Pagrindiniai ir pažangūs prancūziškų pyragų gaminimo būdai
Ferrières
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Ferrières-en-Brie, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Prancūzų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
7 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 11 500 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
03 Sep 2024
Įvadas
Konditerijos kurso mokinys gali praplėsti savo teorines žinias ir praktinius prancūzų konditerijos įgūdžius. Žaisdamas formomis, spalvomis, struktūromis ir surinkimo būdais mokosi kurti klasikinius kepinius ir dekonstruoti standartinius. Jis išmoksta nustebinti svečius, džiugindamas jų akis ir skonio receptorius.
Tikslas
- Paruoškite pagrindinius ruošinius (tešlas: minkymas, formavimas, detalizavimas, formavimas, kepimas, kremai, putėsiai, ganaches, ledai ir šerbetas, plakimas, klasikiniai desertai, pyragaičiai, desertai, pyragai ir pyragaičiai, šiuolaikiniai gaminiai; švediško stalo kūryba; kūrybingi pyragaičiai, šokolado iniciacija; meninė cukraus iniciacija...)
- Apibrėžkite vaidmenis ir pareigas konditerijos parduotuvėje ir restorane
- Meistras profesinės terminijos
- Suskirstykite profesionalius įrankius ir patalpas
- Susipažinkite su įranga ir išmokite ją naudoti
- Organizuoti gamybą pagal nustatytus standartus ir priemones
- Nustatykite maisto produktus ir maisto konservantus
- Nustatykite maisto produktų kokybės kriterijus
- Įvaldykite išankstinį pasiruošimą
- Plėtoti profesinį patikimumą ir efektyvumą (profesionali gastronominė kultūra, profesionalios kompetencijos praktika, vizitai vietoje, PAP diversifikuota ekosistema, pasirenkama veiklos praktika).
- Įsitikinkite, kad darbo vietos yra tinkamai prižiūrimos
- Laikykitės higienos ir saugos standartų
Kurso struktūra
- Tešlos
- Viennoiserie
- Kremai
- Sluoksniuota tešla
- Choux pyragas
- Tortai
- Entremetai
- Maži pyragaičiai
- Tortų lankymas
- Šokoladas
- Sausainiai
- Duonos gaminimo įvadas (tradicinis batonas, vaisių kepalas, minkšta duona, staigmenos duona)
Pedagoginis metodas
- Mokytis
- Suprask
- Praktika
- Įvertink
- Kontrolė
Priėmimo reikalavimai
Šis sertifikato kursas skirtas 18 metų ir vyresniems kandidatams, norintiems tęsti savo patirtį ir išplėsti savo įgūdžių rinkinį, arba tiems, kurie pereina į kitą kompetencijos sritį ir neturi standartinio akademinio išsilavinimo. Jei norite pretenduoti į šią programą, susikurkite internetinį profilį, įkelkite savo CV, motyvacinį laišką ir asmens tapatybės kortelės kopiją. Pokalbis su mūsų akademine taryba bus suplanuotas, kai apdorosime jūsų bylą.
Karjeros galimybės
Galimybę tobulėti kaip komisaras virtuvės komandoje arba konditerijos parduotuvėje.