Maisto gaminimo ir gastronomijos techniko kursai

Bendroji informacija

2 locations available

Programos aprašymas

Kepimo ir gastronomijos techniko kursų aprašymas

Šis virimo ir gastronomijos technikos specialistas laikosi BOE specifikacijų šiam mokymui. Mūsų studentai yra žinomi pagrindinėse sektoriaus įmonėse, kurios prašo jų stažuotis (ir daugeliu atvejų samdyti).

Studijų pabaigoje, jei išlaikysite kursą, gausite IEEF diplomą, patvirtinantį, kad jūs patenkinamai išlaikėte parengiamąjį nemokamo egzamino kursą, leidžiantį gauti pavadinimą „TECHNIKAS KITCHEN ir GASTRONOMIJOJE“ (oficiali profesinio mokymo kvalifikacija, patvirtinta Švietimo ministerijos). , gautas pristatant nemokamus oficialius testus, kurie yra sušaukti skirtingose autonominėse bendruomenėse pagal Karališkąjį dekretą Nr. 1538/2006, kuris reglamentuoja FP nuo 2007 m.).

Turėsite teisę į 160 arba 320 valandų stažuočių pirmaujančiose sektoriaus įmonėse, turėdami realią galimybę įsidarbinti.

Jei norite, šis kursas taip pat mokomas internete.

Ką aš išmoksiu?

Kurso pabaigoje galėsite dirbti virtuvėje restoranų ar viešbučių, kaip virėjo ar išvykimo vadovo. Jūs išmoksite ne tik tai, kas būtina dirbti kaip profesionalus virėjas, bet ir visa veikla, reikalinga virtuvės valdymui (meniu ar meniu paruošimas, logistika, sauga ir higiena, karjeros konsultavimas ir kt.).

Ar man reikia ankstesnio mokymo?

Kad galėtumėte naudotis nemokamais „Maisto gaminimo ir gastronomijos FP“ techniko testais, kai kurie reikalavimai turi būti įvykdyti:

Norėdamas dalyvauti viduriniosios klasės treniruočių ciklų egzaminuose, pareiškėjas turi turėti bent 17 metų amžiaus arba juos užpildyti kalendoriniais metais, kuriais atliekami testai.

Norėdamas dalyvauti egzaminui aukštesniojo laipsnio mokymo cikluose, pareiškėjas turi atitikti bet kurią iš šių sąlygų:

  • Būkite 19 metų arba susitinkate kalendoriniais metais, kuriais atliekami bandymai.
  • Būkite 18 metų, arba atlikite juos kalendoriniais metais, kuriais atliekami testai, ir turėkite techniko pavadinimą, priklausantį vienai iš profesionalių šeimų, įtrauktų į pasirinkimą, kuriam jūs prašote registracijos.

Be to, jie turi įrodyti, kad jie atitinka bet kurią iš šių sąlygų.

  • Nustatyti gyvenamąją vietą Madride.
  • Turėkite darbo adresą Madride.
  • 2009 m. Arba vėlesniais Madride bendruomenės kvietimais įveikusi arba atleidusi nuo bet kokių prieigos testo sudedamųjų dalių, į kurias norėtumėte dalyvauti.

darbotvarkė

  • Nustatyti gyvenamąją vietą Madride.
  • Turėkite darbo adresą Madride.
  • 2009 m. Arba vėlesniais Madride bendruomenės kvietimais viršijo ar atleidė nuo kai kurių sudedamųjų dalių
  • darbotvarkė
  • 1 langelis. Gastronominiai pasiūlymai
  • 2 langelis. Gastronomija, paruošimas paruošimui ir maisto išsaugojimas
  • 3 langelis. Kulinarija
  • 4 langelis. Kulinarijos produktai
  • 5 langelis. Pagrindiniai konditerijos ir konditerijos procesai
  • 6 langelis. Atkuriamieji desertai
  • 7 langelis. Maisto tvarkymo sauga ir higiena
  • 8 langelis. Mokymas ir profesinis orientavimas
  • 9 langelis. Įmonės ir verslumo iniciatyva
  • prieigos testo, kurį norite dalyvauti.
Paskutinį kartą atnaujinta Vasaris 2019

Apie mokyklą

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualqui ... Skaityti daugiau

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualquier alumno: conseguir un aprendizaje efectivo y acceder a un buen puesto de trabajo. Skaityti mažiau
Madridas , Móstoles + 1 Daugiau Mažiau