1795 Kursas Programos į Europa for 2024

Kursas Programos į Europa for 2024Filter
    • Manresa, Ispanija
    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    7 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Išplėstinis kulinarijos meno magistrantūros laipsnis, skirtas sužinoti apie pasaulinę virtuvę, modernią ir tradicinę virtuvę, kūrybiškumą, naujoves ir naujus metodus, įskaitant geriausius katalonų maisto receptus,

    • Lausanne, Šveicarija

    Dieninės

    5 dienų

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    AISTS " AISTS Sporto renginių valdymo ir organizavimo seminaras (SEMOS)" pateikia pagrindinių užduočių, kurias žmonės turi sėkmingai planuoti, bendrauti ir veikti AISTS sporto renginius, apžvalgą.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    14 savaites

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Išlaisvinkite savo verslumo dvasią „Entrepeneurchef“ programoje. Šis kursas suteikia jums globalią viziją nuo sumanymo stadijos iki atidarymo, ruošiant jus tiesiai į tikslą: „Kuriu savo restoraną“. Nesvarbu, ar turite aiškų projektą, ar ne, kursai atvers jūsų mintis naujiems būdams suprasti restoranų verslą ir, svarbiausia, būdus, kaip klientai priims jūsų pasiūlymą ateinančiais metais. Šis kursas – tai kelionė per visus etapus, kuriuos turėsite pereiti, ypatingą dėmesį skiriant klientų elgsenos aspektams, naujausiems verslo modeliams ir, žinoma, skaitmeninei aplinkai, kuri lems sėkmę.

    • Bromma, Švedija

    Dieninės

    10 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sužinokite, kaip sukurti filmą per dešimties savaičių intensyvų vakarinį kursą. Filmas 10 savaičių moko įvairių disciplinų – scenarijų rašymo, režisūros, kinematografijos, garso, montažo ir gamybos – pagrindų. Jūs, pradėję žengti pirmuosius rimtus žingsnius kino kūrimo link, tikrai žinote, kaip sunku pačiam pereiti į aukštesnį lygį.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Accademia del Lusso Milan“ intensyvus interjero ir mažmeninės prekybos dizaino kursas ruošia studentus tapti profesionalais, kurie sugeba išrasti ir sukurti grafinį interjero dizainą naudodamiesi rankiniu ir skaitmeniniu vaizdavimo įrankiais. Kursas siekia suteikti studentams išsamių teorinių žinių ir praktinių gebėjimų, kurie reiškia, kad jie galės nustatyti ir koordinuoti stilius, tendencijas ir medžiagą.

    • Marbella, Ispanija

    Dieninės

    13 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba, Prancūzų kalba, Vokiečių kalba, Italų kalba, Kinų kalba, Rusų kalba

    Vykdomoji programa yra 13 savaičių programa, skirta visiems (ir ne akademikams, ir akademikams), norintiems pasiekti tvirtą pagrindą, taip pat su archetipiniu asmeniniu tobulėjimu siekiant aukštesnių gyvenimo, mokymo, politikos ir verslo tikslų. Tai unikali programa, paremta 40 metų novatoriškų tyrinėjimų, apimančių unikalų edukacinį požiūrį į savęs atradimą ir prasmę viso gyvenimo augimo kontekste asmenims, siekiantiems aukštesnio ešelono. Galite būti karjeros kelyje. Galbūt turite šeimą. Jums gali pasisekti kaip skyriaus vadovui arba kaip generaliniam direktoriui. Galbūt pradėjote politinę karjerą. Žinoma, dauguma žmonių asmeniškai ir profesionaliai apsigyveno ar ne, neturi daug laiko rinkti naujas žinias ir vertingą supratimą. Žinoma, dauguma atsakingas pareigas einančių asmenų savo informaciją gauna iš pagrindinių žiniasklaidos šaltinių arba verslo stiliaus tolesnio išsilavinimo. Tai reiškia faktų, melo, apgaulės, prasimanymų, ignoruotų ar iškreiptų žinių, propagandos, „ego“ kelionių ir nešvarių kovų dėl galios mišinį. Yra tik vienas būdas išeiti iš būrio šeimininkų tarno (vergo) už užuolaidų: siūlomas visiškas nušvitimas, turintis pažangiausias žinias apie tai, kaip išgelbėti pasaulį, planetą ir tikrąją žmogaus evoliuciją. trumpa ir intensyvi programa. Dalyviai gauna pažangiausias žinias apie verslo, politikos, ekonomikos, švietimo ir žmogaus gyvenimo supratimo (prasmės) pokyčių potencialą.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    9 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vykdydami interjero dizaino akademinių metų programą, studentai gauna išsamų ir praktišką įvadą į itališką dizainą ir „Made in Italy“ koncepciją, ypatingą dėmesį skiriant šiuolaikinėms tendencijoms. Studentai išmoks suprojektuoti interjero erdves tiek komercinėms, tiek gyvenamosioms patalpoms, nuo pradinės koncepcijos ir pirmojo eskizo iki 3D vaizdo, ir realizuoti modelį, vaizduojantį viešąją erdvę. Be to, kursas ugdo studentų supratimą apie spalvą, formą ir formą ir suteikia jiems reikiamų įgūdžių pasirinkti interjero apdailą.

