Specialistas magistro laipsnį šokoladu

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Laikoma dievų maistu, šokoladas niekada niekam nepalieka nieko. Tai kelia aistras, ir visada yra vietos jai. Daug daugiau nei šokolado baras, kakava yra gyvenimo istorija apie civilizaciją ir daugelio kultūrų vystymąsi. Dėl šios priežasties CIB norime, kad jūs atrasite aistrą dėl rudojo aukso virtuvės ir konditerijos gaminių.

Šis kursas skirtas šefpavims ir profesionaliems konditeriams, kurie nori gilinti savo žinias ir įgyti plačią viziją apie šio reikalingo ingrediento galimybes, nuo jos atsiradimo iki kulinarinio avangardo ir kakavos siūlomų pokyčių, suteikiant studentams naujų žinių ir naujos technologijos savo virtuvėse.

Tikslai

1. Mokyti specialistus, kurie turi tvirtą šokolado specializaciją.

2. Suprasti šokoladą, pradedant nuo žaliavos: kakava. Teikti studentams tvirtą pagrindą įvairiems kakavos tipams, auginamiems visame pasaulyje, atlikti sensorinę analizę ir mokyti studentus, kaip gaminti šokoladą iš kakavos pupelių.

3. Siūlyti geriau suprasti pasaulinės rinkos kakavos kokybės lygius ir kiekvieno kakavos tipo pasirinkimą dėl šokolado skonio dėl jo kilmės.

4. Suteikite studentams galimybę tobulinti praktinius šokolado apdorojimo įgūdžius, kad galėtumėte gaminti visų tipų produktus. Be darbo, nuo šokolado masės, kempinės ir pastos - gamina kauliukus, ledus, saldumynus ir dekoratyvines kainas.

5. Norėdami gauti plačias žinias apie naujas priemones, konteinerius ir mašinas, kad galėtumėte be kliūčių gaminti konditerijos gaminius, iš restorano į konditerijos įmonę.

6. Gauti visuotinį požiūrį į įvairius šokolado apdorojimo būdus ir jų vykdymą. Žinoma, taip pat siekiama padėti moksleiviams įsigyti kulinarinę kakavos ar šokolado kultūrą druskos patiekaluose.

Į ką jis yra skirtas

Virėjai ir konditeriai, kurie nori specializuotis šokolado meno srityje.

Saldumynų mėgėjams, norintiems atidaryti šokolado verslą.

Rekvizitai priėmimo

Šio kurso metu priimti 16 kandidatų yra asmenys, aistra saldumynų pasaulyje.

Priėmimo procesas

1. Užpildykite priėmimo formą ir pateikite dokumentus.

Šis procesas yra užbaigtas internete naudojant šią nuorodą.

2. Priėmimo testas ir ispanų kalbos mokėjimo lygis.

Nors mes suteiksime jums sinchroninio vertimo bandymo sistemą, kai kurios ispanų kalbos žinios bus naudingos. Priėmimo testas suteiks jūsų lygmens ir jūsų asmenybės bruožų, noro dirbti ir kūrybiškumą.

3. Pokalbis su programos koordinatoriumi.

Jūs turėsite telematinį pokalbį su programos koordinatoriumi, kuris įvertins jūsų suderinamumą su grupe ir jūsų indėlį į tą pačią.

4. Priėmimo komitetas.

Jūsų paraiška bus išsiųsta į Priėmimo komitetą, kuris priims galutinį sprendimą remdamasis proceso metu gauta informacija.

5. Patvirtinimas ir rezervavimas.

Jei nuomonė bus teigiama, galėsite užsiregistruoti mokėdami už rezervacijos vietą. Sveiki atvykę į CIB!

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau