Profesinio virimo diplomas

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Profesinio virimo diplomas

Profesinė virimo programa (DEP) skirta kūrybingiems, nepriklausomiems studentams, turintiems didelį susidomėjimą maisto gaminimu ir gastronomija. Tai puikus būdas įgyti įgūdžių, reikalingų skatinant karjerą. Sertifikuotas virėjas yra vertingas, labai pageidaujamas šaltinis didelių restoranų, viešbučių, kruizinių laivų, finansų įstaigų, globos centrų ir vyresniųjų rezidencijų virtuvėms. Maisto pramonėje kvalifikuotas galvos virėjas laikomas verslo augimo ir sėkmės matu. Įsikūręs Monrealio miesto centre, Šiaurės Amerikos gastronomijos sostinėje, „LaSalle College“ yra ideali vieta mokytis maisto gaminimo.

Ši programa yra siūloma prancūzų arba anglų kalbomis.

Karjeros galimybės

  • Kuko
  • Chef de partie
  • Sous-šefas
  • Ateities šefas
  • Maitinimo įstaiga
  • Institucinė virtuvė (ligoninė, CLSC ir kt.)
  • Grilis virėjas

Specializuotas mokymas

  • Prekybos ir mokymo procesas (30 val.)
  • Higiena ir maisto sauga (30 val.)
  • Sveikata ir sauga (30 val.)
  • Maisto produktų sensorinės savybės (45 val.)
  • Virimo būdai (30 val.)
  • Virtuvės organizacija (30 val.)
  • Vaisiai ir daržovės (60 val.)
  • Pagrindiniai preparatai (90 val.)
  • Profesiniai ryšiai (30 val.)
  • Mise en Vieta: Sriubos (45 val.)
  • Pagrindinės tešlos, pyragaičiai ir daiktai (60 val.)
  • Mise en Place: Mėsa, paukštiena ir žaidimas (105 val.)
  • Mise en Place: Žuvis ir jūros gėrybės (90 val.)
  • Mise en Place: Hors-d'Oeuvres ir užkandžiai (60 val.)
  • Mise en Place: desertai (105 val.)
  • Meniu planavimas (60 val.)
  • Paslaugos: Pusryčiai (60 val.)
  • Kulinariniai pristatymai (45 val.)
  • Paslaugos: Menus du jour (60 val.)
  • Paslaugos: didelio tūrio meniu (45 val.)
  • Gamyba: banketai ir maitinimo paslaugos (75 val.)
  • Paslaugos: bufetai (45 val.)
  • Aptarnavimas: „d'Oôte“ ir „à la Carte“ meniu (135 val.)
  • Integracija į darbo vietą (105 val.)

Kurso kontekstas

  • 5 savaičių stažuotė restorano ar maisto paslaugų versle.
  • Virtuvės ir valgomojo paslaugos, teikiamos tikro verslo kontekste.
  • Mokytojai, turintys didelę patirtį restoranų ir maisto verslo įmonėse.

Mokymo įranga

  • Mokymo, gamybos ir demonstravimo virtuvės
  • Mokymas ir viešasis valgomasis
  • Mokymo juosta

Pramonės filialai

  • Kvebeko viešbučių ir restoranų tiekėjų asociacijos „Excellence Award“ gavėjas.
  • Asociacijos „canadienne des chefs de cuisine“ narys
  • Kvebeko asociacijos des restorateurs du narys
  • „Chaîne des Rôtisseurs“ narys

Priėmimo kriterijai

Jei norite, kad kandidatai būtų įtraukti į Profesionalaus virimo programą, kandidatai turi atitikti vieną iš šių reikalavimų:

  • Vidurinės mokyklos diplomo ar jo pripažinto ekvivalento laikymas, pavyzdžiui, antrinės V studijos lygiavertiškumo patvirtinimas, arba antrasis diplomas, pavyzdžiui, Kolegijos studijų diplomas arba bakalauro laipsnis.
  • Ne mažiau kaip 16 metų amžiaus mokymosi metų rugsėjo 30 d., Kai jų mokymas turi prasidėti ir įgijo IV-ąjį vidurinį kreditą dėstymo, antrosios kalbos ir matematikos kalbose, kurias parengė ministras, arba buvo suteiktas lygiaverčio mokymosi pripažinimas.
  • Būdamas ne mažiau kaip 18 metų, atvykęs į programą, ir turi šias funkcines prielaidas: sėkmingai užbaigti Bendrąjį plėtros testą arba pripažinti lygiavertį mokymąsi. Išsilavinusios kalbos, antrosios kalbos ir matematikos, įgytos ministro nustatytose programose, įgijusiems III-ąjį vidurinį kreditą, privalo vykdyti bendrojo lavinimo kursus, kartu su jų profesiniu mokymu, kad gautų antrąjį IV kreditą, kurio jiems trūksta mokymo kalba, antra. kalbą ir matematiką ministro nustatytose programose
Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

Apie mokyklą

Being the largest bilingual college in North America, LaSalle College counts five speciality schools with over 60 programs to choose from. Each year, its campus welcomes close to 25% of its student po ... Skaityti daugiau

Being the largest bilingual college in North America, LaSalle College counts five speciality schools with over 60 programs to choose from. Each year, its campus welcomes close to 25% of its student population from all corners of the globe. From the very first week of class up until the day you graduate, LaSalle College walks the extra mile for its students. Skaityti mažiau