Svetingumo diplomas
LaSalle College Vancouver
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Vancouver, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Nepamirštamų patyrimų kūrimas
Šiandienos darbdaviai ieško apmokytų komandos narių, kurie atneša aistrą, įsipareigojimą, tvirtą darbo etiką ir skubų prisitaikymą. Norint, kad tai būtų restorano verslas, turite mylėti dirbti su šypsena ant veido, bendrauti su lankytojais ir mėgautis teatro tipo atmosfera. Jūs turite būti linksmas ir teigiamas, tuo pat metu dirbdami su darbuotojais ir visuomene - tai nėra lengva užduotis, bet „ LaSalle College Vancouver parodo studentams, kaip klestėti įdomioje pramonėje su aukšto lygio praktiniais mokymais.
Kurso tikslai
Svetingumo mokymo programa
Pirkimo, biudžeto sudarymo, planavimo ir sąnaudų kontrolės žinios informuoja studentus apie maisto ir gėrimų verslo rinkos poreikius. Front-end valdymo klausimais, pavyzdžiui, valgomasis procedūrų, valdymo meniu, ir žmogiškųjų išteklių valdymo išplėsti studentų gebėjimą skatinti veiksmingą bendravimą su pagrindiniais darbuotojais. Studentai taip pat yra pagrįsti rinkodaros, finansų valdymo ir virtuvės valdymo įgūdžiais, kurie yra labai svarbūs, norint dirbti verslo ir kulinarijos pramonėje. Ketvirtojo ir paskutiniojo ketvirčio metu studentai sujungia visus kritinius įgūdžius, kuriuos jie įgijo programoje, kad parengtų visą verslo planą mažiausiai 100 vietų restorane. Tada jie įsijungia į pramonę, kad įgytų tikrąją patirtį.
Apžvalga
Šią programą sudaro 60 kreditų per 4 ketvirčius.
Kursų sąrašas
- Kulinarinių metodų sąvokos ir teorijos
- Sanitarija ir sauga
- Klasikinių metodų pagrindai
- Valdymas pagal meniu
- Pirkimas ir produkto identifikavimas
- Garde Manger
- Praktika
- Planavimo ir kontrolės išlaidos
- Pasaulio virtuvė
- Valdymas, priežiūra
- Maisto ir gėrimų valdymas
- Capstone
- Mityba
- Svetingumo pramonės rinkodara
- Maitinimo ir banketų operacijos
- Svetingumas ir žmogiškųjų išteklių valdymas
- Svetingumo pramonės finansų valdymas
- Lyderystė ir organizacinė plėtra
Užimtumas
Svetingumas
Karjeros galimybės
Absolventai turi arba valdo maitinimo įmones, prabangius viešbučius ir kavines, įskaitant „Cactus Club“, „Fairmont Pacific Rim“, „Nightingale“ restoraną ir „JW Marriott Parq Vancouver“. Absolventai yra pasirengę patekti į restoranų verslą aukštesnio lygio vadovų pareigose. Daugelis dirbo paslaugų pramonėje ir diplominę programą užėmė kaip iššūkį sau, tobulindami savo meniškumą ir skatindami jų užimtumo galimybes.
Įgaliojimai
Diplomas
Šią programą patvirtino Aukštojo mokslo ministerijos, Įgūdžių ugdymo ministerijos Privačių mokymo įstaigų skyriaus (PTIB) registratorius
Detalės
- Praktinis specialistų rengimas
- Pramonės stažuotės, siekiant įgyti realios patirties
- Programai reikalingas kulinarinis rinkinys
- Naujoviški mokymai šiuolaikinėje aplinkoje
- Programą sudaro 60 kreditų per keturis ketvirčius
- Baigusieji studentai gauna diplomą
Svetingumo ir restorano verslo vadybos diplomo programa prasideda įvedant pagrindinius kulinarinius meistriškumą ir metodus pagrindinėje virtuvėje. Studentai ištiria įvairius svetingumo švietimo ir įvairių karjeros galimybių aspektus prieš pereinant prie praktinių ir teorinių verslo valdymo įgūdžių, tokių kaip valgomojo procedūros, žmogiškųjų išteklių valdymas, biudžeto sudarymas ir išlaidų kontrolė.
