Specialistė magistro laipsnį Integruojantis sveikas gaminimas

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Sveikas maistas yra madingas. Dabar daugiau nei bet kada. Tačiau, išskyrus sveiką, žmonės dabar nori, kad jų virtuvė būtų gastronomija. Virėjai tampa ekologiniais virėjais, žaliais virėjais, virėjais, kurie stengiasi pakeisti pasaulį remdamiesi sveikais produktais, tvarumu ir aplinka ...

Mityba ir mityba yra pilni stigmų visuomenėje, kuri ieško tendencijų, prekių ženklų, pavadinimų, koncepcijų, greito maisto ir, visų pirma, daugybės stebuklų. Šiame magistro laipsnyje mes norime atverti naują aspektą sveikiose virtuvėse, kaip maisto paradigmos ir kulinarijos bei gastronomijos minties dėmesio. Mes norime suplėšyti racionalaus mitybos kliūtis ir rasti sau sveikos mitybos, gyvenimo būdo ir produktų integraciją bei jų paruošimą.

Mes atidarysime naują aspektą, skirtą sveikai maistui, kaip maisto paradigmos, kulinarijos ir gastronomijos minties akcentą.

Tikslai

1. Mokyti studentus apie ryšį, kuris egzistavo tarp mokslo ir maisto, mityba ir virtuvės transformacija nuo jos atsiradimo.

2. Sukurti atitinkamus gebėjimus, pagrįstus kiekvienu ingredientu, kuris dabar naudojamas sveikiose virtuvėse. Gausite plačias žinias apie gastrobotany, įvairias kulinarines tendencijas, sutelkiant dėmesį į sveiką pasaulį.

3. Išmokite vertinti kiekvieno skirtumus ir sugebėti kurti plačias žinias, kad galėtumėte nustatyti kiekvieno kulinarinius rezultatus.

4. Atlikite mokslinę bazę, skirtą įvairioms dietoms nuo seniausių laikų iki šių dienų.

5. Maistingosios medžiagos, maistas, maitinimo energija, pusiausvyra per maistą, maisto filosofija, alchemija virtuvėje.

6. Maistas sportininkui, kūdikiui, vyresnio amžiaus žmonėms, diabetui, celiakija sergančiam asmeniui ir kt.

7. Maistas stresui, senėjimo nuo senėjimo, antihistamininių preparatų ir kt.

8. Pateikite gerą pagrindą įvairioms ligoms ir ligoms bei jų įtraukimui į sveiką mitybą, kad jos galėtų kepti patiekalus restorane.

9. Skersine ašis, kad pamatytumėte įvairių socialinių veiksmų, tokių kaip sveikata, skurdas, socialinis denonsavimas ir socialinė integracija, kulinarinę transformaciją.

Į ką jis yra skirtas

Šetuose, kurie nori sukurti sveiką maistą, pagrįstą naujuoju mąstymo apie maistą būdais ir būdais paruošti maistą, pereiti prie integruoto ir esamo maisto ir mitybos.

Šetuose, kurie nori dirbti ligoninėse, slaugos namuose, kurortuose ir restoranuose, kurie tarnauja sveikiams patiekalams.

Pirmasis žingsnis tiems, kurie nori sukurti naują, sveikesnę restorano koncepciją.

Restorano virėjai, norintys atnaujinti savo žinias ir įgūdžius gerai subalansuotai ir sveikiam aukščiausios rūšies virtuvui, turi būti susipažinę su žmonių sveikatos, alergijos ar netolerancijos maisto produktuose tendencijomis.

Rekvizitai priėmimo

Šio kurso metu priimti 16 kandidatų yra asmenys, aistra saldumynų pasaulyje.

Priėmimo procesas

1. Užpildykite priėmimo formą ir pateikite dokumentus.

Šis procesas yra užbaigtas internete naudojant šią nuorodą.

2. Priėmimo testas ir ispanų kalbos mokėjimo lygis.

Nors mes suteiksime jums sinchroninio vertimo bandymo sistemą, kai kurios ispanų kalbos žinios bus naudingos. Priėmimo testas suteiks jūsų lygmens ir jūsų asmenybės bruožų, noro dirbti ir kūrybiškumą.

3. Pokalbis su programos koordinatoriumi.

Jūs turėsite telematinį pokalbį su programos koordinatoriumi, kuris įvertins jūsų suderinamumą su grupe ir jūsų indėlį į tą pačią.

4. Priėmimo komitetas.

Jūsų paraiška bus išsiųsta į Priėmimo komitetą, kuris priims galutinį sprendimą remdamasis proceso metu gauta informacija.

5. Patvirtinimas ir rezervavimas.

Jei nuomonė bus teigiama, galėsite užsiregistruoti mokėdami už rezervacijos vietą. Sveiki atvykę į CIB!

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau