Kursai - Kulinarijos menas

Palyginti 75 kursus - Kulinarijos menas

Kulinarijos menas

Kulinarijos meno programos suteikia studentams galimybę išmokti parengti maisto produktų. Šie kursai gali būti tokia didelė, kaip norėtumėte, kad jie būtų, ar ​​labai paprastas. .

Kas yra kulinarinio meno kursai?

Studentai į kulinarinio meno programą išmoksite ruošti maistą ir daugiau sužinoti apie maisto saugą. Studentai mokosi, kaip padaryti receptus, taip pat tai, kaip sukurti savo.

Kokie Atsižvelgiant į kulinarinio meno kursai privalumai?

Programa moko studentus ruošti maistą, parengti juos dirbti restoranų asortimentą. Tai gali padėti individualiai anksto jo ar jos karjerą.

Kiek kainuoja Paimkite kursai kulinarinio meno?

Kulinarijos programos kaina labai skiriasi, remiantis mokyklos.Programa gali būti 3:59 metų mokymo.

Kas yra už kulinarinio meno kursai Reikalavimai?

Įrašas yra paremtas individualiu 's taikymo. Kai kuriais atvejais, turintis aukštosios mokyklos diplomą yra viskas, kad 's reikia. Kitais atvejais mokykla gali nustatyti papildomus reikalavimus.

Kokios karjeros gerinimo galite tikėtis su kulinarinio meno kursai?

Profesionalūs virtuvės durys bus atviros studentams, įgytų šią išsilavinimo tipą.

Kodėl Paimkite Online Kursas į kulinarinio meno?

Dabar naršo kursai gali lengviau studentas gauti jo ar jos kursai baigtas greičiau. Ji taip pat leidžia studentui toliau dirbti, o gauti jo ar jos išsilavinimą.

Kur Paimkite kursai kulinarinio meno?

Specializuotos mokyklos yra prieinami, taip pat daug mokyklų ir universitetų.

Kaip kreiptis į kulinarinio meno kursai?

Paieška jūsų programoje žemiau ir susisiekti su priėmimo įstaigą savo vaikui mokykloje tiesiogiai užpildydami žemiau esančią formą.

Skaityti Daugiau

Profesionali konditerija ir konditerija

Culinary Institute Kul IN
Su bendrabučiu Dieninės 2 mėnesių January 2019 Kroatija Sisak

Šis intensyvus dviejų mėnesių kursas šiuolaikinėse konditerijos gaminiuose ir konditerijose yra skirtas suteikti studentams tvirtą pagrindą ir pažangiausias technologijas vystantiems konditerijos virėjams. Mažų klasių dydžiai leidžia mūsų patyrusiems profesoriaus virėjams duoti studentams daug dėmesio vienam asmeniui ir individualius atsiliepimus. Studentai praleidžia 80% praktinės praktinės praktinės patirties virtuvėje. Kurso metu vyrauja kepiniai ir konditerijos gaminiai, saldūs ir pikantiški pyragaičiai, taip pat pagrindinės itališkos ir prancūziškos pyragaičiai. Be to, studentai supažindinami su vyno poravimu ir verslo valdymu, jie gali pasirinkti stažuotis elitiniame restorane, viešbutyje ar konditerijos parduotuvėje.

[+]

Platus konditerijos gaminių, kurie pateko į rinką, pasirinkimas sukūrė poreikį tyrinėti saldumynus ir desertus kaip savo verslą kulinarijos meno srityje. Atsižvelgiant į tai, kad klasikiniai konditerijos gaminiai vystėsi kartu su šiuolaikinėmis technologijomis, kurios dabar formuoja patiekalų pasaulį, ši saldaus kulinarijos šaka siūlo platų tyrimo medžiagą. Dėl didėjančio populiarumo ir paklausos šioje srityje dirbantiems kvalifikuotam specialistui, Culinary Institute Kul IN sukūrė profesionalią konditerijos gaminių programą.

Atkreipkite dėmesį į savo aistrą į kulinariją per " Kul IN studentų tinklą.

