Maisto technologijos diplomas (išplėstas)

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Pagrindinis maisto technologijos diplomo (išplėstinio) tikslas yra ugdyti absolventus, galinčius pademonstruoti sutelktas žinias ir įgūdžius maisto technologijos srityje. Taigi programoje pagrindinis dėmesys skiriamas studentų aprūpinimui išsamiomis ir specialiomis žiniomis apie maisto produktų pramonėje taikomus bendruosius principus ir praktinius įgūdžius. Dalyvaudami diplominiame tyrime ir bendradarbiaudami su atitinkamomis darbo vietos institucijomis / įstaigomis / organizacijomis, studentai taip pat susiduria su atitinkamu darbo pasauliu, kad įgytų patirties pritaikant įgytas žinias ir praktinius įgūdžius darbo vietoje. Studijų ir darbo patirtis suteikia sėkmingiems studentams galimybę naudotis karjeros ir įsidarbinimo galimybėmis, susijusiomis su jų specializavimu.

Minčių katalogas / Unsplash

Išėjimo lygio rezultatai

Studentai turėtų mokėti:

  • Naudodamiesi teisingomis procedūromis / metodais / būdais nustatykite, įvertinkite ir išspręskite įprastas ir nepažįstamas problemas.
  • Efektyviai dirbkite su kitais komandoje.
  • Valdykite aiškiai apibrėžtą ir naują mokymosi veiklą struktūrizuotoje mokymosi aplinkoje.
  • Analizuokite, sintezuokite ir vertinkite informaciją, teorijas ir idėjas, susijusias su analitine chemija / biotechnologijomis / maisto technologijomis.
  • Įrodykite supratimą apie analitinės chemijos / biotechnologijų / maisto technologijos taikymo sritį ir pagrindines sritis bei apie tai, kaip atitinkama disciplina / sritis yra susijusi su kitomis sritimis ar sistemomis.
  • Stebėkite savo veiklą ir vertinkite pagal duotus kriterijus.
  • Efektyviai ir prasmingai pateikite ir perduokite informaciją naudodamiesi mokslinio ir akademinio / profesinio diskurso tradicijomis ir formatais.
  • Parodykite atsakomybę už aplinką ir kitų sveikatą naudodamiesi mokslu ir technologijomis pagal pripažintus profesinius ir (arba) etinius kodeksus ar praktiką.

Priėmimo sąlygos

  • Minimali MPS: 21
  • Anglų kalba: 4 (50%)
  • Matematika: 3 (40%)
  • Fiziniai mokslai: 3 (40% +)
  • Gyvybės mokslas 3 (40% +)

Karjeros galimybės

Maisto technologai tiria maisto gamybą, perdirbimą, konservavimą, pakavimą ir paskirstymą

Paskutinį kartą atnaujinta May 2020

Apie mokyklą

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Skaityti daugiau

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Skaityti mažiau