Prancūzijos mėsos dirbinių diplomas
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Yssingeaux, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
8 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 26 390 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* grynosios kainos.
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Su aukštos kvalifikacijos fakultetu, įskaitant įtakingus konditerijos šefus, „Meilleurs Ouvriers de France“ ir savo disciplinos pasaulio čempionus, tai yra tikra aukščiausios klasės konditerijos meno klasė. Tai privaloma visiems, mėgstantiems prancūziškus pyragus ir desertus, taip pat tiems, kurie siekia tobulinti savo karjerą ar tapti verslininkais.
Išmokę šešis intensyvius ir labai svaiginančius mėnesius, išmoksite visas tradicines ir modernias technikas, išskiriančias prancūziškus konditerijos menus iš kitų. Jūs, be kitų, burnoje tirpdomų patiekalų, gaminsite konditerinius bufetus ir kokteilius, gastronominius desertus, klasikinius ir šiuolaikinius patiekalų gaminius, keturkojų skonius ir šokolado gabalėlius.
Darbo ir karjeros galimybės:
- Verslininkas
- Konditerijos virėjas / Konditerijos konsultantas
- Konditerijos virėjo instruktorius
- Maitinimo įstaiga
- Kepinių operacijų vadovas
- Maisto rašytojas ir kritikas
Trukmė: 6 mėnesiai, 2 mėnesiai, privaloma stažuotė
Programos struktūra:
- Prancūzijos konditerijos meno pagrindai - 10 savaičių
- Arbatos laikas ir kelioninis pyragas - 1 savaitė
- Duona ir „Viennoiserie“ - 1 savaitė
- Patiekalai, individualūs pyragai ir sveiki desertai - 4 savaitės
- Restorano desertai - 1 savaitė
- Šokoladas ir konditerijos gaminiai - 2 savaitės
- Ledai ir šerbetas - 1 savaitė
- Meniniai pyragaičiai ir bufetai - 2 savaitės
Priėmimo sąlygos:
Nereikia ankstesnio laipsnio ar patirties
už standartinius diplomus
Mažiausiai 18 metų
Kalbi laisvai angliškai
Datos: Nuo 2020 m. Lapkričio 9 d. Iki 2021 m. Balandžio 23 d. / Nuo 2021 m. Kovo 1 d. Iki 2021 m. Liepos 30 d.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo diplomas
- Vancouver, Kanada
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Pagrindiniai ir pažangūs prancūziškų pyragų gaminimo būdai
- Ferrières-en-Brie, Prancūzija