Kita kursų informacija:Tvarkaraštis pamokoms: 5 valandos per parą, nuo pirmadienio iki penktadienioKalba: kroatų ir / arba anglųMokymosi ir skaitymo medžiagos (skaitmeninis): pateikiama Kul INUniformos: pateiktos Kul IN... [-]

Kursas: Intensyvi Kepyklų programa

Le Cordon Bleu Istanbul
Su bendrabučiu 10 dienų January 2019 Turkija Istanbul

Tai yra 10 dienų 60 valandų programa, skirta išmokyti paslapčių, receptų ir metodų boulangerie vadovaujant "Le Cordon Bleu" meistriškiems virėjams. [+]

Tai yra 10 dienų 60 valandų programa, skirta išmokyti paslapčių, receptų ir metodų boulangerie vadovaujant "Le Cordon Bleu" meistriškiems virėjams.

Pagrindinės boulangerie teorijos ir koncepcijos, įskaitant fermentacijos metodus ir gamybos procesus,Diskusijos apie miltų technologijas ir sudedamųjų dalių, tokių kaip kviečiai ir mielės, funkcijasPlatus aprašymas apie kepimo procesusTaikomoji sveikata ir sauga,Klasikinės tradicinės prancūziškos duonos kepimo technologijos, tokios kaip "Baguette", prieskonių duona, "fougasse", "fendu", "tordu", "tabatière", "auvergnat", "fleur", "couronne Bordelaise" ir "pain d'Aix" ",Rustic prancūzų duonos gamyba, prancūziško stiliaus šalies duona, ruginė duona ir rūgštys duona,Tarptautinė duona, tokia kaip Focaccia, pica ir paplotėliaiPraturtintos duonos, pavyzdžiui, BriocheLaminuota ir fermentuota tešla, pvz., ViennoiserieArtisan duona, tokia kaip KugelhopfNeskaidytas glitimo visas kviečių duona [-]

Profesionalus viryklų kursai

Bangkok Thai Cooking Academy
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 1 - 8 savaites Registracija galima Tailandas Bangkok + 1 daugiau

Mes siūlome mokymo programas anglų kalba pradedantiesiems, taip pat patyrusiems kulinarijos specialistams. Mes galime jus paimti iš tose vietose, kur dabar esate aukštesni kulinarijos įgūdžiai. [+]

Tarptautinės kulinarijos mokymo programos

"Mokykis virti kaip tajų virėja"

Mes siūlome mokymo programas anglų kalba pradedantiesiems, taip pat patyrusiems kulinarijos specialistams. Mes galime jus paimti iš tose vietose, kur dabar esate aukštesni kulinarijos įgūdžiai.

Kulinarijos mokymo mokykla

Jaukių virėjų, naujų restoranų steigėjų mokymas ir tie, kurie nori išmokti valgyti tajų kaip tailandiečių.

Mūsų akademija

Mūsų profesionalūs kulinarijos mokymo kursai yra nauji ir visiškai įrengti oro kondicionieriai. Kiekvienas chefo mokinys turi savo treniruočių kompleksą su gruzdintuvais, granito maisto paruošimo zona, kriaukle ir valgymo zona. Mokymo vadovu stotis yra instruktoriaus demonstracinė stotis, kurioje visus receptus paruošia ir demonstruoja virėjo instruktorius.... [-]


Italijos kulinarijos kursai

Accademia Leonardo Salerno
Su bendrabučiu March 2019 Italija Salerno

"Accademia Leonardo" pradėjo projektą "Cucina di Classe". Projektas apima kursą, kuriame vyksta itališkos pamokos ryte, po to vyresnio amžiaus ir aukščiausio lygio tarptautinės patirties virėjai rengia kepimo pamokas. [+]

Kursas Cucina di Classe

"Accademia Leonardo" pradėjo projektą "Cucina di Classe". Projektas apima kursą, kuriame vyksta itališkos pamokos ryte, po to vyresnio amžiaus ir aukščiausio lygio tarptautinės patirties virėjai rengia kepimo pamokas./>

Kursas vyksta nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9 iki 14: 30 ir yra padalintas į dvi dalis: nuo 9:00 iki 11:00 lankysite Italijos kursą "Accademia Leonardo", kuriame daugiausia dėmesio bus skiriama profesiniam žodynui, naudojamam virtuvėje. .

15 minučių pertrauka, tada kepimo klasė vyks nuo 11:15 iki 14:15 "Accademia"

Leonardo virtuvė. Kulinarijos metu studentai turės galimybę išmokti pagrindinių italų virtuvės technikų.... [-]


Trumpas kursas virimo sveikatai Prancūzijoje: nuo lauko iki stalo

UniLaSalle
Su bendrabučiu Dieninės 4 - 8 savaites May 2019 Prancūzija Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 daugiau

Trumpas kursas Cooking Sveikatos Prancūzijoje: Nuo lauko iki stalo [+]

Trumpas kursas Cooking Sveikatos Prancūzijoje: Nuo lauko iki stalo Tikslai

Dalyvauti intensyvus, tarpdisciplininio programa, kuri sujungia kulinarijos meno, sveikatos mokslų ir profesinės praktikos, o atrasti prancūzų Tvari maisto produktų gamyba.

Įgyti praktinių, tarptautinę patirtį, o užsidirbti kolegijoje kreditus. Pasinerkite į prancūzų kultūrą.

Datos

Campus programa: Gegužės 17 - birželio mėn 16, 2017 Stažuotės programa: Gegužės 19 - liepos 19, 2017

Priėmimo sąlygos ir reikalavimai

Juniors, Senjorų ar magistro laipsnis studentams, gyvosios gamtos mokslų, žemės ūkio, maisto, mitybos, visuomenės sveikatos, dietologijos ir tt nuo akredituotos įstaigos.... [-]


Italų maisto ruošimo kursai

In Florence Academy
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 1 - 20 savaites Registracija galima Italija Florence + 1 daugiau

Italijos virimo Žinoma dėmesys ypač Toskanos virtuvės ir kiekvienos pamokos pabaigoje yra skonio sesijoje. [+]

Italų virtuvė - bazinį kursą

Graduate Management Admission Test arba Pagrindinis Italų maisto gaminimo kursai susideda iš visiško Italijos meniu (2 tipiškas itališkų patiekalų + 1 desertinis) rengimo. Italijos virimo Žinoma ypatingas dėmesys skiriamas Toskanos virtuvė ir kiekvienos pamokos pabaigoje yra skonio sesija.

Pagrindinės kurso ypatybės: Pamokos (per savaitę): 5 praktiniai užsiėmimai per savaitę (dvi maisto gaminimo užsiėmimai, kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį po pietų) 1 pamoka = 50 minučių Įžengimo: 0-9 Trukmė: Nuo 1 iki 12 savaičių Taip pat prieinama anglų. Žinoma kaina (per savaitę): 70 Lt Priėmimas Mokestis: Nėra Dalyvio mokestis bus imamas, jeigu studentas mokosi iš Italijos žinoma. Jei studentas studijuoja šiame kurse neatsižvelgiant kalbos kursus ten bus 15 € negrąžinami Dalyvio mokestis. Tai 15 € mokestis turi būti mokamas tik vieną kartą turėtų studentas stoti į daugiau nei vieną papildomą kursą (ty studijuoja Cucina Italiana, storia dell'arte, ir tt). Italų virtuvė - profesionalus kursas ... [-]

PANAZIJOS KULINARINIS MOKYMAS

Thai Chef School
Su bendrabučiu Dieninės 7 savaites June 2019 Tailandas Bangkok

Tiems, kurie nori išmokti pagrindinių kulinarinių įgūdžių ir populiariausių tajų, kinų ir japonų patiekalų. [+]

Profesionalus - Intensyvus - autentiškas

Akredituota Tailando švietimo ministerijos

Tiems, kurie nori išmokti pagrindinių kulinarinių įgūdžių ir populiariausių tajų, kinų ir japonų patiekalų.