    • Stockholm, Švedija

    Ištęstinės

    30 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Išmokite Premiere Pro ir After Effects su savo pirmaisiais filmų ir animacijos projektais. Susipažinkite su standartine „Adobe“ programine įranga ir sužinokite, kaip ją naudoti kartu kuriant gražius vaizdo įrašus. Per vaizdo įrašų pamokas ir praktines užduotis išmoksite programinės įrangos savo tempu. Šis kursas pagal poreikį skirtas visiems, kurie nori išmokti vaizdo įrašų pagrindus ir yra geras pirmasis žingsnis į kitas judesio dizaino studijas.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    18 valandų

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiandienos sparčiai besikeičiančioje verslo aplinkoje duomenų mokslo, dirbtinio intelekto ir rinkodaros strategijų sinergija tapo pagrindiniu sėkmės varikliu. Mūsų magistrantūros kursai duomenų mokslo ir AI rinkodaros srityje yra skirti suteikti studentams pažangių žinių ir įgūdžių, reikalingų norint naršyti šioje dinamiškoje sankryžoje.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    6 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kiekvienais metais vieną mėnesį 15 atrinktų dalyvių kartu su OTOXO Productionsrežisuoja 3–5 minučių dokumentinių filmų serialą. Šie šortai platinami festivaliams ir žiniasklaidos priemonėms visame pasaulyje ir transliuojami OTOXO platformoje. Vien dėl šių priežasčių reikalaujame iš savo dalyvių aukščiausios darbo kokybės ir tai užtikriname jiems aukščiausios kokybės mokymus.

    • Sisak, Kroatija

    Dieninės

    12 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    Kulinarinio meno programa idealiai tinka studentams, planuojantiems profesinę karjerą kulinarijos pramonėje arba ketinantiems keisti karjerą. Per šį trijų mėnesių kursą studentai įgyja išsamų supratimą apie prancūzų ir italų virtuvėse naudojamus maisto gaminimo būdus ir technologijas bei gilesnį supratimą apie svetingumo industriją ir turizmo standartus, maisto higieną, restoranų valdymą, vynus, alaus gamybą ir virtuvę. ekologija. Kursas yra praktinis, o studentai 80% laiko praleidžia virtuvėje, gamindami a la carte patiekalus. Programos pabaigoje studentai gali pasirinkti stažuotis sėkminguose restoranuose ar viešbučiuose.

    • Barcelona, Ispanija
    • Online Spain

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautiniams studentams, norintiems praleisti vieną ar du semestrus Barselonoje, Vic universitetas - Centrinis Katalonijos universitetas siūlo pasirenkamuosius kursus verslo, dizaino ir inovacijų srityse. Baigę studentai gauna UVic-UCC sertifikatą su akademiniais kreditais, kuriuos gali pripažinti jų gimtasis universitetas.

    • Online
    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    6 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Ispanų kalba

    Technologijos buvo įtrauktos į verslo pasaulį ir viskas rodo, kad tai bus ilgalaikė tendencija. Šis naujas pasaulinės ekonomikos ir kultūros dizainas, turintis visišką poveikį vartotojų vartojimo rūšims ir rinkų verslo modeliams, reikalauja skersinio įmonių organizacinio mentaliteto pertvarkymo, kad jis būtų novatoriškesnis, efektyvesnis ir judresnis.

    • Online

    Ištęstinės

    6 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tikimasi, kad 31 % įmonių į savo strategiją įtrauks dirbtinį intelektą per ateinančius 12 mėnesių („Adobe“), todėl niekada nebuvo taip svarbu tobulinti įgūdžius. Šiandieniniai neuroniniai tinklai ir mašininio mokymosi algoritmai labiau linkę vairuoti autonominį automobilį, analizuoti nekilnojamojo turto rinkas, įjungti pokalbių robotą arba padėti nustatyti klinikines diagnozes ir pasiūlyti gydymą.

    • Barcelona, Ispanija
    • Birkirkara, Malta

    Dieninės

    9 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    GBSB Global “ vasaros mokykla Ispanijoje ir Maltoje suteikia puikią galimybę studentams iš viso pasaulio pasinaudoti vasaros atostogomis, kad galėtų pradėti savo išsilavinimą ir tobulėti akademiškai. Dvi savaites iš eilės 2021 m. Liepos mėnesį studentai nagrinės skaitmeninio verslo temą ir turės progą patirti, koks yra verslininko ar verslo lyderio gyvenimas naujoviškoje organizacijoje.