Read the Official Description

Meksikos Maisto gaminimas Žinoma, aš

Meksikos virtuvė, UNESCO kultūros ir nematerialus paveldas žmonijai, yra vienas iš pačių įvairiausių ir turtingiausių virtuvių. Jis garsėja savo skiriamuosius ir sudėtingų skonių su dideliu skoniu, todėl kulinarines tradicijas iš anksto Ispaniškas kultūrų iki dabar. Sužinokite metodus, preparatai, kultūrą, istoriją ir sudėtingus stiliaus pristatymus Cordon Bleu.

Sertifikato informacija

  • Dienos: antradieniais ir ketvirtadieniais
  • Darbo laikas: 11:00-17:30
  • Trukmė: 20 Daugiau bandymų sesijos
  • Metodas: demonstracija ir praktinė
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 1 pilnas vienodas Le Cordon Bleu
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Studentų ID
  • Sertifikatas Meksikos virtuvė I
  • Baigimo ceremonija

Neapima:

Peilis Nustatyti

Program taught in:
Anglų
Ispanų
Šis kursas yra
Start Date
Liepa 2019
Lapk 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Lapk 2019
End Date
Application deadline

Liepa 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Lapk 2019

Location
Application deadline
End Date