PATISSERIE & konditerijos lygis 3 DIPLOMA

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Kepimo įgūdžiai yra labai paklausūs maisto ir gėrimų pramonėje. Kaip kepėjas duonos ir konditerijos gaminiams gaminti naudosite įvairius metodus. Jei aistringai valgote ir mėgstate kepti, tai gali būti jūsų ieškoma karjera. Jums reikės gerų skaitinių įgūdžių sveriant ir matuojant ingredientus. Mokytojai suteikia vertingos pramonės patirties jūsų mokymuisi ir daug žinių bei įgūdžių. Jums bus naudingi ryšiai su geriausiais duonos ir konditerijos gaminių gamintojais, įskaitant „Morris Bakery“ ir „Hovis“. Mūsų praktiniai kursai suteikia jums žinių, įgūdžių ir kvalifikacijos, kad užsitikrintumėte darbą maisto ir gėrimų pramonėje.

Jūs tobulinsite savo konditerijos ir konditerijos įgūdžius mūsų standartinėje virtuvėje, mokydamiesi labai novatoriškoje aplinkoje, kur aktyviai skatinamas kūrybiškumas ir entuziazmas. Šis pažangus konditerijos ir konditerijos diplomas leis jums sukurti šiuolaikines fermentuotos tešlos gaminių, smulkių keturkojų, pastos gaminių, desertų, šokolado ir cukraus gamybos technologijas. Mes taip pat išvesime iš jūsų gastronomą, rašydami kritiką apie apsilankymą įvairiuose restoranuose.

3 lygio pažangiosios profesionalios kulinarijos (virtuvės ir virtuvės) diplomas ir (arba) užimtumas pramonėje.

Jums reikės uniformos ir rinkinio / peilių, atitinkančių mokymo aprangos kodą.

Jums reikės sėkmingai baigti 2 dalyko lygį, taip pat matematiką ar anglų kalbą 4 klasėje.

Paskutinį kartą atnaujinta Sau. 2021

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

Wigan & Leigh College has a long-standing history of providing you with quality education and training. This has been achieved through exceptional teaching, support, and guidance over an extensive ... Skaityti daugiau

Wigan & Leigh College has a long-standing history of providing you with quality education and training. This has been achieved through exceptional teaching, support, and guidance over an extensive range of academic, vocational, technical, and apprenticeship courses. Skaityti mažiau