34 Kursas Programos į Argentina for 2024

Kursas Programos į Argentina for 2024Filter
    • Rosario, Argentina

    Dieninės, Ištęstinės

    4 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Žemės ūkio verslo valdymo programa siekiama išmokyti specialistus priimti sprendimus ir pateikti verslo permąstymo priemones.

    • Recoleta, Argentina
    • Buenos Aires, Argentina

    Dieninės

    Stovykloje

    Argentinos nuostabi vyno gamybos tradicija vis daugiau tarptautinio dėmesio, nei kada nors anksčiau. Šiandien ji yra pagrindinis vyno gamintoja Pietų Amerikoje (5-oji vieta pasaulyje) su daugiau nei 1,3 milijardo litrų metus pagamintų.Ypač žinomas dėl savo giliai,

    • 439, 1003, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    „Expanish“ privačios ispanų kalbos pamokos Barselonoje yra pritaikytos prisitaikyti prie studento poreikių. Mokytojas skiria individualų dėmesį ir naudoja medžiagą, kuri atitinka mokinio interesus ir kalbos mokymosi tikslus. Klasių planavimas yra lankstus. Mūsų mokykloje yra daug galimybių mėgautis privačiomis ispanų kalbos pamokomis Barselonoje. Galite pasirinkti lankyti pamokas, kai jums patinka, arba užsiregistruoti „Individual 10“ arba „Individual 20 Lessons“ kursams. Individualus šių kursų pobūdis leidžia greitai tobulėti ir užtikrintai ugdyti ispanų kalbos įgūdžius, kiekviena sesija yra parengta pagal jūsų konkrečius mokymo programos poreikius.

    • San Nicolás, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    „INTENSIVO 80 HOURS“ kursas rekomenduojamas pradedantiesiems, kuriems reikia pažangiai išmokti kalbą nuo pat pradžių. Šio kurso metodika ir jo dėmesys ypač sutelktas į portugalų kalbą, o standartinis užsienietis atmetamas. Pagal Bendrąją Europos sistemą, šis kursas apima A1 ir A2 lygius. Jei anksčiau mokėtės ispanų kalbos, paprašykite lygio testo. Kurso trukmė yra apie mėnesį; tai nuo pirmadienio iki penktadienio kursas su 80 valandų pamoka, 4 valandos per dieną. Pasibaigus kursui, studentai atliks testą, kad įvertintų, ar jie gali pereiti į kitą lygį. Šiame kurse studentai lankys šias klases: Gramatika Fonetika ir muzika Argentinos istorija kultūra ir visuomenė Teigiami pokalbiai

    • Recoleta, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Papildykite savo grupines klases privačiomis ispanų kalbos pamokomis, pritaikytomis pagal kiekvieno mokinio individualius kalbos mokymosi tikslus. Mūsų ispanų kalbos pamokos Buenos Airėse siūlo asmeninį dėmesį ir medžiagą, specialiai sukurtą atsižvelgiant į studento poreikius ir interesus, ir yra siūlomos pagal studento tvarkaraštį ir prieinamumą. Užsiregistruokite vos dviem pamokoms per savaitę arba užpildykite visą savo tvarkaraštį ispanų kalbos pamokomis Buenos Airėse, pritaikytomis jūsų ispanų kalbos mokymosi tikslams pasiekti taip, kaip jums labiausiai tinka!

    • Resistencia, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    San Martino nacionalinio universiteto demokratijos ir aurotitarizmo studijų laboratorija

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Pasirinkite grupinę ir individualią ispanų kalbą. Šie kursai puikiai tinka studentams, norintiems šiek tiek išmokti ispanų kalbos arba patobulinti tai, ką jie jau žino, kad kelionė būtų lengvesnė ir malonesnė, ir toliau mokytis. Jis taip pat idealiai tinka tiems mainų studentams, kurie prieš pradėdami koledžą keliauja į užsienį į ispaniškai kalbančią šalį ir kuriems reikia greito pasinėrimo į kalbą proceso, kad būtų pasirengę semestrui. Galiausiai, tai geras pasirinkimas tiems, kurie nori per palyginti trumpą laiką ir už prieinamą kainą padaryti didelę pažangą ispanų kalba.

    • Martínez, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Easy Tango metodas. Argentinos tango trenerių asociacijos pažymėjimas

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Paruošti Dalyvį asmeniškai, profesiniu ar švietimo tikslais spręsti įvairias kasdienio gyvenimo situacijas ispanų kalba. Padėti mokiniams ugdyti tarpkultūrinius įgūdžius, taip pat paremti veiksmingą mokymosi pažangą per trumpesnį laiką.

    • Buenos Aires, Argentina

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Mums svarbu, kad kiekvienas studentas gautų reikiamą individualų dėmesį ir jo išsilavinimą. Mūsų internetinės ispanų kalbos pamokos sujungia kalbėjimo praktiką ir situacinį mokymą, kad tai, ką išmokote klasėje, būtų galima nedelsiant pritaikyti ir už jos ribų. Bendrosios internetinės ispanų kalbos pamokos buvo skirtos mokiniams mokytis taip, lyg jie būtų klasėje. Mokytojas kasdien vadovaus visam mokymo-mokymosi procesui. Taip pat turime privačių „Skype“ užsiėmimų, DELE pasiruošimą egzaminui. KAIP VEIKIA: Kiekviena programa trunka 2 savaites ir apima 12 valandų mokytojo vadovaujamo darbo, 3 užsiėmimus po 2 valandas per savaitę privačių užsiėmimų per „Skype“ / „Google Meet“. Studentai turi iš anksto užsisakyti mūsų pirmąjį pokalbį, nustatyti klases ir nustatyti programos pradžios dieną. REIKALAVIMAI: Nėra jokių specialių reikalavimų. Prieš pradėdami kursą, užsisakykite trumpą interviu su vienu iš mūsų mokytojų, kad nustatytumėte tinkamiausią medžiagą jūsų programai ir pasirinktam kurso lygiui. Tvarkaraštis: Mūsų mokytojai dirba darbo dienomis, nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 9 iki 20 val. (Buenos Airės laikas)

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Ar jus domina ispanų kalbos studijos AMAUTA, nes galite gauti universiteto kreditus? Užsiregistruokite į mūsų specialųjį ispanų kalbos studentams kursą ir pasinaudokite šia ypatinga papildomai motyvuoto jaunimo grupe. „AMAUTA“ ispanų programą patvirtino keli universitetai iš įvairių pasaulio šalių, todėl galite uždirbti kreditus už AMAUTA kursus. Programa apima paskaitas apie Lotynų Amerikos istoriją ir literatūrą, taip pat apsilankymus dominančiose vietose. Mes kasdien analizuojame laikraščius ir diskutuojame įdomiomis aktualiomis temomis.

    • Córdoba, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Parodykite save pasauliui didžiausioje pasaulio paieškos sistemoje ir parduokite daugiau. Jūsų prekės ženklas negali būti paliktas iš dažniausiai naudojamo paieškos variklio pasaulyje. Išmokite reklamuoti „Google“ ir padarykite savo prekės ženklą matomą. Prisijunkite prie skaitmeninės evoliucijos. Per šį kursą išmoksite planuoti, valdyti ir vertinti reklamos kampanijas didžiausioje „Google“ reklamos platformoje. Baigę turėsite įrankius, kurių reikia norint strateguoti ir rodyti skelbimus Paieškos tinkle, ir vaizdo skelbimus Vaizdinės reklamos tinkle. Taip pat galite analizuoti savo rezultatus dėl „Google Analytics“ siūlomų galimybių. Prisijunkite prie skaitmeninės evoliucijos.

    • 538, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Šis individualus kursas buvo specialiai sukurtas Academia Buenos Aires (universiteto verslo profesorius) studentams, kurie norėtų sutelkti dėmesį į verslo ispanų kalbą. Norėdami dalyvauti šiame kurse, jums reikės vidutinio ispanų kalbos lygio (skaitykite mūsų intensyvius ispanų kalbos kursus). Kurso metu išmoksite daugiausiai ispanų verslo terminijos, suprasite verslo sandorius Lotynų Amerikoje ir įgysite žinių apie Argentinos ekonomiką. Gramatikos įgūdžiams beveik neskiriamas dėmesys, nes jų galima įgyti atskirai bendruose kursuose arba per papildomas privačias pamokas. Kurso dalys yra pagrįstos tikrais atvejų tyrimais, kuriems reikalingas išankstinis studento pasirengimas ir aktyvus dalyvavimas klasėje. Į kursų medžiagą įeina verslo tekstai ir periodiniai leidiniai, siekiant įsitikinti, kad mokate naudoti išraiškas ir struktūras, būtinas bendradarbiauti su klientais ir kolegomis ispanų kalba. Jums bus pateiktas konkretus verslo žodynas ir įvairi dalomoji medžiaga, susijusi su Lotynų Amerikos ekonominiu gyvenimu. Esant pageidavimui, dalyvis gali sekti kursą poromis arba mažomis grupėmis (ne daugiau kaip 6 studentai grupėje).

    • Rosario, Argentina

    Anglų kalba, Avestanas

    Mūsų grafinio dizaino kursai suteikia jums įvairių įgūdžių, kurie lavins jūsų kūrybinį ir meninį talentą kuriant dizainą. Būdamas šio kurso studentas, sužinosite viską apie pakuotę, prekės ženklo naudojimą ir vizualinės kalbos, kuria kalbama auditorija, kūrimą. Jūs esate daug mokomas, kaip naudotis įvairia programine įranga, įskaitant „Adobe Suite“, ir jūs įgyjate išsamių žinių apie šiuolaikinės reklamos ir komercinio dizaino firmų poreikius. Tai reiškia, kad baigę turite tvirtus gebėjimus kurti svetaines, reklaminę medžiagą ir vaizdo animaciją.

    • San Juan, Argentina

    Ispanų kalba

    Universidad De Congreso siūlo rengti buhalterius verslo ekonomikos srityje, gebančius spręsti problemas ir priimti sprendimus.