Filter
Kursai

Palyginti 62 kursus - Kulinarijos menas

Kulinarijos meno programos suteikia studentams galimybę išmokti parengti maisto produktų. Šie kursai gali būti tokia didelė, kaip norėtumėte, kad jie būtų, ar ​​labai paprastas. .

Kas yra kulinarinio meno kursai?

Studentai į kulinarinio meno programą išmoksite ruošti maistą ir daugiau sužinoti apie maisto saugą. Studentai mokosi, kaip padaryti receptus, taip pat tai, kaip sukurti savo.

Kokie Atsižvelgiant į kulinarinio meno kursai privalumai?

Programa moko studentus ruošti maistą, parengti juos dirbti restoranų asortimentą. Tai gali padėti individualiai anksto jo ar jos karjerą.

Kiek kainuoja Paimkite kursai kulinarinio meno?

Kulinarijos programos kaina labai skiriasi, remiantis mokyklos.Programa gali būti 3:59 metų mokymo.

Kas yra už kulinarinio meno kursai Reikalavimai?

Įrašas yra paremtas individualiu 's taikymo. Kai kuriais atvejais, turintis aukštosios mokyklos diplomą yra viskas, kad 's reikia. Kitais atvejais mokykla gali nustatyti papildomus reikalavimus.

Kokios karjeros gerinimo galite tikėtis su kulinarinio meno kursai?

Profesionalūs virtuvės durys bus atviros studentams, įgytų šią išsilavinimo tipą.

Kodėl Paimkite Online Kursas į kulinarinio meno?

Dabar naršo kursai gali lengviau studentas gauti jo ar jos kursai baigtas greičiau. Ji taip pat leidžia studentui toliau dirbti, o gauti jo ar jos išsilavinimą.

Kur Paimkite kursai kulinarinio meno?

Specializuotos mokyklos yra prieinami, taip pat daug mokyklų ir universitetų.

Kaip kreiptis į kulinarinio meno kursai?

Paieška jūsų programoje žemiau ir susisiekti su priėmimo įstaigą savo vaikui mokykloje tiesiogiai užpildydami žemiau esančią formą.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

62 Results in Kulinarijos menas

Culinary Institute Kul IN

Šis intensyvus dviejų mėnesių kursas šiuolaikinėse konditerijos gaminiuose ir konditerijose yra skirtas suteikti studentams tvirtą pagrindą ir pažangiausias technologijas ... [+]

Platus konditerijos gaminių, kurie pateko į rinką, pasirinkimas sukūrė poreikį tyrinėti saldumynus ir desertus kaip savo verslą kulinarijos meno srityje. Atsižvelgiant į tai, kad klasikiniai konditerijos gaminiai vystėsi kartu su šiuolaikinėmis technologijomis, kurios dabar formuoja patiekalų pasaulį, ši saldaus kulinarijos šaka siūlo platų tyrimo medžiagą. Dėl didėjančio populiarumo ir paklausos šioje srityje dirbantiems kvalifikuotam specialistui, Culinary Institute Kul IN sukūrė profesionalią konditerijos gaminių programą.

Atkreipkite dėmesį į savo aistrą į kulinariją per " Kul IN studentų tinklą.

Kita kursų informacija:Tvarkaraštis pamokoms: 5 valandos per parą, nuo pirmadienio iki penktadienioKalba: kroatų ir / arba anglųMokymosi ir skaitymo medžiagos (skaitmeninis): pateikiama Kul INUniformos: pateiktos Kul IN... [-]
Kroatija Sisak
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Kroatija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sisak
        )

)
1
March 2019
Full-time
2 mėnesių
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Bangkok Thai Cooking Academy

Mes siūlome mokymo programas anglų kalba pradedantiesiems, taip pat patyrusiems kulinarijos specialistams. Mes galime jus paimti iš tose vietose, kur dabar esate aukštesn ... [+]

Tarptautinės kulinarijos mokymo programos

"Mokykis virti kaip tajų virėja"

Mes siūlome mokymo programas anglų kalba pradedantiesiems, taip pat patyrusiems kulinarijos specialistams. Mes galime jus paimti iš tose vietose, kur dabar esate aukštesni kulinarijos įgūdžiai.

