8 Kursas Programos į Fotografija į Europa for 2024

Kursas Programos į Fotografija į Europa for 2024Filter
    • Swindon, Jungtinė Karalystė
    • Cranfield, Jungtinė Karalystė

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    8 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Galway, Airijos sala

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studijos užsienyje padeda sukurti naujas perspektyvas, kas tu esi menininkas, ir pamatyti savo meną ir save naujomis akimis. BCA naujam menininkui siūlo transformuojančią patirtį, pašalindama kasdienio miesto gyvenimo triukšmą, netvarką ir blaškymąsi, kad būtų galima daugiau tyrinėti kūrybiškumą. Per semestrą studentai paprastai lanko 5 kursus, kurių kiekvienas turi 3 kreditus. Kiekvienam studentui suteikiama didelė studijos erdvė, prie kurios jie gali naudotis visą parą, be išeiginių.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    10 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Išmokite daryti gražias skaitmenines nuotraukas ir patobulinkite jas naudodami „Adobe Photoshop“ šiame nemokamame internetiniame diplomo kurse.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    1 valandą

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Išmokite mobiliosios fotografijos meno šiame nemokamame internetiniame kurse, kuriame paaiškinama, kaip padaryti puikias nuotraukas su telefonu.

    • Ayr, Jungtinė Karalystė

    Anglų kalba

    Pageidautina, kad kursų baigimo metu sėdėsite ar pasieksite aukštesnę fotografiją. Jei turite savo fotoaparato įrangą, tai būtų privalumas, bet tai nėra būtina. Jei labai domitės fotografija, jūsų paraiška bus svarstoma. Išskyrus gerą akį ir norą priklijuoti mielus daiktus.

    • South Bank, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Vieno intensyvaus kurso metu išnaudokite dvi pramonėje standartizuotas fotografijos programinės įrangos programas - žmonėms, kurie reiškia verslą! Morley College „Adobe Pack“ kursai yra skirti padėti jums įsitraukti į pramonės laiptelius, skirtus pradedantiesiems arba tiems, kurie nori patobulinti savo įgūdžius, kad gautų naujų karjeros galimybių.

    • Harrogate, Jungtinė Karalystė

    Anglų kalba

    Ar turite aistrą nuotraukoms? Jūs suprasite tvirtą pagrindinį supratimą apie fotografiją ir išsiugdysite galimybę naudoti įvairią fotografavimo įrangą. Jūs taip pat turėsite galimybę sutelkti dėmesį į asmeniškai dominančias sritis ir pagaminti galutinį produktą.