Read the Official Description

Pagrindinis virtuvės sertifikatas

"Basic Cuisine" programa (pagrindinis pažymėjimas) atveria duris prancūzų virtuvės nuotykiams. Nuo pirmos dienos pradedate mokytis pagrindinių įgūdžių: nuo to, kaip tinkamai laikyti peilį, kaip valgyti daržoves ar kaip paukštieną pastoti. Kai terminas tęsiasi, metodai yra tarpusavyje sluoksniuoti ir tampa sudėtingesni. Demonstracija tampa labiau orientuota į meniu, įtraukiant tokius elementus kaip organizavimas, parengimas, pusiausvyra ir laiko nustatymas. Mokiniai taip pat išmoko naudoti ir integruoti prieskonius, žoleles ir prieskonius į savo receptus, gaminančius įvairius skonius, kurie papildo paruoštus patiekalus. Kadangi pagrindinė virtuvė yra tvirta, ši programa yra skirta pradedantiesiems ir patyrusiems studentams.

4 įleidimai per metus: sausio, balandžio, liepos, spalio (arba rugsėjo pabaigos)

Pagrindinė informacija

  • Trukmė: 10 savaičių
  • Kaina: 1200 USD (priklausomai nuo pasikeitimo)
  • Mokesčiai apima: 2x uniformas (striukė, kelnės, skrybėlė, kaklaraištis), WÜSTOF peilis įrankių rinkinys, visi ingredientai, kursų medžiagos, egzaminai, baigimas
  • Valandos per savaitę: maždaug 20-25 valandos
  • Patekimo į rinką reikalavimai: IELTS 5.5, be juostos, mažesnės nei 5.0
  • 16 metų (be viršutinio amžiaus apribojimo)

Kurso informacija

KURSO STRUKTŪRA

Tvarkaraštis / Kurso struktūra

Klasės mokomos 3-5 dienas per savaitę. Kiekviena diena prasideda nuo 2,5 iki 3 valandų stebėjimo mūsų moderniausiame demonstraciniame paskaitiniame teatre, po to 3-4 valandos praktinio darbo specializuotose virtuvės virtuvėse ir 2 valandų savarankiškai nukreiptos teorijos, iš viso 24 val. Per savaitę.

Vertinimas

Vertinimas yra pasiekimų pagrindas. Klasė skiriama remiantis sukauptais įvertinimais. Kiekvienos dienos pabaigoje studentai įvertina praktinius įgūdžius. Apibendrinami praktiniai ir teoriniai testai baigiami kiekvieno pažymėjimo pabaigoje. Studentai gaus vertinimo tvarkaraštį ir išsamią informaciją apie vertinimo reikalavimus programos pradžioje.

STUDIJŲ MODULIAI

  • Prancūzų kulinarijos terminai ir apibrėžimai
  • Kepimo įrangos naudojimas ir priežiūra
  • Darbas saugiai ir higieniškai
  • Maisto paruošimas ir maistas
  • Darbo organizavimas ir planavimas
  • Įvadas į prancūzų virtuvę
  • Prancūzų klasikinės maisto gaminimo technologijos
  • Valgių metodų variantai
  • "Fonds de Cuisine" ir pamatų padažų gamyba
  • Prekės - produktų atpažinimas

KOKI PROGRAMA?

Kiekvienas vyresnis nei 16 metų amžiaus asmuo, norintis gauti pagrindinį Prancūzijos kulinarinio meno supratimą. Įėjimo kriterijai: IELTS 5.0 16 metų amžiaus (viršutinė amžiaus riba nėra)

TERMINIAI DATAI

Terminų datos

2018 m

  • 2018 m. Sausio 4 d. - 2018 m. Kovo 16 d. (Standartinis, anglų kalba) 12 500,00 NZD
  • 2018 m. Liepos 5 d. - 2018 m. Rugsėjo 14 d. (Standartinis, anglų kalba) 12 500,00 NZD
  • 2018 m. Spalio 4 d. - 2018 m. Gruodžio 14 d. (Standartinis anglų kalba) 12 500,00 NZD

2019 m

  • 2019 m. Sausio 14 d. - 2019 m. Kovo 22 d. (Standartinis, anglų kalba) NZD 12 500,00
  • 2019 balandžio 8 d. - 2019 m. Birželio 21 d. (Standartinis, anglų kalba) NZD 12 500,00
  • 2019 m. Liepos 8 d. - 2019 m. Rugsėjo 13 d. (Standartinis, anglų kalba) 12 500 PLN
  • 2019 m. Rugsėjo 30 d. - 2019 m. Gruodžio 6 d. (Standartinis, anglų kalba) 12 500 PLN

2020 m

  • 2020 m. Sausio 13 d. - 2020 m. Kovo 20 d. (Standartinis, anglų kalba) 12 500,00 NZD
  • 2020 m. Balandžio 6 d. - 2020 m. Birželio 19 d. (Standartinis, anglu kalba) 12 500,00 NZD
  • 2020 m. Liepos 13 d. - 2020 m. Rugsėjo 18 d. (Standartinis, anglų kalba) NZD 12 500,00
  • 2020 m. Spalio 5 d. - 2020 m. Gruodžio 11 d. (Standartinis anglų kalba) 12 600,00 NZD
Program taught in:
Anglų
Last updated February 23, 2018
Šis kursas yra
Start Date
Sau 2019
Bal 2019
Duration
10 savaites
Full-time
Price
12,500 NZD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sau 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Bal 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Spal 2019
End Date
Application deadline

Sau 2019

Location
Application deadline
End Date

Bal 2019

Location
Application deadline
End Date

Liepa 2019

Location
Application deadline
End Date

Spal 2019

Location
Application deadline
End Date