Prancūzų kepyklų meno pagrindai
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Yssingeaux, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 9 130 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* grynosios kainos
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Šioje intensyvioje praktinėje programoje išmoksite iš geriausių virėjų, dirbančių prancūzų kepyklų srityje, ir su jais dirbsite.
Jūs paruošite įprastas, tradicines ir ypatingas duonas, taip pat turėsite galimybę sukurti raugintų ar raugintų patiekalų.
Taikomoji teorija pasklidusi per visą programą, taip pat vizitai įmonėse ir sesijos, skirtos dizainui ir fotografijai, programa suteiks jums žinių apie kepimą ir pyrago gaminius, kurie yra puikus jūsų būsimos karjeros pagrindas.
Darbo ir karjeros galimybės:
- Verslininkas
- Baker
- Kepyklų dizainas
- Kepyklų gamyba
- Maitinimo įstaiga
Programos struktūra:
- Prancūziškos kepyklos ir meninės kepyklos - 3 savaitės
- Prancūzų vienineris - 3 savaitės
- Kepyklų užkandžiai - 1 savaitė
- Konditerijos gaminių kepimo technika - 1 savaitė
Trukmė: 2 mėnesiai
Priėmimo reikalavimai:
Nereikia ankstesnio laipsnio ar patirties
Mažiausiai 18 metų
Prancūzijos A2
Kitas įsisavinimas - 2021 m. Gegužės 25 d
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo diplomas
- Vancouver, Kanada
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online