Filter
Sertifikatas
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Geriausios sertifikato studijų programos - Tarptautinės virtuvės

Sertifikavimo programa turi savo privalumų. Tai gali būti trumpesnė nei tipinė studijų programa, ir tai gali būti įrodymas, kad asmuo atitinka tam tikro lygio tam tikro darbo atlikimo profesinius reikalavimus. Sertifikavimo programos gali trukti nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių, priklausomai nuo mokymo programos.

Kas yra tarptautinės virtuvės sertifikatas? Šio tipo pažymėjimas gali sudominti studentus, kurie nori įgyti žinių apie maisto produktus ir išmokti juos gaminti iš šalių iš viso pasaulio. Tarptautinės virtuvės sertifikavimas paprastai apima studentų mokymą apie maisto produktų kilmę visame pasaulyje, taip pat apie kepimo būdus ir receptus. Kai kurios mokyklos siūlo stažuotes viešbučiuose ar restoranuose, o kitos gali netgi pasiūlyti kalbų studijas ir verslo principus kaip dalį savo mokymo programos.

Studentai, kurie baigia tarptautinės virtuvės sertifikavimo kursus, gali mokytis tokių gebėjimų, kaip kultūros supratimas, kūrybiškumas ir bendravimas. Šie įgūdžiai gali būti naudingi kuriant tarpasmeninius santykius su kitais.

Daugelis veiksnių gali turėti įtakos sertifikato įsigijimo tarptautinėje virtuvėje išlaidoms. Tai apima (bet tuo neapsiribojant) šalies, kurioje siūlomas mokymas, mokyklą ir mokymo trukmę.

Studentas, sėkmingai baigęs atestaciją, gali gauti darbą kaip "šešis", restoranų vadybininkas, viešojo maitinimo įstaigos, banketų vadybininkas ar vadovaujantis virėjas. Studentai gali įgyti specialių žinių apie sanitariją ir maistą bei mitybą, darant jas dar labiau tinkamu. Užimtumo galimybės negali apsiriboti tik savo šalimi ar šalimi, kurioje buvo gautas sertifikatas. Kai kurie studentai gali įgyti darbo vietų tarptautiniu mastu.

Pasaulinės tarptautinės virtuvės patiekalus siūlo įvairios kolegijos, universitetai ir mokyklos, kurios specializuojasi maisto paslaugų srityje. Klasės gali būti siūlomos įstaigoje ar internete. Žemiau ieškokite savo programos ir tiesiogiai susisiekite su pasirinktos mokyklos priėmimo biuru, užpildydami švino formą.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau
Kitos šios studijų srities programos:

14 Rezultatai Tarptautinės virtuvės

Tokyo Sushi Academy

8 savaites, derinant 4 savaites suši kursą ir 4 savaites Washoku Žinoma, yra populiariausias ir pasirinktas 70% užsienio studentų. ... [+]

8 savaites suši ir WASHOKU (japonų virtuvės) kurso 8 savaites, derinant 4 savaites suši kursą ir 4 savaites Washoku Žinoma, yra populiariausias ir pasirinktas 70% užsienio studentų. Mes siūlome nuolaida 50,000JPY nuo bendros kainos.

4 SAVAITES SUSHI Daugiau informacijos apie kursus Jūs išmoksite iš Japonijos peiliu tvarkymo žaliaviniam žuvų rengiantis suši, nuo pagrindinio į gilesnį žinių! Viskas apie suši priėmimo!

3 PRIVALUMAI Šis kursas Pagrindai į pažangias technologijas Jūs galite įsigyti platų įgūdžių ir žinių apie suši, įskaitant tai, kaip naudoti japonų virtuvės peilis, kaip pasiruošti ryžius suši (Shari), kaip valyti ir išgydyti žuvis, kaip padaryti Edomae stiliaus suši ritinėlius arba sashimi, ir maisto higienos valdymas. Daug įvairių jūros gėrybių Jūs išmoksite kaip padaryti sushi su daugiau nei 20 rūšių jūros gėrybių: balta, raudona, mažos, vidutinės ar didelės žuvies, vėžiagyvių, kalmarų ar aštuonkojų. Tunas, lašiša, yellowtail ir krevečių yra populiarūs užsienyje, bet jūs taip pat kovoti su pagrindinio žvejoti Edomae stiliaus suši, pavyzdžiui, Kohada (skilvis perpelių) arba ungurys ungurių. Metodai pritaikyti prie kiekvieno ingrediento Edomae stilius suši išsaugo senovės išmintį virėjų Tokijuje (Edo), pavyzdžiui, Kumelė-JiME ir Su-JiME (sūdymo su rudadumbliai arba acto) ir Zuke (marinavimas su sojos padažu). Mokymosi pagrindinius metodus, kurie atneš geriausią skonį ingredientų praplės jūsų virimo galimybę. ... [-]
Japonija Tokijas
Balandis 2020
Anglų
Dieninės
8 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Tokyo Sushi Academy

Jūs išmoksite kaip padaryti Dashi (japonų sriuba žaliavą) į garsiąją Tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, izakaya maistas, Pikantiškų blynelių ir dar daugiau! ... [+]

4 SAVAITES WASHOKU (japonų virtuvės) Daugiau informacijos apie kursus Jūs išmoksite kaip padaryti Dashi (japonų sriuba žaliavą) į garsiąją Tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, izakaya maistas, Pikantiškų blynelių ir dar daugiau!

3 PRIVALUMAI Šis kursas Pagrindai ir pritaikymo Dashi ir umami Dashi yra akcinė pagamintas iš Japonijos ingredientais, tokiais kaip Katsuobushi (Bonito dribsnius), Niboshi (džiovinti mažais sardinės), rudadumbliai ir džiovinti grybai grybai. Taip pat žinomas kaip umami, Dashi yra pritraukti dėmesį iš viso pasaulio. Dashi yra esminis Washoku, todėl jūs išmoksite savo pagrindus ir programas, jos sudedamųjų dalių, kaip padaryti tai ir kaip ją naudoti patiekalų. Platus Japonijos patiekalų Japonijos virtuvė vystėsi unikaliai pagal užsienio kultūras nuo seniausių laikų įtaka. Galite sužinoti platų patiekalų, įskaitant vietinio maisto patiekalai izakaya taip pat Tempura, Sashimi, Yakitori ir Tonkatsu, kad yra populiarus užsienyje. Įrankiai ir virimo būdai Washoku Jūs išmoksite penkis būdus teikimas, žalias (pjovimo), verdančio, Grilis, garinimas ir giliai kepti-su Japonijos priemones, įskaitant virtuviniu peiliu. Maisto ruošimo metodus, kurie kreiptis į penkių pojūčių ir išvesiu geriausią skonį ingredientų yra labai vertinami visame pasaulyje, todėl, kad jie padės jums sukurti savo ateities karjerą. ... [-]
Japonija Tokijas
Balandis 2020
Anglų
Dieninės
4 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Tokyo Sushi Academy

Jūs išmoksite iš Japonijos peiliu tvarkymo žaliaviniam žuvų rengiantis suši, nuo pagrindinio į gilesnį žinių! Viskas apie suši priėmimo! ... [+]

4 SAVAITES SUSHI Daugiau informacijos apie kursus Jūs išmoksite iš Japonijos peiliu tvarkymo žaliaviniam žuvų rengiantis suši, nuo pagrindinio į gilesnį žinių! Viskas apie suši priėmimo!

3 PRIVALUMAI Šis kursas Pagrindai į pažangias technologijas Jūs galite įsigyti platų įgūdžių ir žinių apie suši, įskaitant tai, kaip naudoti japonų virtuvės peilis, kaip pasiruošti ryžius suši (Shari), kaip valyti ir išgydyti žuvis, kaip padaryti Edomae stiliaus suši ritinėlius arba sashimi, ir maisto higienos valdymas. Daug įvairių jūros gėrybių Jūs išmoksite kaip padaryti sushi su daugiau nei 20 rūšių jūros gėrybių: balta, raudona, mažos, vidutinės ar didelės žuvies, vėžiagyvių, kalmarų ar aštuonkojų. Tunas, lašiša, yellowtail ir krevečių yra populiarūs užsienyje, bet jūs taip pat kovoti su pagrindinio žvejoti Edomae stiliaus suši, pavyzdžiui, Kohada (skilvis perpelių) arba ungurys ungurių. Metodai pritaikyti prie kiekvieno ingrediento Edomae stilius suši išsaugo senovės išmintį virėjų Tokijuje (Edo), pavyzdžiui, Kumelė-JiME ir Su-JiME (sūdymo su rudadumbliai arba acto) ir Zuke (marinavimas su sojos padažu). Mokymosi pagrindinius metodus, kurie atneš geriausią skonį ingredientų praplės jūsų virimo galimybę. ... [-]
Japonija Tokijas
Balandis 2020
Anglų
Dieninės
4 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Mexico

Meksikos virtuvė, UNESCO kultūros ir nematerialus paveldas žmonijai, yra vienas iš pačių įvairiausių ir turtingiausių virtuvių. Jis garsėja savo išskirtinių skonių ir ... [+]

Meksikos Maisto gaminimas Žinoma, aš

Meksikos virtuvė, UNESCO kultūros ir nematerialus paveldas žmonijai, yra vienas iš pačių įvairiausių ir turtingiausių virtuvių. Jis garsėja savo skiriamuosius ir sudėtingų skonių su dideliu skoniu, todėl kulinarines tradicijas iš anksto Ispaniškas kultūrų iki dabar. Sužinokite metodus, preparatai, kultūrą, istoriją ir sudėtingus stiliaus pristatymus Cordon Bleu.

Sertifikato informacija

Dienos: antradieniais ir ketvirtadieniais Darbo laikas: 11:00-17:30 Trukmė: 20 Daugiau bandymų sesijos Metodas: demonstracija ir praktinė Minimalūs studentai: 8 studentų Didžiausios studentai: 16 studentų ... [-]
Meksika Buenavista Mexicali
Susisiekti su mokykla
Anglų,Ispanų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Mexico

Artėjant šiuolaikinio tarptautinės virtuvės patiekalai ir naujų tendencijų. Šiame kurse studentai skatinami kurti sudėtingus receptus su kūrybiškumu, naudojimo ir ... [+]

Geresnis kursai Virtuvė

Norėdami imasi būtinų kursus aukštojo studijų pagrindinių ir tarpinių metu.

Artėjant šiuolaikinio tarptautinės virtuvės patiekalai ir naujų tendencijų. Šiame kurse studentai skatinami kurti sudėtingus receptus su kūrybiškumu, naudojant ir derinant ingredientų, skonių, spalvų ir tekstūrų kiekvienoje iš patiekalų.

Sertifikato informacija

Dienos: antradienį, trečiadienį ir penktadienį Darbo laikas: pirmadienis ir penktadienis 8:00-14:00 | trečiadienis 11:00-17:00 val Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas Metodas: Praktiška ir demonstravimas Minimalūs studentai: 8 studentų Didžiausios studentai: 16 studentų ... [-]
Meksika Buenavista Mexicali
Susisiekti su mokykla
Anglų,Ispanų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Mexico

Tęstinis su įgytų žinių bazinio lygmens, tarpinis lygis pabrėžia klasikinius, tradicinius receptus ir pateikimas Indai ir svarbą ... [+]

Maisto gaminimas Kurso Tarpinis

Užfiksuoti tarpinius kursus, reikalingus vykdyti pagrindinę kursą.

Tęstinis su įgytų žinių bazinio lygmens, tarpinis lygis pabrėžia klasikinius, tradicinius receptus ir pateikimas patiekalų ir iš "mise en nėriniai" svarbą ir organizuoja virtuvėje atrasti naujų darbo formų pristatyti patiekalų.

Sertifikato informacija

Dienos: pirmadienis, antradienis ir penktadienis Darbo laikas: 8:00-14:00 val Trukmė: 28 seansai per grįžtamojo ryšio sesijos ir aptarimas Metodas: Praktiška ir demonstravimas Minimalūs studentai: 8 studentų Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu Sudėtis Receptų Knyga Maisto gaminimas Tarpinis diplomą Baigimo ceremonija ... [-]
Meksika Buenavista Mexicali
Susisiekti su mokykla
Anglų,Ispanų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Mexico

Nuo pat pirmos dienos studentas išmoks principai, pagrindai, pagrindai ir maisto ruošimo metodus, siekia tarptautiniu lygiu, suteikiant reikiamas priemones ... [+]

Pagrindinis Maisto gaminimas kursai

Nuo pat pirmos dienos studentas išmoks principai, pagrindai, pagrindai ir maisto ruošimo metodus, siekia tarptautiniu lygiu, teikti priemones, būtina atlikti išsamią mokymo kulinarijos pasaulyje.

Sertifikato informacija

Dienos: Pirmadienis, trečiadienis ir ketvirtadienis Darbo laikas: 8:00-14:00 valandos Trukmė: 28 seansai plius tyrimas Metodas: Praktiška ir demonstravimas Minimalūs studentai: 8 studentų Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu Portfelis peilių ir virtuvės reikmenimis Pora batų virtuvėje Receptų Knyga Sudėtis Receptų Knyga Diplomas aukštojo virtuvė Baigimo ceremonija ... [-]
Meksika Buenavista Mexicali
Susisiekti su mokykla
Anglų,Ispanų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Ottawa

Šis lygis orientuota į Prancūzijos metodų, leidžiančių asmeniniam kūrybiškumą ir meistriškumą klasikinių ir šiuolaikinių virtuvės įgūdžių raidą. ... [+]

virtuvė Supérieure

Įvaldyti klasikinės ir šiuolaikinės virtuvės įgūdžius ir pridėti savo parašo stilių

Šis lygis orientuota į Prancūzijos metodų, leidžiančių asmeniniam kūrybiškumą ir meistriškumą klasikinių ir šiuolaikinių virtuvės įgūdžių raidą.

Supérieure modulis:

Mastery klasikinio ir šiuolaikinio "Haute Cuisine"

Atraskite naujas tendencijas pateikimui, spalvos ir klasikinės virtuvės

Mastery sudėtingų technikų ir metodų

Sužinokite sudėtingiausias technologijas į prancūzų virtuvės, kuri gali būti taikoma bet kokios pasaulio virtuvės

Menas šiuolaikinio pristatymas per grupinių ir individualių patiekalai ... [-]
Kanada Otava
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
11 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Ottawa

Studijuoti prancūzų regionines virtuves, ingredientų ir kilmę ir studijų žymiausius receptus iš Prancūzijos. Per praktiką ir pasikartojimą, jūs pradėsite atlikti ... [+]

virtuvė intermédiaire

Patikslinkite ir tapti efektyvesnis virtuvėje, kaip jūs naudojate savo naujus įgūdžius ir metodus, sukurti žinomų receptus.

Studijuoti prancūzų regionines virtuves, ingredientų ir kilmę ir studijų žymiausius receptus iš Prancūzijos. Per praktiką ir pasikartojimą, jūs pradėsite atlikti užduotis su daugiau patogumo, o virėja instruktoriai pabrėžti pristatymus iš lėkštės į lėkštę.

Tarpinė modulis:

Produkto kilmė ir įtaka regiono virtuvės

Būti supažindinti su dvylika Prancūzijos regionuose ir unikalių virtuvės stilių iš skirtingų regionų

Daugiau pažangių techninių gabalai (mėsininkystės) ir pristatymas ... [-]
Kanada Otava
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
11 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Ottawa

Nuo pat pirmos dienos, gali būti pristatytas peiliu tvarkymo, klasikinių gabalų ir pagrindinių išteklių. Kadangi terminas progresuoja, technologijos sluoksniuota ant vien ... [+]

Virtuvė de base

Nuo pat pirmos dienos, gali būti pristatytas peiliu tvarkymo, klasikinių gabalų ir pagrindinių išteklių. Kadangi terminas progresuoja, metodai yra sluoksniuotos ant vienas kito ir tapti labiau orientuota sudėtinga ir daugiau meniu įtraukti elementų, tokių kaip organizacijos, paruošimo, pusiausvyros ir laiko. Sužinosite šiuos pagrindus, kartu didinant savo pasitikėjimo lygį.

Pagrindinis modulis:

Saugus peilių naudojimas ir pagrindiniai gabalai

Sužinokite peilis tvarkymo metodus pjovimo ir dydžio daržovių ir mėsos

Maisto saugos, higienos ir organizacijos

Sužinokite maisto saugą, higieną ir organizavimą taip, kad jums bus pasirengę dirbti profesinės virtuvės... [-]

Kanada Otava
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
11 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Italijos Kulinarijos programa yra vienerių metų kurso kursas, kuris organizuojamas dviejuose švietimo padaliniuose. Tai puikus kursas, jei ieškote realaus visiško panardi ... [+]

Geriausios sertifikato studijų programos - Tarptautinės virtuvės 2019/2020.

Naujajame Italijos Kulinarijos programoje, organizuojamoje dviejuose švietimo padaliniuose, yra puikus kursas, jei ieškote realaus visiškai panardint į italų maistą ir visą studijų patirtį, kad taptumėte italų virtuvės profesionaliu virėju.

Italijos kulinarijos programa yra ilgalaikis / vienerių metų kurso kursas: pradedant nuo pagrindų, jis pereina į pažangų lygį ir siūlo visiškai ir profesionalų itališką maistą

Suplanuotos "Italijos virtuvės" "meilės akimirksniu" patirčiai, studentai galės dalyvauti mokymo ir demonstracinėse pamokose, taip pat keliauti po Italiją kartu su ALMA mokytojais ir aplankyti svarbiausius Italijos maisto produktus, maisto produktus... [-]

Italija Parma
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Programos tikslas - mokyti itališkos modernaus konditerijos pagrindus savo regioniniuose skirtinguose su teorija, demonstracijomis ir mokymo klasėmis. Atraskite autentišk ... [+]

Programos tikslas - mokyti itališkos modernaus konditerijos pagrindus savo regioniniuose skirtinguose su teorija, demonstracijomis ir mokymo klasėmis.

Praleiskite du mėnesius „ALMA Campus“ netoli Parmos, ką tik paskelbėte „Creative City for Gastronomy“, ir sužinosite autentišką italų tešlą iš pripažintų virėjų. Tada atlikite visą gyvenimą trunkančią 3 mėnesių stažuotę restorano, viešbučio struktūros ar konditerijos laboratorijos vienoje iš 20 Italijos regionų.

Atraskite autentišką italų tešlos tradiciją ir gaukite savo profesionalų Italijos konditerijos virėjo sertifikatą.

Adresavimas:

Tarptautiniai studentai, siekiantys tapti Italijos šiuolaikinių konditerijos gaminių reikalavimais.... [-]

Italija Parma
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
5 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
ALMA - The International School of Italian Cuisine

1 savaitės vasaros programa, skirta tarptautiniams studentams, ieškantiems pirmojo kulinarinio meno patirties su aistra Italijos maistui ir norintiems praturtinti savo ke ... [+]

Italijos skonis yra pirmasis trumpas ALMA kursas :

1 savaitės programa, skirta tarptautiniams studentams, ieškantiems pirmojo kulinarinio meno patirties su aistra Italijos maistui ir norintiems praturtinti savo kelionę į Italiją, įskaitant kitokį būdą tyrinėti šalį ir atrasti Italijos gastronomijos puikius naujus taip.

Kursas, po „ALMA metodo“, sujungia akademines pamokas, tiesioginę produktų ir žaliavų patirtį, metodų ir procesų valdymą, italų tradicinių receptų žinias ir praktiką, taip pat dėmesys skiriamas makaronams, vynams ir pyragams, taip pat paskaita apie italų virtuvės istoriją ir degustacijos sesiją. Todėl tai yra geriausia galimybė tiems studentams, kurie keliauja į Italiją, atrasti italų virtuvės paslaptis ir turėti pirmąjį požiūrį į kulinarinio meno išsilavinimą.... [-]

Italija Parma
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
1 savaitė
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN ir partnerių mokykla ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana siūlo tarptautinę bendrą programą studentams, norintiems specializuotis it ... [+]

Culinary Institute Kul IN ir mokyklos partnerė ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana siūlo naują tarptautinę bendrą programą studentams, besidomintiems profesionaliu specialistu italų virtuvėje. Šios 10 mėnesių programos tikslas - gaminti itin kvalifikuotus profesionalius virykles, kurios specializuojasi italų virtuvės meno srityje. Unikali mokymo programa suteikia studentams galimybę praktikuoti naujai įgytus įgūdžius, kuriuos jie įgijo per intensyvius kursus " Kul IN ir " ALMA" , internacionalizuojant elitinius italų restoranus ir viešbučius. Tarptautinis užsienis suteikia studentams neįkainojamą galimybę užsienyje bendrauti ir prisijungti prie kai kurių sėkmingiausių virėjų Italijoje ir pasaulyje. PROGRAMOS DUOMENYS APIE ITALŲ KAVINĖS PROFESINĘ KUPĮ... [-]

Kroatija Sisakas
Spalis 2019
Anglų,Italų
Dieninės
10 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba