Profesinė Konditerijos menų programa

International Culinary Center

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Profesinė Konditerijos menų programa

International Culinary Center

Apie

Būkite būdas tapti pyrago virėju, pyrago dizaineriu, kepėju, šokoladeriu, cukraus menininku ar kitu kylančiu profesionalu iki maždaug 6 mėnesių. International Culinary Center apdovanojimų pelniusios profesionalios konditerijos meno programos metu klasikiniai konditerijos gamybos būdai su inovaciniais ir šiuolaikiniais įgūdžiais tampa sėkmingi šioje pramonėje. Sukurtas pasaulinio garso pyragaičių virėjo Jacques'o Torreso, mūsų mokymai suporuoja praktiką ir teoriją į 6-9 mėnesių išsamią programą, apimančią 250 profesionalių metodų, plataus spektaklio kepinių

Programa siūloma mūsų Niujorke

Tvarkaraščio parinktys:

  • Pirmadienis-penktadienis: diena - 6 mėnesiai
  • Pirmadienis trečiadienis
  • Antradienis Ketvirtadienis

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų


Paskutinį kartą atnaujinta April 27, 2018
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Registracija galima
Duration
Trukmė
6 - 9 mėnesių
Locations
Jungtinės Amerikos Valstijos - Campbell, California
Pradžia : Registracija galima
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Jungtinės Amerikos Valstijos - New York, New York
Pradžia : Registracija galima
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Registracija galima
Jungtinės Amerikos Valstijos - New York, New York
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Jungtinės Amerikos Valstijos - Campbell, California
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla