Kursas apie pica

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Kursas apie pica

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Kursas apie pica

Teorinės ir praktinės pizza pamokos: ingredientų, tešlos, mielių, įvairių rūšių pica, meistriškumo ir treniruočių galimybės picerijose vidutinio ir aukšto lygio.

Bendradarbiaudama su Pizza akademijos specialistais, ICIF sukūrė naują mokymo kursą "Pica". 4 savaičių treniruočių kursas, suskirstytas į tris mokymo savaites, buvo skirtas pica su mokytoju "Masters Pizza makers", kurį išsiuntė Pizza akademijos gamintojai, ir paskutinę savaitę, kurioje buvo rengiami konditerijos kepiniai su specialistais "Confectionery Chefs", kurį užsakė ICIF . Mokymo programa leidžia jums, taikant integruotą požiūrį tarp teorijos ir praktinių įgūdžių, prisiimti profesiją, kuri laikoma populiaru, kultūriniu ir socialiniu reiškiniu, kuris paprastai yra itališkas, nuolat augantis tiek Italijoje, tiek užsienyje. Kursas yra italų kalba, o mokytojai palaiko vertėjas anglų kalba.

Minimalus dalyvių skaičius: 12.

Trukmė

Kurso trukmė yra 12 savaičių:

  • 4 savaites teorinės ir praktinės pamokos instituto
  • 8 savaičių stažuotės (neprivaloma) picerijose, kurias anksčiau pasirinks institutas.

Tie, kurie gali užsiregistruoti yra:

  • Italijos ir užsienio specialistai iš maisto ir vyno
  • Italijos ir užsienio maisto mėgėjai ir entuziastai

Pamokų temos

Pica: populiarus itališkas produktas, kuris tapo pasauliniu socialiniu ir kultūriniu reiškiniu

  • ICIF : nuoroda
  • Pica istorija ir tradicijos
  • Pica gamintoja profesija
  • Auganti rinka
  • Maisto žaliavos
  • Miltai: klasifikacijos, rūšys, kokybė ir naudojimas
  • Vanduo: išnaudojamas išteklius
  • Druskos: pagrindinio elemento parinkimas ir valdymas
  • Sudedamosios dalys: mūsų pasirinkimas, sezoniškumo ir teritoriškumo svarba
  • Klasikinė pica ir pica

Tešlos ir mielės

  • Įrodymas: senovės meno paslaptys
  • Tiesioginė tešla.
  • Tešla: fermentacija ir rauginimas
  • Tešla: brandinimo etapas.
  • Tešla ir pagalbinė įranga
  • Orkaitė: picerijos širdis
  • Pica kepimas: metodai ir taupumas

Pica: įžvalgos ir koncepcijos

  • Laboratorijos dizainas: kontekstas ir perspektyvos, pajamos ir pelno marža
  • "Takeaway Pizza": pristatymo ir pristatymo taisyklės
  • "Focaccia", pica su mentele ir duona picerijoje

Specializuotos technologijos

  • Ekologinis sektorius ir alternatyvūs būdai klientų steigimui
  • Akrobatinė pica
  • Netiesioginės tešlos (The Biga - The Poolish)
  • Alternatyvi tešla su skirtingais miltais (pvz .: Kamuto miltai, juodieji ryžių miltai, Enkio miltai ir tt)
  • Tešla su "Kamut" miltais
  • Tešla su iš anksto paruoštais produktais (soju - grūdai)
  • Gluteno nemokama tešla
  • Pica su padėklo ir romėniško stiliaus kepta pica pica
  • Neapolio pica (tradicinė gamta su garantuota apsaugota būsena)
  • Pica kaip desertas

Profesoriai, kurie gamina picas

  • Išsamios pamokos su teoriniais ir praktiniais seminarais, kuriuos rengia profesionalūs "Pizza Chefs"

Mažos sausos pyragaičių patiekiama su arbata ir kava bei sausainių rūšimis

  • Lady's bučiniai, Ugly but Good (Brutti ma Buoni), kukurūzų sausainiai, kačių liežuvio sausainiai, trumpi kepiniai sausainiai

Šviežios mažos pyragaičiai, itališki kremai ir tradiciniai pyragaičiai

  • Garstyčių kremas, šokoladinis grietinėlė, Zabaione kremas, kavos kremas bignè užpildymui ir Funghetti bignè
  • Prabangiosios lazdos tešla, gaminanti džemo pyragas ir pyragas su krevetės grietine ir šviežiais vaisiais, Rojaus tortas, Sacherio pyragas, kempinė, gaminanti tortą, užpildytą itališko stiliaus kremais

Kepiniai desertai restorane

  • Šokoladinis pudingas iš Pjemonto (Bonet), šokoladinis putotas, Panna Cotta, Tiramisù

Šokolado grūdinimo technika, saldainiai ir šokolado dekoracijos

Pusryčių kepiniai

  • Itališko stiliaus sumuštiniai, Sicilijos kanoliai, bomboloniai (Krapfen), šokoladas Girella ir Trecce

Maisto sauga ir RVASVT

  • Maisto produktų mikrobiologijos sąvokos
  • RVASVT sistema
  • Pagrindinis CDF (užkrečiamosios ligos su maistu)
  • Pagrindinės maisto saugojimo sistemos
  • Sanitarinės procedūros (higiena darbo vietoje, asmeninė higiena)
  • Teisingas medžiagų ir gaminių, kurie liečiasi su maistu, pasirinkimas

Maisto mitybos teorija

  • Mityba kaip maisto mokslas: taikymo sritys šiuolaikinėje visuomenėje, remiant kulinarijos sektorių
  • Subalansuoto meniu sudarymas sveiku požiūriu
  • Įvairių maisto produktų (baltymų, angliavandenių, lipidų, skaidulų ir vitaminų) ir maisto piramidės maistiniai aspektai
  • Informacija apie subalansuotos mitybos ir racionalaus dietos sudėtį

Viduržemio jūros dietos teorija

  • Sąvokos apie įvairių žaliavų maisto pusiausvyrą su pagrindinėmis Viduržemio jūros dietos sampratomis
  • Primename pagrindinį Viduržemio jūros dietos simbolį ir receptų pavadinimus, kurie atspindi sveiką Viduržemio jūros dietos aspektą
  • Supratimas apie šią Viduržemio jūros regiono simbolių kultūrinę kultūrą

Profesinė stažuotė (neprivaloma)

Studentas gali pasirinkti, ar tęsti studijų programą, vykdydamas stažuotes, kurių trukmė iš viso yra 8 savaitės, vidutinio lygio aukštojo lygio picerijose, kurias anksčiau pasirinko institutas.

Mokesčiai

Mokestis už "Pizza" kursą yra 4 800,00 eurų. Galima užsiregistruoti vienos savaitės laikotarpiu, mokestis už kiekvieną savaitės modulį yra 1,500,00 eurų. Mokestis už kursą apima:

  • Apgyvendinimas ICIF svečių namuose mažuose butuose (kuriuose yra du miegamieji su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) ir pusryčių paslauga
  • Maitinimas institute nuo pirmadienio iki penktadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis)
  • Teorinės ir praktinės pamokos, nurodytos programoje
  • Mokymo medžiaga (recepto bukletai, garso ir vaizdo sistemos ir tt)
  • Maistas ir vyno produktai pamokoms ir degustacijoms
  • Įrangos ir reikmenų naudojimas pamokose skirtingose ​​laboratorijose
  • Pilna virėjo uniforma: ICIF striukė su ICIF logotipu, ICIF kelnių pora, priekaba su ICIF logotipu ir bandana su ICIF logotipu.
  • Pagalba leidimo laikinai gyventi dokumento išdavimo kursui ir Italijos mokesčių identifikavimo numeriui
  • Certificate of Participation from ICIF Institute on the completion of the Course and the Italian Academy of Pizza Producers awarded course.

Nieko kito, aiškiai nenurodyto aukščiau, nėra įtrauktas.

PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:

50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).

50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.

Stipendijos

Stipendijos suteikiamos Italijos piliečiams, gyvenantiems Italijoje. Norėdami sužinoti, kaip kreiptis, susisiekite su mumis arba paskambinkite ICIF institutui į Costigliole d'Asti.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Italų


Paskutinį kartą atnaujinta March 27, 2018
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Spal 2018
Bal 15, 2019
Duration
Trukmė
12 savaites
Dieninės
Price
Kaina
4,800 EUR
Locations
Italija - Turin, Piedmont
Pradžia : Spal 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Bal 15, 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Rugs 30, 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Spal 2018
Italija - Turin, Piedmont
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Bal 15, 2019
Italija - Turin, Piedmont
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Rugs 30, 2019
Italija - Turin, Piedmont
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Vaizdo įrašai

ICIF Course on Pizza