Pilnas šiuolaikinės gastronomijos diplomas
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Edinburgh, Jungtinė Karalystė
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
38 weeks
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Nesvarbu, ar esate mokyklą baigęs asmuo, universiteto studentas, karjeros keitiklis ar profesionalus virėjas, šis diplomas suteiks jums išsamų ir išsamų supratimą apie klasikinius ir šiuolaikinius virimo metodus, įskaitant duonos, pyrago, mėsos, žuvies ir daržovių ruošimą bei gaminimą. Be to, tie, kurie įgyja mūsų pilną šiuolaikinės gastronomijos diplomą, turės tiek tvirtą supratimą, tiek praktinę patirtį, įgytą per mūsų mitybos ir augalinio maisto bei amatininkų maisto gamybos modulius - abu šie kursai yra vieninteliai JK.
Jūsų praleistas laikas ESFW leis įgyti daugiau nei 1200 valandų nuolatinių studijų, kurių didžioji dalis yra praktinė, bet taip pat apims apsilankymus ūkiuose, gamyklose, mėsinėse, kepyklose ir pieninėse, taip pat laiką su keletu pirmaujančių šalies virėjų ir dietologų, be mūsų patyrusių dėstytojų.
Visuose kursuose bus mūsų virėjų būtiniausias rinkinys, visas maistas ir mokslas, taip pat galimybė naudotis darbo vietomis, CV kūrimo dirbtuvėmis, konkrečių pramonės šakų tinklų kūrimo galimybėmis ir mokyklos, kuri reguliariai balsuojama kaip viena geriausių pasaulyje, galimybėmis. JK.
Kas tinkamas kursui?
- Maisto specialistai
- Profesionalūs virėjai
- Trokštantys virėjai
- Privatūs virėjai
- Karjeros keitikliai
Įgūdžiai, kuriuos išmoksite įgiję mūsų šiuolaikinio gastronomijos diplomą:
- Išsamus visų profesionalios kulinarijos aspektų supratimas (įskaitant mėsą, žuvį, daržoves, sriubas, atsargas, padažus, garnyrus, šiuolaikinę techniką ir dar daugiau)
- Išsamus profesionalių konditerijos gaminių supratimas (įskaitant pagrindines ir praturtintas tešlas, pagrindinę ir pažangias duonos, šokolado ir cukraus daržoves, paruoštus ir užšaldytus desertus, padažus, kempines, sluoksniuotos spalvos vartelius, klasikinius desertus ir dar daugiau)
- Mitybos ir augalinio maisto fondas (įskaitant šiuolaikinius plakavimo metodus, maisto formavimą, alternatyvius baltymus, maisto gaminimą su riešutais ir sėklomis, mitybos seminarus, sveiką užkandį ir daug daugiau)
- „Artisan“ maisto gamybos fondas (įskaitant pieną, sūrio gaminimą, mėsos gaminimą, uogienių ruošimą ir konservavimą, fermentavimą, amatininkų duonos gaminimą ir daug daugiau)
- Savaitės trukmės kursai „Kaip pradėti maisto verslą“
- WSET 2 lygio vyno tyrimai
- Apsilankymai ūkyje
- Svečių šefo demonstracijos
- Darbo vietos
Kodėl rinktis mus?
- Vienintelis tokio pobūdžio kursas Europoje
- Ekspertų rengiami patyrę virėjai
- Įkurta ir seniausia kulinarijos mokykla JK
- Mažos klasės dydžiai
- Darbo apmokymuose
- Darbo vietos
- Puiki karjeros perspektyva
Sertifikatai ir kvalifikacijos
Edinburgo maisto ir vyno mokykla yra visiškai akredituota ICAS ir yra nuolat vertinama bei peržiūrima siekiant įsitikinti, kad mes pasiekiame jų nustatytus standartus.
Sėkmingai pabaigęs kiekvienas studentas gaus:
- Pilnas šiuolaikinės gastronomijos diplomas
- Profesinės kulinarijos diplomas
- Profesionalaus konditerijos gaminio diplomas
- Mitybos ir augalinio maisto pagrindas
- „Artisan“ maisto gamybos fondas
- Sertifikatas kaip pradėti maisto verslą
- WSET 2 lygis
- REHIS elementarios maisto higienos pažymėjimas
Tvarkaraštis
- Mokymai: Visas laikas | nuo pirmadienio iki penktadienio
- Valandos: 30 valandų per savaitę
- Laikas: nuo 10 iki 16 val
- Trukmė: 38 savaitės
Galimas finansavimas
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Vasaros kursai – prancūzų gastronomija
- Paris, Prancūzija
Šveicarijos didysis vegetariško kulinarinio meno diplomas
- Port-Valais, Šveicarija
Šveicarijos didysis kulinarijos meno diplomas
- Port-Valais, Šveicarija