Le Cordon Bleu "Grand Diplome

Le Cordon Bleu London

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Le Cordon Bleu "Grand Diplome

Le Cordon Bleu London

Gerbiama visoje kulinarijos ir svetingumo industrijos kaip kompetencijos ženklą, "Le Cordon Bleu" Grand Diplôme® yra įtakingas kvalifikacija, kuri leidžia jums įvykdyti savo ambicijas ir siekti labiausiai ieškoma po karjeros. Jūs esate pirmasis mokė pagrindinių kulinarinius sugebėjimus prieš taikant šias žinias aukštos kokybės produkciją ir specializuotų sudedamųjų dalių.

Mūsų Didžioji Diplôme® yra prestižiškiausias kulinarijos kvalifikacija iš Le Cordon Bleu, derinant mūsų diplome de Cuisine ir diplome de konditerijos tyrimą. Tai akredituota diplomas po devynių mėnesių dieninių studijų kainą.

Le Cordon Bleu anketa puikia virtuvė diplomas siūlo labiausiai tikslią ir išsamią programą klasikinių Prancūzijos kulinarijos metodų šiandien. Manome, mokymo palaipsniui klasikinis metodas ir būdai yra pirminis jums tada galės jį taikyti bet virtuvių tipą ir pritaikyti ją prie savo ateities karjerą.

Sėkmingai baigti virtuvė diplomas jums bus pasirengusi tobulėti su patrauklių karjeros galimybių spektrą išmokus visus būtinus profesinius įgūdžius. Jums bus mokomi mūsų komanda klasikinės apmokyti meistriškumo virėjai, kurie darbo patirtį vyresniųjų pozicijas geriausių pasaulio virtuvių ir "Michelin" žvaigždute restoranų.

Studentas

Mūsų diplome de konditerijos apima tris sertifikatus: Basic, tarpinis ir aptarnavimas. Kaip jums pažangą, metodai mokė tampa sudėtingesni plėtoti savo sugebėjimus struktūriniu būdu. Mūsų diplomas yra pripažįstamas visame pasaulyje kaip vienas iš labiausiai gerbiamų kulinarijos kvalifikaciją.

Visoje savo mokslą, jūs išmoksite klasikinių Konditerijos įgūdžius kuriant savo kūrybinį nuojauta. Mūsų Konditerijos tikrųjų virėjai bus demonstracijas, rodančius svarbius metodus, kuriant ir apdailos klasikinis konditerijos gaminiai ir šiuolaikinių restoranų desertai.

Manome, mokymo palaipsniui klasikinis metodas ir būdai yra pirminis jums tada galės jį taikyti bet virtuvių tipą ir pritaikyti ją prie savo ateities karjerą.

"Le Cordon Bleu" Grand Diplôme® yra jūsų pasas kulinarijos pasaulyje.

Studentas

Jūsų tipiškų Savaitinė

Kaip vadovas, tipiškas savaitę klasės grafikas yra sudarytas iš šių sesijų:

  • Virtuvė kursai: 3 demonstracijas, 3 praktiniai užsiėmimai - 18 val
  • Konditerijos kursai: 2 demonstracijas, 2 praktiniai užsiėmimai, 1 techninė paskaitų - 15 val

Demonstravimas ir praktiniai užsiėmimai planuojama nuo pirmadienio iki šeštadienio bet kuriuo iš šių kartų 8:00 AM, 11:30 15:00 ir 18:30.

Tvarkaraštis yra paskelbtas už visą sesijos termino pradžios.

"Le Cordon Bleu" pasirodyti kai kurie iš labiausiai išskirtinių studentams, kurie nori ir entuziastingi prisijungti prie pramonę. Iš mokymo virėjai "Le Cordon Bleu kokybės garantuoja, kad absolventai bus iš aukščiausių standartų" Alain Roux -. Michelin "žvaigždute virėja ir virėja-globėja Waterside Inn

Trukmė:

9 mėnesių | 3 terminai

Kaina:

Lt 33.995 diplomas mokestis apima: ingredientais, uniformas, Zwilling peiliu rinkinys, mokymosi medžiagos) valandų per savaitę: apytiksl. Nuo 32 iki 39 valandos

Studentas

Įsiurbimo:

  • Sausis
  • Balandis
  • Birželis
  • Rugsėjis

Patekimo į rinką reikalavimai:

Aukštosios mokyklos diplomą arba lygiavertį. Ne prieš kulinarijos patirtį nereikia.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų


Paskutinį kartą atnaujinta April 7, 2017
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Rgp 2018
Duration
Trukmė
9 mėnesių
Dieninės
Price
Kaina
33,995 GBP
Locations
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Pradžia: Rgp 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Rgp 2018
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla