Specialistas magistro laipsnį "Molekulinė virtuvė"

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Per pastaruosius 25 metus virtuvė išsivystė daugiau nei per pastaruosius 250 metų. Virtuvė yra mokslas, fizika ir chemija. Dėl to šiuo kursu turėsite mokslininkus, fizikus ir chemikus iš savo pusės, taip pat geriausius pasaulio virtus.

Jie supažindins su savo žiniomis su virtuve ir perduos juos studentams, siekdami sisteminti procesus, konceptualizuoti dizainus, tirti karbonizuojamų dujų elgesį ir aptikti emulsijų reakciją per padažą, naudojant pažangiausius įrankius ir mechanizmus.

Šis kursas yra kur kas platesnis nei avangardo virtuvė. Šis kursas neapsiriboja senosiomis paradigmomis, kad pažeistų taisykles ir atvedė mus į ateities gastronomiją, o mokslą pavertė viešojo maitinimo sektoriaus paslaugomis.

Be to, Hervé This, Nicholas Kurti, Claudi Mans ir Pere Castells buvo ir yra atsakingi už virėjų vizijos atvėrimą ir paskatinimą įtraukti ir naudoti savo virtuvėje esančias technologijas, kurios ne tik yra viryklės.

Mokslas jau yra puikus įrankis, leidžiantis pirkti virtuvę į priekį. Tačiau tai yra tiesa ne tik kūrybiškai. Su mokslu galima pagerinti tradicinių patiekalų tekstūrą, atrasti naujų skonių ir išanalizuoti tradicinę ir avangardo virtuvę, kad jos būtų užšaldytos ir gabenamos laivu visame pasaulyje. Pere Castells

Tikslai

1. Sukurti tvirtą mokslinį pagrindą, kuriuo remiantis būtų galima kurti molekulinę virtuvę.

2. Atraskite kulinarines galimybes ir naujas struktūras, pagrįstas naujais ingredientais ir jų apdorojimu.

3. Sužinokite apie naujus įrankius, įrankius ir mechanizmus, kurie yra technologinių naujovių rezultatas.

4. Mokyti studentus kurti aukščiausios klasės virtuvės pasiūlymą pagal molekulinės virtuvės kriterijus.

5. Įgyti specialią kalbą ir kultūrą, leidžiančią studentams atlikti savo darbą kartu su chemikais ir mokslininkais.

6. Gebėti identifikuoti vietos biologinės įvairovės siūlomas galimybes ir išteklius sukurti pasaulinę virtuvę ir jos segmentuotą paraišką.

7. Gaukite kūrybiškumo ir inovacijų procesų metodiką ir įpročius.

Į ką jis yra skirtas

Tiems, kurie nori kurti ir diegti naujoves profesionalios virtuvės pasaulyje.

Virtuvės specialistams, norintiems įgyti naujų žinių apie molekulinę virtuvę.

Tiems, kurie nori atnaujinti savo restoranų verslo gastronomines ir kulinarines paslaugas.

Tiems, kurie nori užbaigti savo kulinarinį mokymą haute cuisine.

Rekvizitai priėmimo

Šio kurso metu priimti 16 kandidatų paprastai būna žmonės, kurie yra aistringi kulinariniam pasauliui. Pareiškėjai privalo turėti chefų kvalifikaciją arba turėti profesionalios virtuvės virėja, turinti bent trejų metų patirtį.

Priėmimo procesas

1. Užpildykite priėmimo formą ir pateikite dokumentus.

Šis procesas yra užbaigtas internete naudojant šią nuorodą.

2. Priėmimo testas ir ispanų kalbos mokėjimo lygis.

Nors mes suteiksime jums sinchroninio vertimo bandymo sistemą, kai kurios ispanų kalbos žinios bus naudingos. Priėmimo testas suteiks jūsų lygmens ir jūsų asmenybės bruožų, noro dirbti ir kūrybiškumą.

3. Pokalbis su programos koordinatoriumi.

Jūs turėsite telematinį pokalbį su programos koordinatoriumi, kuris įvertins jūsų suderinamumą su grupe ir jūsų indėlį į tą pačią.

4. Priėmimo komitetas.

Jūsų paraiška bus išsiųsta į Priėmimo komitetą, kuris priims galutinį sprendimą remdamasis proceso metu gauta informacija.

5. Patvirtinimas ir rezervavimas.

Jei nuomonė bus teigiama, galėsite užsiregistruoti mokėdami už rezervacijos vietą. Sveiki atvykę į CIB!

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau