kaip alus, vynas ir alkoholiniai gėrimai patiekiami licencijuotoje įmonėje
- Remdamiesi NRA standartais, nuspręskite, kaip elgtis su įvairiais maisto produktais, siekiant užkirsti kelią maistinėms ligoms.
- Įtraukti profesionalų darbo elgesį, kad užbaigtumėte 300 valandų prižiūrimų stažuočių.
- Organizuokite įvairių segmentų (nekomercinio, nakvynės, sporto ir laisvalaikio, restorano, kazino) ir darbo galimybių svetingumo pramonėje pavyzdžius.
Karjeros galimybės
Kartu su įvairia eilinio lygio darbo patirtimi, studentas, baigęs šį laipsnį, gali norėti apsvarstyti pradinio lygio priežiūros ar valdymo pozicijas šiose srityse:
- Pilno aptarnavimo viešbučiai
- Kurortas ir kelionės tikslai
- Puikių restoranų restoranai
- Sveikatos priežiūros paslaugos
- Kolegijų ir universitetų maitinimas
- Kazino
- Konferencijų centrai
- Maisto produktų pardavimai ir rinkodara
- Mokyklos maisto tarnyba
- Maitinimas
- Kasdienių restoranų restoranai
- Sporto, laisvalaikio ir renginių paslaugos
Akreditacija
Taikomųjų mokslų kulinarijos menas yra akredituotas Amerikos kulinarijos federacijos švietimo fondo akreditavimo komisijos (ACFEFAC) . Departamentas taip pat yra pelnęs pavyzdinės programos apdovanojimą, simbolizuojantį aukščiausius ACFEFAC pripažintus švietimo standartus. Apdovanojimas įteiktas toms programoms, kurios įrodė nuoseklų atitikimą visiems ACFEFAC akreditacijos reikalavimams, kartu su puikiu programos valdymu. ACFEFAC yra pripažinta Aukštojo mokslo akreditacijos taryba (CHEA).
Instruktoriai gauna mokymus ir atestatus iš Amerikos viešbučių ir nakvynės namų švietimo instituto, Nacionalinės restoranų asociacijos švietimo fondo, Valgomojo profesionalų federacijos ir Amerikos kulinarijos federacijos.
Papildomi programos reikalavimai
Oficialią HFC virėjo uniformą reikia įsigyti prieš pradedant kulinarijos laboratorijos kursų užsiėmimus - susisiekite su skyriumi dėl uniformų užsakymo proceso. Apsilankykite Svetingumo skyriuje M-163 Kulinarinio meno ir studentų centro pastate arba internete adresu https://culinary.hfcc.edu/, kad gautumėte vienodą informaciją apie užsakymą.
2020–2021 m. Informacija apie mokslą
Mokestis už kredito valandą Rajone | 100 ir 200 lygiai 101,50 USD | 300 ir 400 lygiai 200 USD |
Už rajono ribų | 177 USD | 265 USD |
Iš valstybės | 257 USD | 350 USD |
Tarptautiniai studentai | 257 USD | 350 USD |
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Žmogiškųjų išteklių svetingumo specialisto įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Taikomųjų mokslų, kulinarijos menų bendradarbė
- Philadelphia, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kulinarijos menų taikomosios mokslų asociacija
- Hanceville, Jungtinės Amerikos Valstijos