Kulinarijos mokymo mokykla

Jaukių virėjų, naujų restoranų steigėjų mokymas ir tie, kurie nori išmokti valgyti tajų kaip tailandiečių.

Mūsų akademija

Mūsų profesionalūs kulinarijos mokymo kursai yra nauji ir visiškai įrengti oro kondicionieriai. Kiekvienas chefo mokinys turi savo treniruočių kompleksą su gruzdintuvais, granito maisto paruošimo zona, kriaukle ir valgymo zona. Mokymo vadovu stotis yra instruktoriaus demonstracinė stotis, kurioje visus receptus paruošia ir demonstruoja virėjo instruktorius.... [-]

Tailandas Bangkok
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Tailandas
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Bangkok
        )

)
1
Registracija galima
Full-time
Part-time
1 - 8 savaites
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ecole Ritz Escoffier

Aukštesnio lygio mokymo programos, skirtos nustatytoms kepimo ir konditerijos specialistams. ... [+]

Aukštesnio lygio mokymo programos, skirtos nustatytoms kepimo ir konditerijos specialistams.

Trukmė: 3 dienosValandų skaičius: 21 valReitingas: 1500 € (su PVM)

Kiekvieno mokymo programos pabaigoje mokytojui suteikiamas pažymėjimas.

Sesijos vyks su sąlyga, kad bus užregistruoti bent 4 studentai.

Regioninės prancūzų patiekalai ir vienviečiai

Galimybė pasimėgauti gardžia kelione po Prancūziją ir atskleisti paslaptis, kad sukurtumėte tobulesnes vienos knygos

Kurso tikslaiAtraskite ir paruoškite regioninius valgius iš visos PrancūzijosMeistras minkymo, lankstymo, formavimo ir kepimo duonosSuprasti fermentacijos procesąProgramojeKlasikiniai ir modernūs regioniniai patiekalaiViennoiseries, klasikinis ir prabangus stiliusNešiojami pyragai ir sausainiai... [-]
Prancūzija Paris
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Prancūzija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Paris
        )

)
1
March 2019
Full-time
3 dienų
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
UniLaSalle

Trumpas kursas Cooking Sveikatos Prancūzijoje: Nuo lauko iki stalo ... [+]

Trumpas kursas Cooking Sveikatos Prancūzijoje: Nuo lauko iki stalo Tikslai

Dalyvauti intensyvus, tarpdisciplininio programa, kuri sujungia kulinarijos meno, sveikatos mokslų ir profesinės praktikos, o atrasti prancūzų Tvari maisto produktų gamyba.

Įgyti praktinių, tarptautinę patirtį, o užsidirbti kolegijoje kreditus. Pasinerkite į prancūzų kultūrą.

Datos

Campus programa: Gegužės 17 - birželio mėn 16, 2017 Stažuotės programa: Gegužės 19 - liepos 19, 2017

Priėmimo sąlygos ir reikalavimai

Juniors, Senjorų ar magistro laipsnis studentams, gyvosios gamtos mokslų, žemės ūkio, maisto, mitybos, visuomenės sveikatos, dietologijos ir tt nuo akredituotos įstaigos.... [-]

Prancūzija Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Prancūzija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Beauvais
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Mont-Saint-Aignan
        )

    [3] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Paris
        )

)
1
May 2019
Full-time
4 - 8 savaites
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Thai Chef School

Tiems, kurie nori išmokti pagrindinių kulinarinių įgūdžių ir populiariausių tajų, kinų ir japonų patiekalų. ... [+]

Profesionalus - Intensyvus - autentiškas

Akredituota Tailando švietimo ministerijos

Tiems, kurie nori išmokti pagrindinių kulinarinių įgūdžių ir populiariausių tajų, kinų ir japonų patiekalų.

