Specialistas magistro laipsnį maitinimo ir renginių virtuvėje

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Banketas, maitinimo renginys ar grupinė vakarienė yra unikalus renginys. Nepraleiskite valgio pristatymo, kaip įprastame restorane: nėra vienodų įrašų arba tos pačios paslaugos.

Banketų virtuvė turi savitus ypatumus, kurie restorane neapsiriboja virtuve. Rengiant maistą kolektyvui, yra taisyklių ir reikalavimų bei logistikos ir vykdymo, kurie skiriasi nuo įprasto viešojo maitinimo. Nei išlaidos, nei maržos nepaneigia tradicinio restorano panašumo. Šeimininkas turi priimti kitokį mąstyseną, kaip ir "maitre", ir renginių organizatorius įsitraukia taip pat, kaip ir viešbučio maisto ir gėrimų vadybininkas.

Tikslai

1. Sužinokite apie maisto ruošimą kolektyvams, įskaitant renginių banketus ir maitinimą, kad galėtumėte dirbti bet kurioje maitinimo įmonėje.

2. Gaukite išsamių žinių rengiant ir siūlydami renginius iš gastronomijos, prekybos ir administracinės perspektyvos.

3. Įtraukti kūrybiškumą ir naujoves banketų virtuvėje.

4. Siūlome elementus, žinias ir įrankius, reikalingus geram virėjo ir banketų restorano valdytojui, kuris gali vesti banketą, maitinimą ir kolektyvinį verslą.

5. Suteikti studentams galimybę įgyti žinių, reikalingų kurti kūrybines mintis, atsižvelgiant į virtuvės vertę, jos transformaciją ir tos pačios naujovės, nes banketai ir viešojo maitinimo paslaugos nuolat tobulėja.

6. Įgiję kūrybingų ir novatoriškų procesų metodiką ir įpročius.

Į ką jis yra skirtas

Virtuvės specialistams, norintiems įgyti naujų žinių apie banketus ir maitinimą.

Restorano valdytojai, kurie nori išplėsti savo verslo horizontus, įtraukiant banketus.

Profesionalams, norintiems sutelkti dėmesį į visų renginių organizavimą ir bendrąsias žinias apie virtuvę, paslaugas ir organizavimą.

Rekvizitai priėmimo

16 priimtų šio kurso paprastai yra asmenys, aistra kulinariniam pasauliui. Pareiškėjai taip pat privalo turėti chefo kvalifikaciją arba būti profesionalia virtuve virėja, turinti bent trejų metų patirtį.

Priėmimo procesas

1. Užpildykite priėmimo formą ir pateikite dokumentus.

Šis procesas yra užbaigtas internete naudojant šią nuorodą.

2. Priėmimo testas ir ispanų kalbos mokėjimo lygis.

Nors mes suteiksime jums sinchroninio vertimo bandymo sistemą, kai kurios ispanų kalbos žinios bus naudingos. Priėmimo testas suteiks jūsų lygmens ir jūsų asmenybės bruožų, noro dirbti ir kūrybiškumą.

3. Pokalbis su programos koordinatoriumi.

Jūs turėsite telematinį pokalbį su programos koordinatoriumi, kuris įvertins jūsų suderinamumą su grupe ir jūsų indėlį į tą pačią.

4. Priėmimo komitetas.

Jūsų paraiška bus išsiųsta į Priėmimo komitetą, kuris priims galutinį sprendimą remdamasis proceso metu gauta informacija.

5. Patvirtinimas ir rezervavimas.

Jei nuomonė bus teigiama, galėsite užsiregistruoti mokėdami už rezervacijos vietą. Sveiki atvykę į CIB!

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau