11 Kursas Programos į Architektūros studijos į Europa for 2024

Kursas Programos į Architektūros studijos į Europa for 2024Filter
    • Florence, Italija

    Ištęstinės

    1 Mėnesis

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    Pabuskite prie grožio. Nauja interjero ir baldų dizaino mokyklos koncepcija. Šių kursų charakteristika yra ta, kad akademinė teorija derinama su praktika realiose darbo vietose.

    • 's Hertogenbosch, Olandija
    • Breda, Olandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Milan, Italija

    Dieninės

    1 savaitę

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    SOS sertifikuotas kursas tiems, kurie nori įgyti reikiamų praktinių įgūdžių, kad taptų pripažintais naudojant 3D modeliavimo ir parametrinio projektavimo programinę įrangą.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    4 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    SOS sertifikuotas kursas tiems, kurie nori įgyti reikiamų praktinių įgūdžių, kad taptų tvarumo konsultantais architektūros ir inžinerijos srityse.

    • Beerzel, Belgija

    Ištęstinės

    3 dienų

    Stovykloje

    Anglų kalba

    INNOCOM judrios architektūros meistriškumo klasėje išmoksite sukurti ir dokumentuoti savo architektūrą tiek, kiek užtenka. Be to, jūs taip pat sužinosite, kaip sukurti ir valdyti architektūros planą su integruota kokybe ir saugumu judriame kontekste.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    8 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    SOS sertifikuotas kursas tiems, kurie nori įgyti reikiamų praktinių įgūdžių tapti aplinkos projektavimo konsultantais architektūros ir inžinerijos srityse.

    • Florence, Italija

    Stovykloje

    Italų kalba

    Šis kursas supažindina su Florencijos istorija, menu ir architektūra nuo XIV – XV a. „Komūnos“ ir respublikos iki Medičių kunigaikščių sukurtos teismų kultūros. Sutelkdami dėmesį į pagrindinių paminklų ir pagrindinių darbų, ištirtų atsižvelgiant į jų stilių, tikslą ir kontekstą, pasirinkimą, studentai lavina vizualinės analizės ir istorinės interpretacijos pagrindus. Jie ugdo supratimą apie medžiagas ir metodus, kuriuos meno istorikai naudoja, norėdami išdėstyti meno kūrinius ir architektūrą atitinkamuose istoriniuose, kultūriniuose ir kūrybiniuose kontekstuose, ir jų supratimą. Šis kursas skatina studentus apsvarstyti pagrindinių Florencijos viduramžių ir renesanso meno ir architektūros paminklų ir šedevrų istorinę aplinką ir lavina jų praktinius įgūdžius nustatyti, apibrėžti ir aptarti pagrindinius konkrečių meno kūrinių bruožus. Studentai tiesiogiai užsiimdami originaliais meno kūriniais, lankydamiesi vietose ir kolekcijose, atidžiai studijuoja pastatus, paveikslus ir skulptūras.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa yra specialiai skirta studentams, norintiems įsilaužti į nuolatinę IT pramonę, turinčią realių įgūdžių. Ši programa yra puiki teorijos ir praktinių įgūdžių santuoka, reikalinga sėkmei IT pramonėje.

    • Tekirdağ, Turkija

    Anglų kalba, Turkų

    Mūsų fakulteto įsteigimo tikslas arba misija: Išugdyti asmenis, kurie aktyviai dirba aplinkos, planavimo, dizaino ir meno srityse, gali konkuruoti nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu, yra atviri plėtrai, kurie gali originaliai pristatyti savo darbus ir kurie linkę dirbti komandoje, laikydamiesi šiuolaikiško, nemokamo, akademinio ir profesinio žiniomis pagrįsto švietimo ir mokymo požiūrio.

    • Budapest, Vengrija

    Anglų kalba

    Studentai sužinos apie matematinius 3D modeliavimo pagrindus. Studentai sužinos, kaip sukurti tam tikrą programinės įrangos produktą, pavyzdžiui, 3D pastatų modeliavimą (BIM: Building Information Modeling). Jie susidurs su tuo, kad mažiau nei 5% tokios programos yra susiję su 3D modeliavimu, o kiti 95% yra būtini, norint turėti tinkamą programą.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Florence, Italija

    Dieninės, Ištęstinės

    3 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jūs galbūt įgijote iki šiol puikių gebėjimų, susijusių su dizainu ir planavimu, tačiau jūs turite įgūdžių, kad jūsų idėjos galėtų formuotis ir pasakyti kažką apie aplinką, kurioje gyvenate, apie save? Architektūros verslo programa sukurta tam, kad tilptų tarp dizaino ir realaus pasaulio, dizaino stalo ir pastatytos formos.