PATOGUMAI

Ši intensyvi 7 savaičių mokymo programa skirta supažindinti tiek tajų, tiek tarptautinius studentus su pagrindiniais kulinariniais įgūdžiais ir mokyti studentus populiariausias tajų, kinų ir japoniškų patiekalų. Šis kursas mokomas visų pirma anglų kalba. Po baigimo studentai gali nuspręsti dirbti stažuotojais kurorte / viešbutyje iki 3 mėnesių. Tai mokama stažuotė. Stažuotės nėra privalomos. Studentai, sėkmingai baigę šį kursą, nemokamai teikia įdarbinimo paslaugas. Klasės yra mažos, ir yra daug asmeninio dėmesio.... [-]

Tailandas Bangkok
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Tailandas
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Bangkok
        )

)
1
June 2019
Full-time
7 savaites
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Accademia Leonardo Salerno

"Accademia Leonardo" pradėjo projektą "Cucina di Classe". Projektas apima kursą, kuriame vyksta itališkos pamokos ryte, po to vyresnio amžiaus ir aukš ... [+]

Kursas Cucina di Classe

"Accademia Leonardo" pradėjo projektą "Cucina di Classe". Projektas apima kursą, kuriame vyksta itališkos pamokos ryte, po to vyresnio amžiaus ir aukščiausio lygio tarptautinės patirties virėjai rengia kepimo pamokas./>

Kursas vyksta nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9 iki 14: 30 ir yra padalintas į dvi dalis: nuo 9:00 iki 11:00 lankysite Italijos kursą "Accademia Leonardo", kuriame daugiausia dėmesio bus skiriama profesiniam žodynui, naudojamam virtuvėje. .

15 minučių pertrauka, tada kepimo klasė vyks nuo 11:15 iki 14:15 "Accademia"

Leonardo virtuvė. Kulinarijos metu studentai turės galimybę išmokti pagrindinių italų virtuvės technikų.... [-]

Italija Salerno
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Italija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Salerno
        )

)
1
March 2019
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Manuelina Culinary

"Pasta" tapo nuolatiniu restoranų meniu visame pasaulyje, nepriklausomai nuo jo orientavimo į restoraną. Vartotojams makaronai yra sveikas ir skanus meniu eleme ... [+]

Programos apžvalga

"Pasta" tapo nuolatiniu restoranų meniu visame pasaulyje, nepriklausomai nuo jo orientavimo į restoraną. Vartotojams makaronai yra sveikas ir skanus meniu elementas, o virėjai - tai didelis pelnas ir be apribojimų patiekalas, todėl jis visada yra lengvas ir lankstus. Kiekviena diena siūlo praktines praktines pamokas, kuriose mokiniai mokosi regionalizmo, supranta, iš kur gaunami makaronai, ir todėl galės pasirinkti tinkamus prieskonius ir padažus bet kokiems makaronams, kuriuos jie naudoja. Kursas apima visus išskirtinius preparatus: džiovintus makaronus, įdarytus šviežius makaronus, gnocchi, ryžius ir risotto. Visi patiekalai bus pasiūlyti lyginant tradicinę receptūros versiją su kūrybiniu "Chef" reinterpretuojimu, kad jie būtų dar skanu ir malonesni estetiškai. Ši savaitė yra spalvingas vienas iš labiausiai vertinamų meniu elementų Italijoje.... [-]

Italija Brescia
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Italija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Brescia
        )

)
1
April 2019
Full-time
1 savaitė
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Tech Center

Culinary Tech Center ruošiame studentus apdovanoti kulinarijos meno karjerą. Sujungę komercinę maisto ruošimo teoriją su praktiniais mokymais pramonės standartinėse virtu ... [+]

Apžvalga

Culinary Tech Center ruošiame studentus apdovanoti kulinarijos meno karjerą. Sujungę komercinę maisto ruošimo teoriją su praktiniais mokymais pramonės standartinėse virtuvėse, galėsime padėti būsimiems profesionaliems virėjams įgyti įgūdžių, reikalingų konkuruoti pradinio lygio užimtumo srityje kulinarijos srityje.

"Commercial Cooking Plus Externship": 600 valandų

"Comic Cooking Plus Externship" programos pagrindinis dėmesys praktiniam mokymui parodo praktinę komercinio maisto paruošimo pusę. Šios programos absolventai yra gerai pasirengę dirbti restoranuose, verslo ir kituose maisto aptarnavimo skyriuose bei pradinio lygio pareigybes, įskaitant pasiruošimo maistą, virtuvės patiekalą ar gardžių valyklą. Reikalingi kursai "Commercial Cooking Plus Externship" programai yra tokie:... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos New York White Plains
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Jungtinės Amerikos Valstijos
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => New York
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => White Plains
        )

)
1
Registracija galima
Full-time
Part-time
6 - 9 mėnesių
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
In Florence Academy

Italijos virimo Žinoma dėmesys ypač Toskanos virtuvės ir kiekvienos pamokos pabaigoje yra skonio sesijoje. ... [+]

Italų virtuvė - bazinį kursą

Graduate Management Admission Test arba Pagrindinis Italų maisto gaminimo kursai susideda iš visiško Italijos meniu (2 tipiškas itališkų patiekalų + 1 desertinis) rengimo. Italijos virimo Žinoma ypatingas dėmesys skiriamas Toskanos virtuvė ir kiekvienos pamokos pabaigoje yra skonio sesija.

Pagrindinės kurso ypatybės: Pamokos (per savaitę): 5 praktiniai užsiėmimai per savaitę (dvi maisto gaminimo užsiėmimai, kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį po pietų) 1 pamoka = 50 minučių Įžengimo: 0-9 Trukmė: Nuo 1 iki 12 savaičių Taip pat prieinama anglų. Žinoma kaina (per savaitę): 70 Lt Priėmimas Mokestis: Nėra Dalyvio mokestis bus imamas, jeigu studentas mokosi iš Italijos žinoma. Jei studentas studijuoja šiame kurse neatsižvelgiant kalbos kursus ten bus 15 € negrąžinami Dalyvio mokestis. Tai 15 € mokestis turi būti mokamas tik vieną kartą turėtų studentas stoti į daugiau nei vieną papildomą kursą (ty studijuoja Cucina Italiana, storia dell'arte, ir tt). Italų virtuvė - profesionalus kursas ... [-]
Italija Florence
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Italija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Florence
        )

)
1
Registracija galima
Full-time
Part-time
1 - 20 savaites
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Home Professional programa yra 3 mėn Programa, skirta padėti studentams, kurie, turintys visą darbo laiką arba negali dalyvauti visu etatu kulinarijos švietimo programos, ... [+]

Home Professional programa yra 3 mėn Programa, skirta padėti studentams, kurie, turintys visą darbo laiką arba negali dalyvauti visu etatu kulinarijos švietimo programos, tačiau kas mėgsta amatų ir esame pasiryžę siekti kulinarijos karjerą. Pagrindinės funkcijos programos: • Programa yra pateikta per 40 intensyvaus klases, 3 kartus per savaitę vakarais.

• Sutrumpinta programa yra kilęs iš profesinės programos ir apima daug tų pačių maisto gaminimo būdus, kaip nurodyta pagal dieninio profesionalių programų.

• Programa orientuota į mokymo visas pagrindines technikas virimui ir maisto tvarkymo ir rengia studentus tapti profesinės virėjai tinka pradinio lygio pareigas (Commis) bet kuriuo restorano virtuvėje pasaulyje.... [-]

Jungtiniai Arabų Emyratai Dubai
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Jungtiniai Arabų Emyratai
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Dubai
        )

)
1
October 2019
Part-time
3 mėnesių
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Keturios savaičių teorinės ir praktinės pamokos, kurias atlieka profesionalūs mokytojai, norėdami sužinoti apie Italijos ledų gamybą ir strategijas atidaryti parduotuvę. ... [+]

Kursas Italijos Gelato

Keturios savaičių teorinės ir praktinės pamokos, kurias atlieka profesionalūs mokytojai, norėdami sužinoti apie Italijos ledų gamybą ir strategijas atidaryti parduotuvę. Galimybė mokytis pasirinktuose amatininkuose.

ICIF sukūrė specialią ledų pramonės mokymo programą: Italijos "Gelato" kursą. 4 savaičių trukmės mokymo kursas teorinėms ir praktinėms pamokoms Institutui, kurso programa leidžia jums, taikant integruotą požiūrį tarp teorijos ir praktinių įgūdžių, prisiimti profesiją, kuri suteikia neribotą pasitenkinimą, taip pat asmeninį ir profesinį tobulėjimą. Italijos tradicijos kontekstas. Per gana trumpą treniruočių laikotarpį mokinys iš "Master Ice Cream" kūrėjų, italų "Artisan Gelato", kuris pristato pat pradedantiesiems, mokosi Italijos "Gelato" pasaulyje, pradedant nuo organoleptinės žaliavų sudėties, kad išmoktų tinkamai subalansuotų ledų, sorbeto ir granito ruošimo būdai, kurso pabaigoje mokinys gali kurti ir ištirti savo receptus bet kokiam ledų skoniui, siūlančiam skonį, atitinkantį jo skonį ir vietos papročius. savo šalį. Mokymo programą taip pat papildo pagrindinės maisto pramonės koncepcijos, tokios kaip RVASVT sistema, sąvokos, susijusios su klasikinių amatininkų ledų salonų projektavimu, arba centrinė laboratorija, skirta pramoninei gamybai, "Cake Design", susijusi su ledų pasauliu, moderni ir novatoriškas tendencijas, tokias kaip "Gourmet Gelato" arba "Natural Gelato", ir teisingą "Gelato" porą su vynu ir stipriu alkoholiu.... [-]

Italija Turin
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Italija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Turin
        )

)
1
March 2019
Full-time
12 savaites
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ar visada norėjote išmokti paslapčių iš Prancūzijos kepinių? Ducasse Švietimas suteikia jums galimybę imtis intensyvaus 2 mėnesių programos, norint sužinoti visas pagrind ... [+]

Atkreipkite dėmesį į tradicinių prancūzų pyrago menų pagrindus per 2 mėnesių intensyvų profesinį mokymą. Nuo pagrindinių tešlos ir kremo paruošimo iki desertų sukūrimo sužinosite profesionalų esmines technologijas. Užpildykite savo mokymus 1 mėnesio pasirenkamu stažuotoju Prancūzijos įstaigoje, kad galėtumėte pritaikyti savo žinias realiame gyvenime. Gaukite visuotinai pripažintų mažų grupių nustatymų mokymo metodų ir aukšto lygio praktiką, kad optimizuotumėte mokymą, pasiektumėte veiksmingą mokymąsi ir atliktumėte asmeninį tolesnę veiklą.

Klasės tipas90% praktinis darbas10% teorijosModuliaiPagrindinės tešlos tešlos, pyragaičiai ir pyragaičiai „Choux“ pyragaičiaiKepta tešlaRaugintos tešlos tešlosDuona ir skoniaiŠokoladasŠiuolaikinės idėjosBufto paruošimas ir baigiamasis egzaminasTrukmė... [-]
Prancūzija Yssingeaux
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Prancūzija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Yssingeaux
        )

)
1
March 2019
Full-time
2 mėnesių
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Ottawa

DIDYSIS DIPLÔME® uždirbamos, kai studentas sėkmingai baigia pagrindinio, tarpinių bei aukštos kokybės kursus tiek Cuisine ir konditerijos. Be to, studentas bus uždirbti V ... [+]

DIDYSIS DIPLÔME® uždirbamos, kai studentas sėkmingai baigia pagrindinio, tarpinių bei aukštos kokybės kursus tiek Cuisine ir konditerijos. Be to, studentas bus uždirbti Valgių diplomą ir konditerijos diplomą. Studentas taip pat gausite sertifikatą kiekvieno kurso sėkmingai.

GYVENIMO:

DIDYSIS DIPLÔME® jungia virtuvės ir konditerijos programas: diplome de Cuisine diplome de Konditerijos 4 suvartojamų kiekvieną Metai: sausio, balandžio, birželio, spalio

[-]
Kanada Ottawa
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Kanada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Ottawa
        )

)
1
Registracija galima
Full-time
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Šios antraštinės dalies mokymo programa yra pagrįsta beveik išimtinės mokymosi virtuvėje. Labiausiai klasikinis metodai bus tiriamas ir labiausiai avangardo kūrimo. Visa ... [+]

titravimas duomenysKvalifikacija: Žyniuonis PavadinimasSkirtas: profesionalams, kurie nori atkurti padidinti savo karjerą su aukščiausiu lygiu mokymoTrukmė: 3 mėnesiai (vasario 18 iki gegužės 18)Iš viso valandų: 240HKreditai: 17 ECTSKaina: 2200 €Mokė: pirmadienį ir antradienįSiūloma: ispanųJi yra mokoma: Castellón (Ispanija)pristatymas

Gilinasi į techninės

Šios antraštinės dalies mokymo programa yra pagrįsta beveik išimtinės mokymosi virtuvėje. Labiausiai klasikinis metodai bus tiriamas ir labiausiai avangardo kūrimo. Visa tai už geriausią gydymą žaliavos, iš anksto plėtros iki užbaigimo patiekalas. Programa truks 3 mėnesius.

Iš geriausia komanda... [-]

Ispanija Castellón de la Plana
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Ispanija
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Castellón de la Plana
        )

)
1
February 2019
Part-time
3 mėnesių
Su bendrabučiu

Skaityti daugiau lietuvių kalba
International Career Institute

ICI maitinimo ir maisto gaminimo kursai paverčia jūsų aistrą į labai pasitenkinimo profesija! Daugelis žmonių įtraukti valgo savo įprastinės veiklos ar puoselėti asmenini ... [+]

ICI maitinimo ir maisto gaminimo kursai paverčia jūsų aistrą į labai pasitenkinimo profesija! Daugelis žmonių įtraukti valgo savo įprastinės veiklos ar puoselėti asmeninius ar profesinius ryšius. Be to, reikia turėti maisto aptarnavo specialistas, yra keletą kartų būtinybė. Taigi, visada bus vietos kvalifikuotos kulinarijos eksperto kaip jūs!

Kursas Prekybos Kulinarija - Nustatyti ir parengti mėsos Prekybos Kulinarija - planas ir parengti Maistas bufetai Prekybos Kulinarija - Parengti ir kepkite paukštiena ir žvėriena Prekybos Kulinarija - Parengti ir kepkite jūros gėrybės Prekybos Kulinarija - Parengti Užkandžiai ir salotos Prekybos Kulinarija - Parengti karšto ir šalto desertai Prekybos Kulinarija - Parengti pyragaičiai, pyragai ir mielių prekes Prekybos Kulinarija - Parengti Sumuštiniai Prekybos Kulinarija - Parengti Sriubos Prekybos Kulinarija - Parengti Atsargos ir padažai Prekybos Kulinarija - Parengti Daržovės, Kiaušiniai ir miltinių patiekalų Maitinimo verslo praktika Maitinimas Užimtumo Žmogaus Maisto ir mitybos Virtuvė ir Maisto valdymas Planavimas meniu gėrimai Taikymo sritis ir pobūdis Maitinimo paslaugos Karjeros galimybės ... [-]
Jungtinė Karalystė London
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Jungtinė Karalystė
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => London
        )

)
1
Registracija galima
Full-time
Part-time
Internetinės

Skaityti daugiau lietuvių kalba