Bendroji informacija
Programos aprašymas
Su aukštos kvalifikacijos fakultetu, įskaitant įtakingus konditerijos šefus, „Meilleurs Ouvriers de France“ ir savo disciplinos pasaulio čempionus, tai yra tikra aukščiausios klasės konditerijos meno klasė. Tai privaloma visiems, mėgstantiems prancūziškus pyragus ir desertus, taip pat tiems, kurie siekia tobulinti savo karjerą ar tapti verslininkais.
Išmokę šešis intensyvius ir labai svaiginančius mėnesius, išmoksite visas tradicines ir modernias technikas, išskiriančias prancūziškus konditerijos menus iš kitų. Jūs, be kitų, burnoje tirpdomų patiekalų, gaminsite konditerinius bufetus ir kokteilius, gastronominius desertus, klasikinius ir šiuolaikinius patiekalų gaminius, keturkojų skonius ir šokolado gabalėlius.
Darbo ir karjeros galimybės:
- Verslininkas
- Konditerijos virėjas / Konditerijos konsultantas
- Konditerijos virėjo instruktorius
- Maitinimo įstaiga
- Kepinių operacijų vadovas
- Maisto rašytojas ir kritikas
Trukmė: 6 mėnesiai, 2 mėnesiai, privaloma stažuotė
Programos struktūra:
- Prancūzijos konditerijos meno pagrindai - 10 savaičių
- Arbatos laikas ir kelioninis pyragas - 1 savaitė
- Duona ir „Viennoiserie“ - 1 savaitė
- Patiekalai, individualūs pyragai ir sveiki desertai - 4 savaitės
- Restorano desertai - 1 savaitė
- Šokoladas ir konditerijos gaminiai - 2 savaitės
- Ledai ir šerbetas - 1 savaitė
- Meniniai pyragaičiai ir bufetai - 2 savaitės
Priėmimo sąlygos:
Nereikia ankstesnio laipsnio ar patirties
už standartinius diplomus
Mažiausiai 18 metų
Kalbi laisvai angliškai
Datos: Nuo 2020 m. Lapkričio 9 d. Iki 2021 m. Balandžio 23 d. / Nuo 2021 m. Kovo 1 d. Iki 2021 m. Liepos 30 d.
„Keystone“ stipendija
Apie mokyklą
Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Skaityti daugiau