PATOGUMAI

Ši intensyvi 7 savaičių mokymo programa skirta supažindinti tiek tajų, tiek tarptautinius studentus su pagrindiniais kulinariniais įgūdžiais ir mokyti studentus populiariausias tajų, kinų ir japoniškų patiekalų. Šis kursas mokomas visų pirma anglų kalba. Po baigimo studentai gali nuspręsti dirbti stažuotojais kurorte / viešbutyje iki 3 mėnesių. Tai mokama stažuotė. Stažuotės nėra privalomos. Studentai, sėkmingai baigę šį kursą, nemokamai teikia įdarbinimo paslaugas. Klasės yra mažos, ir yra daug asmeninio dėmesio.... [-]


Kursas: "Commercial Cooking plus Externship"

Culinary Tech Center
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 6 - 9 mėnesių Registracija galima Jungtinės Amerikos Valstijos New York White Plains + 2 daugiau

Culinary Tech Center ruošiame studentus apdovanoti kulinarijos meno karjerą. Sujungę komercinę maisto ruošimo teoriją su praktiniais mokymais pramonės standartinėse virtuvėse, galėsime padėti būsimiems profesionaliems virėjams įgyti įgūdžių, reikalingų konkuruoti pradinio lygio užimtumo srityje kulinarijos srityje. [+]

Apžvalga

Culinary Tech Center ruošiame studentus apdovanoti kulinarijos meno karjerą. Sujungę komercinę maisto ruošimo teoriją su praktiniais mokymais pramonės standartinėse virtuvėse, galėsime padėti būsimiems profesionaliems virėjams įgyti įgūdžių, reikalingų konkuruoti pradinio lygio užimtumo srityje kulinarijos srityje.

"Commercial Cooking Plus Externship": 600 valandų

"Comic Cooking Plus Externship" programos pagrindinis dėmesys praktiniam mokymui parodo praktinę komercinio maisto paruošimo pusę. Šios programos absolventai yra gerai pasirengę dirbti restoranuose, verslo ir kituose maisto aptarnavimo skyriuose bei pradinio lygio pareigybes, įskaitant pasiruošimo maistą, virtuvės patiekalą ar gardžių valyklą. Reikalingi kursai "Commercial Cooking Plus Externship" programai yra tokie:... [-]


Prancūzijos šokoladas

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Su bendrabučiu Dieninės 2 mėnesių May 2019 Prancūzija Yssingeaux

Intensyvi 2 mėnesių programa, skirta mokytis visų pagrindinių ir išsamių šokolado ir konditerijos meno technologijų. [+]

Išmanykite šokolado ir konditerijos meno pagrindus per 2 mėnesius intensyvų profesinį rengimą. Jūs išmoksite ir pritaikysite profesionalų pagrindinius metodus šokolado, konditerijos gaminių, šokolado pagamintų pyragų ir meno kūrinių gamybai. Užpildykite savo mokymus 1 mėnesio pasirenkamu stažuotoju Prancūzijos įstaigoje, kad galėtumėte pritaikyti savo žinias realiame gyvenime. Pasinaudokite visame pasaulyje pripažintomis mažų grupių nustatymo metodikomis ir aukštu praktikos lygiu, kad optimizuotumėte mokymąsi, pasiektumėte efektyvų mokymąsi ir atliktumėte asmeninį tolesnę veiklą. KLASĖS TIPAS • 80% praktinis • 20% teorija

MODULIAI • Šokoladas • Konditerijos gaminiai • Šokoladiniai pyragaičiai • Meno šokoladas ir cukraus gabalėliai • Bufto paruošimas ir baigiamasis egzaminas... [-]


Artisan Pasta 1 savaičių programa

Manuelina Culinary
Su bendrabučiu Dieninės 1 savaitė April 2019 Italija Brescia

"Pasta" tapo nuolatiniu restoranų meniu visame pasaulyje, nepriklausomai nuo jo orientavimo į restoraną. Vartotojams makaronai yra sveikas ir skanus meniu elementas, o virėjai - tai didelis pelnas ir be apribojimų patiekalas, todėl jis visada yra lengvas ir lankstus. Kiekviena diena siūlo praktines praktines pamokas, kuriose mokiniai mokosi regionalizmo, supranta, iš kur gaunami makaronai, ir todėl galės pasirinkti tinkamus prieskonius ir padažus bet kokiems makaronams, kuriuos jie naudoja. [+]

Programos apžvalga

"Pasta" tapo nuolatiniu restoranų meniu visame pasaulyje, nepriklausomai nuo jo orientavimo į restoraną. Vartotojams makaronai yra sveikas ir skanus meniu elementas, o virėjai - tai didelis pelnas ir be apribojimų patiekalas, todėl jis visada yra lengvas ir lankstus. Kiekviena diena siūlo praktines praktines pamokas, kuriose mokiniai mokosi regionalizmo, supranta, iš kur gaunami makaronai, ir todėl galės pasirinkti tinkamus prieskonius ir padažus bet kokiems makaronams, kuriuos jie naudoja. Kursas apima visus išskirtinius preparatus: džiovintus makaronus, įdarytus šviežius makaronus, gnocchi, ryžius ir risotto. Visi patiekalai bus pasiūlyti lyginant tradicinę receptūros versiją su kūrybiniu "Chef" reinterpretuojimu, kad jie būtų dar skanu ir malonesni estetiškai. Ši savaitė yra spalvingas vienas iš labiausiai vertinamų meniu elementų Italijoje.... [-]


Trumpas Italijos kulinarijos meno kursas

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Su bendrabučiu Dieninės 3 mėnesių January 2019 Italija Turin

Trumpas italų virtuvės ir vynininkystės kursas yra išdėstytas dviem dalimis: pirmasis - teorinės ir praktinės pamokos ICIF būstinėje, papildytos švietimo srities kelionėmis; antrasis, kurį sudaro profesinė stažuotė (neprivaloma, neįtraukta į prenumeratos išlaidas) mokyklos pasirinktame restorane. [+]

Trumpas italų virtuvės ir vynininkystės kursas

Keturios savaičių teorinės ir praktinės pamokos bei praktinio mokymo laikotarpio galimybė geriausiuose italų restoranuose

Trumpas italų virtuvės ir vynininkystės kursas yra išdėstytas dviem dalimis: pirmasis - teorinės ir praktinės pamokos ICIF būstinėje, papildytos švietimo srities kelionėmis; antrasis, kurį sudaro profesinė stažuotė (neprivaloma, neįtraukta į prenumeratos išlaidas) mokyklos pasirinktame restorane.

Trumpas kursas skirtas specialistams ar studentams, norintiems atlikti greitesnę tradicinės ir šiuolaikinės kūrybinės virtuvės mokymo programą, įžvelgiant į aliejų, balzamiko acto, vaistažolių ir prieskonių, tradicinius pirmuosius kursus, sūrius, pyragaičius ir vyną.... [-]


Grand diplome

Le Cordon Bleu Ottawa
Su bendrabučiu Dieninės Registracija galima Kanada Ottawa

DIDYSIS DIPLÔME® uždirbamos, kai studentas sėkmingai baigia pagrindinio, tarpinių bei aukštos kokybės kursus tiek Cuisine ir konditerijos. Be to, studentas bus uždirbti Valgių diplomą ir konditerijos diplomą. Studentas taip pat gausite sertifikatą kiekvieno kurso sėkmingai. [+]

DIDYSIS DIPLÔME® uždirbamos, kai studentas sėkmingai baigia pagrindinio, tarpinių bei aukštos kokybės kursus tiek Cuisine ir konditerijos. Be to, studentas bus uždirbti Valgių diplomą ir konditerijos diplomą. Studentas taip pat gausite sertifikatą kiekvieno kurso sėkmingai.

GYVENIMO:

DIDYSIS DIPLÔME® jungia virtuvės ir konditerijos programas: diplome de Cuisine diplome de Konditerijos 4 suvartojamų kiekvieną Metai: sausio, balandžio, birželio, spalio

[-]

Professional Pastry Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Su bendrabučiu Dieninės 3 mėnesių July 2019 Jungtiniai Arabų Emyratai Dubai

Profesionalus Konditerijos yra 3 mėn kepimo, konditerijos ir desertai programa siūloma SCAFA, Dubajaus mokyklos kulinarijos ir apdailos menų. Tai geriausias studijų programa studentams, ieškantiems profesionalių konditerijos kvalifikaciją ir įgūdžius. [+]

profesionalus tešlos programa

Profesionalus Konditerijos yra 3 mėn kepimo, konditerijos ir desertai programa siūloma SCAFA, Dubajaus mokyklos kulinarijos ir apdailos menų. Tai geriausias studijų programa studentams, ieškantiems profesionalių konditerijos kvalifikaciją ir įgūdžius.

