Pavadinimas ekspertas Skonio tendencijos

Bendroji informacija

Programos aprašymas

titravimas duomenys

  • Kvalifikacija: Žyniuonis Pavadinimas
  • Skirtas: profesionalams, kurie nori atkurti padidinti savo karjerą su aukščiausiu lygiu mokymo
  • Trukmė: 3 mėnesiai (Balandžio 18-birželio 18)
  • Iš viso valandų: 260h
  • Kreditai: 18 ECTS
  • Kaina: 2200 €
  • Mokė: pirmadienį ir antradienį
  • Siūloma: ispanų
  • Ji yra mokoma: Castellón (Ispanija)

pristatymas

Gilinasi į tendencijas

Šios antraštinės dalies mokymo programa yra pagrįsta beveik išimtinės mokymosi virtuvėje. Naujos idėjos ir stilių, kurie ateina kartu kurti naujas tendencijas, kad ženklas, vis stipriai formą, kulinarijos pasiūlymai bus tiriamas. Programa truks 3 mėnesius.

Iš geriausia komanda

Mes turime geriausią produktą ekspertus, technikos, pažangiausius naujoves ir tendencijas virtuvėje. Galite sužinoti greta daugelio tarptautinių pamatinių virėjai yra dalis mūsų kulinarinio komanda. labai specializuoti profesionalai, kurie daro mūsų dėstytojai vieną iš mūsų skiriamųjų bruožų.

Kodėl studijuoti šį laipsnį?

  • Jūs suprantate dabartinį kulinariją kaip sektorių, kur tendencijos nustatyti klientų poreikius ir nustatyti rinkos tempu.
  • Jūs atrasite, kaip žalia virtuvė yra vis dar vienas didžiausių tendencijas šiandien vertebrando daug didelių dabartinius pasiūlymus.
  • Jūs rizikos viduje metodus ir produktus būdingiausi iš pasaulio virtuvių, kurios labiausiai įtakojančia šiandien.
  • Jums susitikti iškiliausius pavyzdžių sintezė virtuvės tarptautinės valgomasis scenoje.
  • Jūs įvaldyti pažangiausias technologijas ir plėtoti savo kūrybinį potencialą; galėsite konfigūruoti unikalus ir originalus virtuvės.
  • Jūs žinote, iš pirmų rankų sėkmingiausius verslo modelius ir bus neatsilikti nuo naujausių tendencijų tarptautiniu mastu.
  • CEU Cardenal Herrera universitetas ir Gasma lažintis dėl novatoriškos metodikos ir aktyvaus vaidmens studentams: praktinių užsiėmimų, meistriškumo kursuose, seminaruose, vizitų ...
  • Jūs išmoksite iš patirties ir kompetencijos mūsų kulinarinio Team ir pirmaujančių ekspertų gastronomijos valdymas.
  • Jūs bet už tinklų ir stumti savo kulinarijos bendruomenės per kontaktą su virėjų ir specialistų, dalyvaujančių savo išsilavinimą.
  • Jūs išmoksite per labai praktinių išsilavinimą. Jūs išmoksite praktikuojančių, valdymo, maisto ruošimui.

skirta

verslumas

Šio eksperto antraštinės dalies tikslas yra ne tik treniruoti geriausius virėjai, bet ir būsimųjų verslininkų maisto pramonėje. Specialistai, kurie klesti dėl naujų tendencijų, kad perkelti tarptautinį gastronomijos scenos, naujų sąvokų ir esamų vertybių, žyminčių sektoriuje.

  • Studentai Viršutinė / viduriniosios klasės virimo ir maitinimas (maitinimas)
  • Restauravimo specialistai, kurie nori padidinti savo karjerą su aukščiausiu lygiu mokymo.

Programa ir metodika

programa

  • Cardenal Herrera universitetas ir Gasma lažintis dėl patirtinis ir motyvacinį formatu, kurioje studentas yra pagrindinis veikėjas savo mokymo. Tikslas yra studentams plėtoti labiausiai savo profesinį profilį ir įgyti visas žinias, reikalingas sektoriuje. Geriausias būdas tai padaryti yra per naujoviška ir dinamiška metodiką. Todėl 80% šio Expert antraštinėje valandos skirtos praktiniam mokymui.
  • Užsiėmimai vyksta intensyvios sesijos pirmadienį ir antradienį nuo 9.00 iki 18.30 val su patiekalų pati centre, todėl, kad studentai gaukite šio valgomasis patirtį. Studentai susidaro Handy-dalyvavimo posėdžiuose ir darbo su virėjų tarptautinės nuoroda.
  • Mes sutelkiame dėmesį į patirtinio mokymosi po pamokų. Tikslas yra, kad studentas žino ir vertina įvairių kulinarinių dalyvių darbus: ūkininkams, gamintojams, platintojams, laboratorijose, id i tt Viskas nuolat prižiūri instruktorių ir nuolat vertinant žinias.

turinys

Pavadinimas dalykai pasiūlyti studentams tiek mokymo ir valdymo priemones ir žinias apie dabartinę verslo modelių sėkmės šiame sektoriuje.

  • Pasaulio virtuvių: japonų virtuvė, Iberoamericana, Pietryčių Azija .... Visi jie daro dabartinė valgomasis sceną. būdai ir žaliavos pasaulio virtuvių tendencija studijuoti.
  • Žalioji revoliucija: "Žalioji revoliucija" keičia poziciją, kad augalai virtuvėje. produktas, apdorojimas ir savarankiškai tiekimo sistemos bus tiriamas.

treneriai

Pavadinimas Ekspertas turės dėstytojus, sudarytą iš specialistų ir ekspertų, turinčių didelę patirtį ir mokymo įgūdžių, kurie sudaro mūsų kulinarijos komanda. Tai nuolat auganti įranga ir sudaro, inter alia pagal:

  • Tarptautiniu mastu pripažintų virėjai.
  • Gamintojai ir ekspertai kiekvieno produkto srityje.
  • Mokslininkai ir ekspertai ID I priedą.
  • Verslininkai maitinimo ir maisto pramonė.
  • Kulinarijos valdymo ekspertai.

registracija

Pavadinimas turi būti sumokėta taip:

  • Registracijos mokestis: (* reembonsable atveju nebūtų įleisti) 150 €
  • Kitos sumos: (* Patvirtinimo priėmimo) 2,050 €
  • Iš viso: 2200 €

Registracijos mokestis apima:

  • Visos mokymo medžiagos ir žaliavos programos metu naudojami.
  • Patirtis ne klasėje baigti mokymus.
  • vienodas Gasma

priėmimo procesas

  • Forma: Norėdami pradėti procesą turi būti baigtas ne iš šio puslapio apačioje formą ir atlikti mokėjimą registracijos mokestį. Jei renkantis mokėjimas banko pavedimu atveju prašome siųsti mokėjimo įrodymas į profesionales@gasma.es kryptimi, įsteigti asmeninį pokalbį.
  • Interviu: Per 24 valandas nuo prašymo gavimo forma studentas atliks asmeninį pokalbį su mokytojų ir ekspertų iš Gasma komanda. Siekiama patenkinti kandidatus, įvertinti savo žinias sektoriaus ir įgūdžių programą. Interviu buvo atliktas asmeniškai arba per "Skype", jei negali dalyvauti asmeniškai. Po pokalbio, Fakultetas gali nuspręsti, ar padaryti asmens žinių testas įvertinti kandidatus.
  • Rezultatai: Kai asmeninio pokalbio (ir žinių testą, jei reikia), paraiškos vertinamos ir enrollees bus perduoti į priėmimo proceso rezultatas. Jei pripažino, elektroninio pašto patvirtinimas ir prašymas sumokėti rezervacijos mokestis, kuris gali įvykti per 48 valandas, arba elektroniniu mokėjimą (virtualus POS arba Paypal) arba banko pavedimu bus išsiųstas.
Paskutinį kartą atnaujinta Vasaris 2018

Apie mokyklą

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Skaityti mažiau
Castellón de la Plana