Specialisto magistro laipsnis "Fire Cuisine"

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Keramika, skulptūra, stiklas ... yra daug meninių disciplinų, kuriose ugniai tenka esminis vaidmuo. Kitas yra dar viena virtuvė. Tiek tiesiogiai, tiek netiesiogiai, ir nuo seniausių laikų virtuvėje buvo naudojamas ugnis: tai yra pagrindinė sudedamoji dalis, tuo pačiu ir sunkiausia, taigi kartais nepripažįstama, kokia svarbi ar dėmesio ji nori. Nesvarbu, kad viryklės yra bet kokios virtuvės širdyje.

Degimo deglo liepsna, atviros kepsninės šiluma, orkaitės-barbekiu viryklė, krosnys ir rūkymo menas yra skirtingi ugnies apdorojimo būdai ir metodai, kuriems reikalingas puikus mokymasis. Tačiau vakuuminis kepimas ir žema temperatūra taip pat atveria įvairias galimybes mūsų virtuvėms. Medžio deginimo krosnies arba garinės krosnies liepsna, krosnių energija ar netgi mikrobangų krosnelė. Tai ne tik tai, kaip naudojamas ugnis, bet ir skirtingos temperatūros, kurios mums suteikia platų kulinarinių pojūčių spektrą.

Tikslai

1. Sužinokite apie ugnies ryšį su maistu ir virtuvės keitimą iš jo kilmės iki šios dienos.

2. Kurkite susijusius sugebėjimus kiekvienos maisto šeimos pagrindu. Mėsos ar žuvies išpjaustymas yra esminis sėkmingo perdirbimo ir virtuvės veiksnys, vaisių ir daržovių tekstūra, padažų ir garnyru žinojimas ir tt

3. Gauti plačias žinias apie naujas priemones, konteinerius, mašinas, energijos rūšis ir ilgį ir tt, kad būtų galima paruošti virtuvę be horizonto nuo tradicinės virtuvės iki pramoninės virtuvės, įskaitant sveiką maistą ir žemos temperatūros virtuvę .

4. Sužinokite apie įvairių tipų mentes ir pjovimo įrankius. Aštriais kraštais naudojamų padargų naudojimas. Pjaustymo technologijos ir praktika.

5. Gauti bendrą požiūrį į skirtingus kepimo būdus ir jų vykdymą.

Į ką jis yra skirtas

Šefų, kurie nori specializuotis karštuose patiekaluose.

Šefų, kurie nori pakeisti savo restoranų kryptį ir specializuotis.

Maitinimo sektoriaus verslininkams.

Rekvizitai priėmimo

Šio kurso metu priimti 16 kandidatų paprastai būna žmonės, kurie yra aistringi kulinariniam pasauliui. Pareiškėjai turi turėti chefininko kvalifikaciją ar bent trejų metų profesionalios virtuvės virėja.

Priėmimo procesas

1. Užpildykite priėmimo formą ir pateikite dokumentus.

Šis procesas yra užbaigtas internete naudojant šią nuorodą.

2. Priėmimo testas ir ispanų kalbos mokėjimo lygis.

Nors mes suteiksime jums sinchroninio vertimo bandymo sistemą, kai kurios ispanų kalbos žinios bus naudingos. Priėmimo testas suteiks jūsų lygmens ir jūsų asmenybės bruožų, noro dirbti ir kūrybiškumą.

3. Pokalbis su programos koordinatoriumi.

Jūs turėsite telematinį pokalbį su programos koordinatoriumi, kuris įvertins jūsų suderinamumą su grupe ir jūsų indėlį į tą pačią.

4. Priėmimo komitetas.

Jūsų paraiška bus išsiųsta į Priėmimo komitetą, kuris priims galutinį sprendimą remdamasis proceso metu gauta informacija.

5. Patvirtinimas ir rezervavimas.

Jei nuomonė bus teigiama, galėsite užsiregistruoti mokėdami už rezervacijos vietą. Sveiki atvykę į CIB!

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau