Oficialus aprašymas

Meksikos Maisto gaminimas Žinoma, aš

Meksikos virtuvė, UNESCO kultūros ir nematerialus paveldas žmonijai, yra vienas iš pačių įvairiausių ir turtingiausių virtuvių. Jis garsėja savo skiriamuosius ir sudėtingų skonių su dideliu skoniu, todėl kulinarines tradicijas iš anksto Ispaniškas kultūrų iki dabar. Sužinokite metodus, preparatai, kultūrą, istoriją ir sudėtingus stiliaus pristatymus Cordon Bleu.

Sertifikato informacija

  • Dienos: antradieniais ir ketvirtadieniais
  • Darbo laikas: 11:00-17:30
  • Trukmė: 20 Daugiau bandymų sesijos
  • Metodas: demonstracija ir praktinė
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 1 pilnas vienodas Le Cordon Bleu
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Studentų ID
  • Sertifikatas Meksikos virtuvė I
  • Baigimo ceremonija

Neapima:

Peilis Nustatyti

Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Liepa 2019
Lapk 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Lapk 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Lapk 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date