24 Kursas Programos į Architektūros studijos 2024

Kursas Programos į Architektūros studijos 2024Filter
    • Bali, Indonezija

    Dieninės

    15 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Balis - viena populiariausių kelionių krypčių pasaulyje, pasižyminti unikaliu meniškos tradicinės architektūros ir modernių vakarietiškų elementų deriniu. Viešbučių ir vilų architektūrai būdingi pastatai, kuriuose harmoningai derinamos rytietiško ir vakarietiško dizaino koncepcijos, suteikiančios žavią išorinę išvaizdą. 15 savaičių trukmės programa "Tropikų architektūra, interjero ir žaliasis dizainas" Balio Desain & Bisnis Bali institute (IDB Bali), anksčiau žinomame kaip Sekolah Tinggi Desain & Bisnis Bali (STDBali), yra skirta išskirtinai užsienio studentams ir absolventams kaip semestras užsienyje.

    • Florence, Italija

    Ištęstinės

    1 Mėnesis

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    Pabuskite prie grožio. Nauja interjero ir baldų dizaino mokyklos koncepcija. Šių kursų charakteristika yra ta, kad akademinė teorija derinama su praktika realiose darbo vietose.

    • 's Hertogenbosch, Olandija
    • Breda, Olandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Ipameri, Brazilija
    • Cidade Universitária, Brazilija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    TIKSLAI: parodyti svarbiausius pastatus Brazilijos architektūros

    • Beerzel, Belgija

    Ištęstinės

    3 dienų

    Stovykloje

    Anglų kalba

    INNOCOM judrios architektūros meistriškumo klasėje išmoksite sukurti ir dokumentuoti savo architektūrą tiek, kiek užtenka. Be to, jūs taip pat sužinosite, kaip sukurti ir valdyti architektūros planą su integruota kokybe ir saugumu judriame kontekste.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    8 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    SOS sertifikuotas kursas tiems, kurie nori įgyti reikiamų praktinių įgūdžių tapti aplinkos projektavimo konsultantais architektūros ir inžinerijos srityse.

    • Florence, Italija

    Stovykloje

    Italų kalba

    Šis kursas supažindina su Florencijos istorija, menu ir architektūra nuo XIV – XV a. „Komūnos“ ir respublikos iki Medičių kunigaikščių sukurtos teismų kultūros. Sutelkdami dėmesį į pagrindinių paminklų ir pagrindinių darbų, ištirtų atsižvelgiant į jų stilių, tikslą ir kontekstą, pasirinkimą, studentai lavina vizualinės analizės ir istorinės interpretacijos pagrindus. Jie ugdo supratimą apie medžiagas ir metodus, kuriuos meno istorikai naudoja, norėdami išdėstyti meno kūrinius ir architektūrą atitinkamuose istoriniuose, kultūriniuose ir kūrybiniuose kontekstuose, ir jų supratimą. Šis kursas skatina studentus apsvarstyti pagrindinių Florencijos viduramžių ir renesanso meno ir architektūros paminklų ir šedevrų istorinę aplinką ir lavina jų praktinius įgūdžius nustatyti, apibrėžti ir aptarti pagrindinius konkrečių meno kūrinių bruožus. Studentai tiesiogiai užsiimdami originaliais meno kūriniais, lankydamiesi vietose ir kolekcijose, atidžiai studijuoja pastatus, paveikslus ir skulptūras.

  • Ištęstinės

    5 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Peržiūrėkite Romos architektūrą ir istoriją, eikite aplink senovinio miesto 3D skaitmeninį modelį naudodami šį nemokamą internetinį kursą.

    • Ottawa, Kanada

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Laikydamasi populiaraus 2018 m. Tvarkaraščio, RAIC su malonumu praneša, kad „Project Management for Architects“ kursas, skirtas tiems, kurie domisi „PMP®®“ sertifikatu, 2019 m. Vyks kituose šalies miestuose. Ateinantys miestai: Monrealis ir Viktorija . Šis dviejų dalių kursas suteiks tiek projektų valdymo žinių architektūrinės praktikos kontekste, tiek paruoš dalyvius Projektų valdymo instituto PMP® sertifikavimo egzaminui. Kursai yra suskirstyti į dvi sesijas su dviejų savaičių pertrauka, kiekviena sesija trunka nuo ketvirtadienio vakaro iki šeštadienio popietės (iš viso 41 val.).

    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Anglų kalba, Avestanas

    Architektūros dizaineriai sukuria funkcines ir praktiškas erdves miesto ir kaimo vietovėse, naudodami daugybę skirtingų medžiagų. Šiuolaikinė architektūra reikalauja gilių matematikos, inžinerijos, menų, mokslo ir technologijų žinių, kad dizaineriai suprastų, kaip veikia konstrukcijos, medžiagų ir formų ypatybės ir pan. Architektūrinio projekto sėkmė vertinama pagal pastato grožį, tvirtumą ir naudingumą.

    • Merrimack, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Romos semestre Thomaso More koledžo antrokai pereina katakombas ir kluonus, piazzas ir palazzos, tyrinėdami krikščioniškų Vakarų širdį. Krikščionybės istorija yra užrašyta akmenyse ir lubose, gatvėse ir kapinėse, o horizonte vyrauja ne dangoraižiai, o Šv. Petro kupolas.

    • Fayetteville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Anglų kalba

    Pagrindiniai projektavimo įgūdžiai; precedentų naudojimas suprantant dizaino principus ir natūralias bei oficialias užsakymo sistemas; dizaino kūrimas naudojant tiek iteracinius, tiek alternatyvius 2 ir 3 dimensijų tyrimo metodus naudojant analoginius ir skaitmeninius įrankius; tolesnis vizualinio ir žodinio bendravimo įgūdžių lavinimas.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa yra specialiai skirta studentams, norintiems įsilaužti į nuolatinę IT pramonę, turinčią realių įgūdžių. Ši programa yra puiki teorijos ir praktinių įgūdžių santuoka, reikalinga sėkmei IT pramonėje.

    • Tekirdağ, Turkija

    Anglų kalba, Turkų

    Mūsų fakulteto įsteigimo tikslas arba misija: Išugdyti asmenis, kurie aktyviai dirba aplinkos, planavimo, dizaino ir meno srityse, gali konkuruoti nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu, yra atviri plėtrai, kurie gali originaliai pristatyti savo darbus ir kurie linkę dirbti komandoje, laikydamiesi šiuolaikiško, nemokamo, akademinio ir profesinio žiniomis pagrįsto švietimo ir mokymo požiūrio.

    • San Juan, Argentina

    Ispanų kalba

    Universidad De Congreso siekia parengti architektus, pasiryžusius rūpintis ir išsaugoti aplinką bei kultūros paveldą.