Sėkmingai užbaigus programą studentai gaus II lygio diplomą iš miesto ir gildijos, Londone ir atestuojama sertifikatą KHDA (Govt. Dubajus)

Programos mokestis apima: - Visos kursą ir studijų medžiagą - ingredientų, įrankiai ir įrenginiai - Uniformos - egzaminas mokestis programos mokestis: AED 33000 Registracijos dabar yra atviras. Klasės, atliktų mūsų naują, paskirtis pastatytas konditerijos laboratorijoje, yra griežtai ribojamas iki 12 studentų.... [-]


Kursas maitinimo ir virimo (kulinarijos žinoma)

International Career Institute
Internetinės Dieninės Ištęstinės Registracija galima Jungtinė Karalystė London

ICI maitinimo ir maisto gaminimo kursai paverčia jūsų aistrą į labai pasitenkinimo profesija! Daugelis žmonių įtraukti valgo savo įprastinės veiklos ar puoselėti asmeninius ar profesinius ryšius. [+]

ICI maitinimo ir maisto gaminimo kursai paverčia jūsų aistrą į labai pasitenkinimo profesija! Daugelis žmonių įtraukti valgo savo įprastinės veiklos ar puoselėti asmeninius ar profesinius ryšius. Be to, reikia turėti maisto aptarnavo specialistas, yra keletą kartų būtinybė. Taigi, visada bus vietos kvalifikuotos kulinarijos eksperto kaip jūs!

Kursas Prekybos Kulinarija - Nustatyti ir parengti mėsos Prekybos Kulinarija - planas ir parengti Maistas bufetai Prekybos Kulinarija - Parengti ir kepkite paukštiena ir žvėriena Prekybos Kulinarija - Parengti ir kepkite jūros gėrybės Prekybos Kulinarija - Parengti Užkandžiai ir salotos Prekybos Kulinarija - Parengti karšto ir šalto desertai Prekybos Kulinarija - Parengti pyragaičiai, pyragai ir mielių prekes Prekybos Kulinarija - Parengti Sumuštiniai Prekybos Kulinarija - Parengti Sriubos Prekybos Kulinarija - Parengti Atsargos ir padažai Prekybos Kulinarija - Parengti Daržovės, Kiaušiniai ir miltinių patiekalų Maitinimo verslo praktika Maitinimas Užimtumo Žmogaus Maisto ir mitybos Virtuvė ir Maisto valdymas Planavimas meniu gėrimai Taikymo sritis ir pobūdis Maitinimo paslaugos Karjeros galimybės ... [-]

Profesinės sultys ir konditerijos kursai (840 val.)

The International Hospitality Academy
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių January 2019 Italija Senigallia

Šis unikalus visą darbo laiką dirbantis specialistas dėmesys skiriamas visoms konditerijos, kepimo ir konditerijos meno sritims. [+]

Šis unikalus visą darbo laiką dirbantis specialistas dėmesys skiriamas visoms konditerijos, kepimo ir konditerijos meno sritims. Jis siūlo intensyvų mokymą, pažangią įrangą ir aukštos kokybės medžiagas mūsų studentams. Ši intensyvi programa skirta patenkinti studentų, norinčių plačiai ir išsamiai pamatyti pyragaičių ir kepimo iš viennoiseries į šokoladą ir viską tarpusavyje, poreikius. Labai suprojektuotoje konditerijos laboratorijoje gausite mokymus iš mūsų labai gerbiamo konditerijos virėjo.

Karjeros keitikliams, specialistams ir pradedantiesiems, "patisserie" programa yra ideali vieta kurti tvirtą žinių ir įgūdžių pagrindą sėkmingai karjerai pasiekti. Labai svarbu būti gerai orientuoto, orientuoto požiūrio ir didelės motyvacijos užbaigti šį kursą. Kai sėkmingai baigsite, studentai bus pasirengę tobulėti konditerijos pramonėje.... [-]