Prancūzijos mėsos dirbinių diplomas

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Su aukštos kvalifikacijos fakultetu, įskaitant įtakingus konditerijos šefus, „Meilleurs Ouvriers de France“ ir savo disciplinos pasaulio čempionus, tai yra tikra aukščiausios klasės konditerijos meno klasė. Tai privaloma visiems, mėgstantiems prancūziškus pyragus ir desertus, taip pat tiems, kurie siekia tobulinti savo karjerą ar tapti verslininkais.

Išmokę šešis intensyvius ir labai svaiginančius mėnesius, išmoksite visas tradicines ir modernias technikas, išskiriančias prancūziškus konditerijos menus iš kitų. Jūs, be kitų, burnoje tirpdomų patiekalų, gaminsite konditerinius bufetus ir kokteilius, gastronominius desertus, klasikinius ir šiuolaikinius patiekalų gaminius, keturkojų skonius ir šokolado gabalėlius.

Darbo ir karjeros galimybės:

  • Verslininkas
  • Konditerijos virėjas / Konditerijos konsultantas
  • Konditerijos virėjo instruktorius
  • Maitinimo įstaiga
  • Kepinių operacijų vadovas
  • Maisto rašytojas ir kritikas

Trukmė: 6 mėnesiai, 2 mėnesiai, privaloma stažuotė

Programos struktūra:

  • Prancūzijos konditerijos meno pagrindai - 10 savaičių
  • Arbatos laikas ir kelioninis pyragas - 1 savaitė
  • Duona ir „Viennoiserie“ - 1 savaitė
  • Patiekalai, individualūs pyragai ir sveiki desertai - 4 savaitės
  • Restorano desertai - 1 savaitė
  • Šokoladas ir konditerijos gaminiai - 2 savaitės
  • Ledai ir šerbetas - 1 savaitė
  • Meniniai pyragaičiai ir bufetai - 2 savaitės

Priėmimo sąlygos:

Nereikia ankstesnio laipsnio ar patirties

už standartinius diplomus

Mažiausiai 18 metų

Kalbi laisvai angliškai

Datos: Nuo 2020 m. Lapkričio 9 d. Iki 2021 m. Balandžio 23 d. / Nuo 2021 m. Kovo 1 d. Iki 2021 m. Liepos 30 d.

Paskutinį kartą atnaujinta Rgp. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Skaityti daugiau

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Skaityti mažiau