24 Kursas Programos į Kompiuterinis menas 2024

Kursas Programos į Kompiuterinis menas 2024Filter
    • Cape Town, Pietų Afrikos Respublika

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar studijuojate siekdami karjeros technologijų srityje? Ar domitės toliau tobulinti savo informatikos įgūdžius, įskaitant gebėjimą kurti ir programuoti programinę įrangą bei įrankius, reikalingus kuriant vaizdo žaidimus? Tuomet mūsų semestro studijų užsienyje kursai kaip tik jums! Būdamas studentas ugdysite programavimo kalbų įgūdžius, kurie šiandien yra vertingi įvairiose pramonės šakose. Studentai toliau tobulins problemų sprendimo ir programavimo įgūdžius naudodami identifikuotą programinę įrangą ir bus supažindinti su (arba) toliau tobulins įgūdžius informatikos, inžinerijos ir (arba) žaidimų projektavimo technikų srityse. Prisijunkite prie semestro studijų užsienyje programos šiandien! Rinkitės iš įvairių bakalauro ir magistro kursų iš įvairių disciplinų, skirtų tarptautiniam kreditų perkėlimui.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo administravimo katedra suteikia studentams platų verslo administravimo, verslo teisės, verslo teisinės aplinkos, vadybos, lyderystės, verslo matematikos, nekilnojamojo turto ir verslumo išsilavinimą. Jie suteikia pagrindines, specializuotas, teisės, vadybos, nekilnojamojo turto ir verslumo sričių žinias, kurios atspindi nuolatinius verslo ir pramonės poreikius.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo administravimo katedra suteikia studentams platų verslo administravimo, verslo teisės, verslo teisinės aplinkos, vadybos, lyderystės, verslo matematikos, nekilnojamojo turto ir verslumo išsilavinimą. Jie suteikia pagrindines, specializuotas, žinias teisės, vadybos, nekilnojamojo turto ir verslumo srityse, kurios atspindi nuolatinius verslo ir pramonės poreikius.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Animacijos ir žaidimų programa ugdo studentų estetinę ir techninę kompetenciją, rengiant mokymus su profesionalia programine įranga gamybos procesuose. Programa sukuria 3D animacijos, gamybos ir žaidimų kūrimo pagrindą pramogoms, rimtiems žaidimams ir modeliavimui. Mūsų kursai suteikia studentams pagrindinį vizualiųjų menų ir ekrano dizaino pagrindą, taip pat techninius žiniasklaidos kūrimo, gamybos ir platinimo įgūdžius. Programa parengia studentus įsidarbinti pradinio lygio pareigose žaidimų kūrimo įmonėse arba perkėlimui į žiniasklaidos programas 4 metų institucijose.

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    480 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Web dizainas Professional Rinkinys susideda iš šių: WebMaster - HTML ir CSS kursą nuotolinio mokymosi centro administratorius - HTML ir CSS kursas trunka žingsnis po žingsnio per aukštos kokybės tinklalapių statybos, o moko svetainės dizaino pagrindus, naudojant HTML programavimas ir CSS (CSS).

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    140 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Webmastera - Patvirtinantys Web dizainas kursas skirtas mokiniams, turintiems ikimokyklinio turimas žinias apie HTML ir CSS, ir yra ideali tolesnio maitinimo programa tiems, užpildant Webmaster HTML & CSS modulio pradedantiesiems, šis kursas moko jus viską, ką reikia žinoti apie reaguoja web dizainas (RWD), ir suteikia jums su know-how sukurti apsvaiginimo, atvirų svetaines naudojant pačią naujausią HTML5 ir css3 technologiją.

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    140 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    CIW Web dizainas specialistė kursai (buvusi pavadinta dizainas metodologija ir technologija) moko jus, kaip projektuoti ir publikuoti interneto svetainėse.

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    180 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    CIW yra populiariausias švietimo programa tiems, kurie rimtai web dizainas & vystymąsi pasaulyje. Iš CIW sertifikuotų kursų serija parašė specialistams, dirbantiems pramonėje. CIW kursai užbaigiami naudojant pirmaujančių technologijų, o ne vieno konkretaus gabalas programinės įrangos. Pagrindas serijos kursų pasiūlyti galimybę įsisavinti daugiau nei skaitmeninio raštingumo įgūdžius.

    • Cologne, Vokietija

    Dieninės

    Stovykloje

    Vokiečių kalba

    Animacija suprantama kaip nuolat naujai plėtojama meno forma, kurioje meistriškumas ir dizaino įgūdžiai yra tokie pat svarbūs kaip noras eksperimentuoti ir rizikuoti meniškai.

    • Paris, Prancūzija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pradinio lygio metus leidžia studentams kitus pagrindinius teorinės, techninė ir metodinė žinios taikomos visoje dizaino disciplinų ir pasirengti studijoms animacijos, specialiųjų efektų ir vaizdo žaidimų srityse.

    • Stockholm, Švedija
    • Boden, Švedija

    Dieninės

    5 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiuolaikinis VFX apibūdina visą pramonę, kuri dirba su „specialiaisiais efektais“. Tapkite Futuregames animatoriumi ir VFX atlikėju! Kaip animatorius ir VFX menininkas esate atsakingas už judesių ir specialiųjų efektų kūrimą dvimatėje ir trimatėje grafikoje. Taip pat reikia mokėti planuoti ir įgyvendinti animacijos projektą nuo idėjos iki galutinio produkto. VFX yra platus terminas ir santrumpa iš angliško žodžio „visual Effects“, kurio tradicija pirmiausia atsirado kino pramonėje. Šiuolaikinis VFX yra daug platesnis ir apibūdina visą pramonę, kuri dirba su „specialiaisiais efektais“, ty nuo CGI (kompiuterinės grafikos), komponavimo (vaizdo apdorojimo) ir judesio fiksavimo (kompiuteriais apdorojami judesio įrašai), iki įvairių įrankių ir jai sukurti reikalinga programinė įranga. Specializuotu lygiu dažniausiai dirbate su viena iš šių sričių.

    • Online

    Ištęstinės

    30 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tai ilgai lauktas „Complete Unity Developer“ – vieno populiariausių el. mokymosi kursų internete – tęsinys! Visiškai perdaryta nuo nulio naudojant naujus projektus ir naujausius mokymo metodus. Jums bus naudinga tai, kad mes jau išmokėme daugiau nei 700 000 studentų programavimo ir žaidimų kūrimo, todėl daug komercinių žaidimų pristatome.

    • Lafayette, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Pakelkite savo interneto dizaino įgūdžius į kitą lygį! Nesvarbu, ar norite dirbti kaip laisvai samdomas interneto dizaineris, ar prisijungti prie interneto kūrimo komandos, ar kurti svetaines savo organizacijai, šis kursas suteiks jums reikalingų pažangių įrankių. Šiame kurse išmoksite rašyti HTML kodą puslapio turiniui ir CSS kodą puslapio stiliui. Sužinosite naujausias kalbų, naudojamų kuriant šiuolaikines svetaines, versijas. Naudodamiesi nuosekliomis instrukcijomis sukursite interaktyvias svetaines, kurios renka informaciją iš lankytojų naudodamosi registracijos el. Paštu ir atsiliepimų formomis. Be to, sužinosite naujausius ir efektyviausius maketus ir vaizdo įrašus, kurie veikia bet kurioje naršymo aplinkoje, pateikimo būdus. Pakeliui ištirsite estetiką, spalvų schemas ir prieinamumą kurdami tinklalapius.

    • Birmingham, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų kursai skirti visiems, kurie domisi kompiuterinių žaidimų kūrimo karjeros ir žaidimų turinio pramonei ir žiniasklaidai. Dirbdami įvairiose platformose, šiose srityse gausite patikimą įžeminimą.

    • Sioux City, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kviečiame patirti mūsų internetinę vaizdo žaidimų kūrimo programą. Programa tobulina modeliavimo, tekstūravimo, pagrindinių scenarijų, meninių žinių ir vaizdo žaidimų vamzdyno įgūdžius.