Absolventai Sužinokite
- Rinkodara, finansų ir virtuvės valdymas.
- Kulinarijos technologijų ir maisto bei gėrimų valdymo koncepcijos ir teorijos.
- Svetingumo ir žmogiškųjų išteklių valdymas, vadovavimas ir organizacinė plėtra.
- Pademonstruokite svetingumo pramonės žinias apie tarpkultūrinius, moralinius, etinius ir aplinkosaugos klausimus.
- Naršykite ir kritiškai išanalizuokite principus ir praktiką, darančią įtaką šiuolaikinėms problemoms, turinčioms įtakos pasaulinės svetingumo pramonei.
- Skirti įvairius vadovo vaidmenis ir atsakomybę įvairiose svetingumo aplinkose.
- Įgyvendinti operatyvines pardavimo ir rinkodaros koncepcijas svetingumo organizacijose.
- Parengti, prižiūrėti, analizuoti ir naudoti finansinius dokumentus ir duomenis, susijusius su svetingumo organizacijomis.
- Sukurkite maisto paslaugų parduotuvės ar svetingumo įmonės verslo planą.
Kas turėtų kreiptis?
Studentai tiesiogiai iš vidurinės mokyklos, arba brandūs studentai, kurie yra pasirengę karjerai pakeisti arba remtis gebėjimu, kurį jie turi.
- Kūriniai, kurie mėgaujasi maistu
- Norite išmokti restoranų valdymo
- Tie, kurie vertina verslo suvokimo ir žmonių įgūdžių sujungimą
Idealūs studentai
Kas turėtų kreiptis?
Studentai tiesiogiai iš vidurinės mokyklos, arba brandūs studentai, kurie yra pasirengę karjerai pakeisti arba remtis gebėjimu, kurį jie turi.
- Kūriniai, kurie mėgaujasi maistu
- Norite išmokti restoranų valdymo
- Tie, kurie vertina verslo suvokimo ir žmonių įgūdžių sujungimą
Studijų programa
Apžvalga
Šią programą sudaro 60 kreditų per 4 ketvirčius.
Kursų sąrašas
- Kulinarinių metodų sąvokos ir teorijos
- Sanitarija ir sauga
- Klasikinių metodų pagrindai
- Valdymas pagal meniu
- Pirkimas ir produkto identifikavimas
- Garde Manger
- Praktika
- Planavimo ir kontrolės išlaidos
- Pasaulio virtuvė
- Valdymas, priežiūra ir karjeros plėtra
- Maisto ir gėrimų valdymas
- Capstone
- Mityba
- Svetingumo pramonės rinkodara
- Maitinimo ir banketų operacijos
- Svetingumas ir žmogiškųjų išteklių valdymas
- Svetingumo pramonės finansų valdymas
- Lyderystė ir organizacinė plėtra
Įgaliojimai
Diplomas
Šią programą patvirtino Aukštojo mokslo, įgūdžių ir mokymo ministerijos privačių mokymo įstaigų filialo (PTIB) registratorius.
Detalės
- Praktinis specialistų rengimas
- Pramonės stažuotės, siekiant įgyti realios patirties
- Programai reikalingas kulinarinis rinkinys
- Naujoviški mokymai šiuolaikinėje aplinkoje
- Programa susideda iš 60 kreditų per keturis ketvirčius
- Baigusieji studentai gauna diplomą
Svetingumo ir restorano verslo vadybos diplomo programa prasideda įvedant pagrindinius kulinarinius meistriškumą ir metodus pagrindinėje virtuvėje. Studentai ištiria įvairius svetingumo švietimo ir įvairių karjeros galimybių aspektus prieš pereinant prie praktinių ir teorinių verslo valdymo įgūdžių, tokių kaip valgomojo procedūros, žmogiškųjų išteklių valdymas, biudžeto sudarymas ir išlaidų kontrolė.
Absolventai Sužinokite
- Rinkodara, finansai ir virtuvės valdymas.
- Kulinarijos technologijų ir maisto bei gėrimų valdymo koncepcijos ir teorijos.
- Svetingumo ir žmogiškųjų išteklių valdymas, lyderystė ir organizacijos plėtra.
- Parodykite supratimą apie tarpkultūrines, moralines, etines ir aplinkos problemas svetingumo pramonėje.
- Naršykite ir kritiškai išanalizuokite principus ir praktiką, darančią įtaką šiuolaikinėms problemoms, turinčioms įtakos pasaulinės svetingumo pramonei.
- Skirti įvairius vadovo vaidmenis ir atsakomybę įvairiose svetingumo aplinkose.
- Įgyvendinti operatyvines pardavimo ir rinkodaros koncepcijas svetingumo organizacijose.
- Parengti, prižiūrėti, analizuoti ir naudoti finansinius dokumentus ir duomenis, susijusius su svetingumo organizacijomis.
- Sukurkite maisto paslaugų parduotuvės ar svetingumo įmonės verslo planą.
Programos rezultatas
Kurso tikslai
Svetingumo ir restoranų verslo vadybos diplomo programos mokymo programa pradedama supažindinant su pagrindiniais kulinariniais įgūdžiais ir pagrindinės kulinarijos metodais. Tada studentai tyrinėja įvairius kulinarijos aspektus, tokius kaip kulinarinio išsilavinimo vaidmuo ir įvairios karjeros galimybės, prieš pereidami prie praktinių ir teorinių įgūdžių verslo arenoje.
Pirkimo, biudžeto sudarymo, planavimo ir išlaidų kontrolės žinios informuoja studentus apie maisto ir gėrimų verslo rinkos reikalavimus. Priekinio valdymo klausimai, tokie kaip valgomojo procedūros, valdymas pagal meniu ir žmogiškųjų išteklių valdymas, išplečia studento galimybes skatinti efektyvų bendravimą su pagrindiniais darbuotojais. Studentai taip pat yra pagrįsti rinkodaros, finansų valdymo ir virtuvės valdymo įgūdžiais, kurie yra svarbūs svetingumo ir kulinarijos pramonės verslui. Ketvirtajame ir paskutiniame programos ketvirtyje studentai sujungia visus programoje įgytus kritinius įgūdžius, kad sudarytų išsamų mažiausiai 100 vietų restorano verslo planą. Tada jie pradeda eksternatūrą pramonėje, kad įgytų realios patirties.
KARJEROS GALIMYBĖS
Užimtumas
Svetingumo ir restoranų verslo vadybos diplomų programa yra protingas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta kulinariją ir svetingumą. Nesvarbu, ar jūsų karjeros tikslas yra restorano valdymas ar valdymas, ar norite dirbti su maitinimo įmonėmis, viešbučiais ir kavinėmis, programa paruošia jus baigus studijas ieškoti įvairių pradinio lygio įsidarbinimo galimybių. Programa taip pat tinka asmenims, šiuo metu dirbantiems paslaugų sektoriuje, kurie nori mesti iššūkį sau ir išplėsti savo įsidarbinimo galimybes. Sėkmingai baigus programą, absolventai yra pasirengę ieškoti pradinio lygio darbo jėgos, turinčios gerai suapvalintą portfelį, kuris gali padėti pagrindą pradinio lygio įsidarbinimui kulinarijos mene.
Karjeros galimybės
Absolventai turi arba valdo maitinimo įmones, prabangius viešbučius ir kavines, įskaitant „Cactus Club“, „Fairmont Pacific Rim“, „Nightingale“ restoraną ir „JW Marriott Parq Vancouver“. Absolventai yra pasirengę patekti į restoranų verslą aukštesnio lygio vadovų pareigose. Daugelis dirbo paslaugų pramonėje ir diplominę programą užėmė kaip iššūkį sau, tobulindami savo meniškumą ir skatindami jų užimtumo galimybes.