54 Kursas Programos į Aplinkos studijos 2024

Kursas Programos į Aplinkos studijos 2024Filter
    • Swindon, Jungtinė Karalystė
    • Cranfield, Jungtinė Karalystė

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    3 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautiniu kursu „Sveikata ir aplinka“ siekiama supažindinti studentus su aplinkos veiksnių įtaka visuomenės sveikatai. Mūsų tikslas – aprūpinti sveikatos priežiūros specialistus, kad jie sumažintų neigiamą sveikatos priežiūros poveikį aplinkai ir sustiprintų sveikatos sistemas, kad jos galėtų geriau susidoroti su aplinkos iššūkiais.

    • Pisa, Italija

    Dieninės

    40 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Online

    Dieninės

    8 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Gaukite įžvalgų apie klimato kaitos keliamą organizacinę riziką ir galimybes, išmokite pereiti prie mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių technologijų ir pertvarkykite savo verslo modelį siekdami ilgalaikės vertės ir atsparumo. Didėjant visuomenės susirūpinimui tvarumo iššūkiais ir ESG integracijai bei didėjant su klimatu susijusiai organizacinei rizikai, gebėjimas kurti atsparesnius verslo modelius, klestinčius mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančioje ekonomikoje, greitai tapo strateginiu būtinumu. Kembridžo tvaraus vystymosi instituto (CISL) internetinis trumpasis kursas „Verslas ir klimato kaita: link grynųjų nulinių išmetamųjų teršalų“ suteikia išsamų supratimą, kaip sušvelninti verslo klimato kaitos riziką ir prižiūrėti mažai anglies dioksido į aplinką išskiriantį perėjimą, kad būtų užtikrintas ilgalaikis atsparumas ir apskritai vertė. Per aštuonias savaites internete jūs išnagrinėsite sėkmingų mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių iniciatyvų pavyzdžius ir sužinosite, kaip panaudoti inovacijas kuriant atsparų, pelningą ateities verslo modelį, skatinant „trigubą apatinę“ liniją žmonių, pelno ir planetos . Baigę šį kursą, pasitraukite iš praktinio mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių veiksmų plano ir galimybės paskatinti pokyčius savo organizacijoje ir už jos ribų.

    • Cape Town, Pietų Afrikos Respublika

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar domitės procesais, žmonių ir natūralios aplinkos santykių ir tarpusavio priklausomybės nustatymu, ar domitės studijomis iš Afrikos perspektyvos? Ar domitės tyrinėjimais ir praktiniais žmogaus sąlygų gerinimo būdais? Jei taip, tuomet iš šių kursų galima įgyti išsamių žinių, kurios parengia studentus taikyti principus, susijusius su aplinkos mokslais, raida ir Afrikos studijomis. Prisijunkite prie semestro studijų užsienyje programos šiandien! Rinkitės iš įvairių bakalauro ir magistro kursų iš įvairių disciplinų, skirtų tarptautiniam kreditų perkėlimui.

    • Madrid, Ispanija
    • Alcorcón, Ispanija
    • + 3 more

    Dieninės

    7 Mėnesiai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    Esami „Urban Green Solutions“ santykiai mokymo ir užimtumo srityje išryškėja sprendžiant profesinės brandos ugdymą, taip pat įvairius jo komponentus: įgūdžius, leidžiančius pasirinkti, įgyti ir išlaikyti darbą, mokantis ir tobulinant įgūdžius skersai, taip pat universitetų studentų ir absolventų tobulinimas per specialų profesinį mokymą, parengtą iš visapusiškos perspektyvos, apimančios tolesnį jų įtraukimą į darbo rinką, nes tai yra esminis veiksnys, gerinantis žmonių su negalia akademinės ir darbo sėkmės galimybę.

    • Sydney, Australija
    • Moore Park, Australija
    • + 2 more

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis kursas nagrinėja bendrąsias aspektus aplinkos tvarkymo, susijusių su praktikuojančių specialistų inžinerijos mokslo, planavimo, architektūros, teisės, geodeziniai, sveikatai ir pastato. Inžinieriai, mokslininkai, urbanistų ir kitų šioje srityje dirbančių specialistų turi įtikinamą pareigą užtikrinti, kad neigiamas poveikis vystymuisi apie bendrą aplinkos yra minimalus. Siūlomos šio kurso dalykai vadovautis integruoto požiūrio į profesinės praktikos per priverstinių dalykų profesinės inžinerijos, aplinkos inžinerijos valdymą ir pasirenkamasis pasirinkimas.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Įgūdžių kompetencijos apdovanojimas tvarios sodininkystės programoje moko pagrindinių įgūdžių ir suteikia naujausios informacijos, reikalingos norint sukurti tvirtą pagrindą įvairioms karjeros specialybėms kraštovaizdžio, dekoratyvinės sodininkystės ir regeneracinės bei atkūrimo pramonės srityse. Programa skatina profesinius standartus, tvirtą darbo etiką ir aplinką tausojančią valdymo praktiką.

    • Palencia, Ispanija

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Berkeley, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinė Berklio studijų programa (BISP) yra unikali galimybė studijuoti užsienyje aukščiausio rango Kalifornijos universitete Berklyje. BISP studentai yra iš įvairių akademinių sluoksnių ir vieną ar du semestrus praleidžia puikiuose ir naujoviškuose kursuose, kuriuose yra vietos. Mes siūlome platų užsiėmimų, tarpkultūrinių renginių ir veiklų spektrą bei konsultavimo paslaugas atvykusiems tarptautiniams ir vietiniams studentams gyvybingoje daugiakultūrėje mokymosi aplinkoje.

    • Rotterdam, Olandija

    Ištęstinės

    1 savaitę

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Kursas „Miestų tvarkymo įrankiai klimato pokyčiams“ rengiamas kartu su JT HABITAT. Šis kursas siūlo valdymo įrankius miesto politikams, planuotojams ir aplinkosaugininkams.

    • 's Hertogenbosch, Olandija
    • Breda, Olandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Ipameri, Brazilija
    • Cidade Universitária, Brazilija

    3 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tuo modulio pabaigoje, studentai turėtų gebėti: Suprasti gamtos ir visuomenės klausimais vaidmenį formuojant Brazilijos istorija. Įgijo pagrindinių žinių apie skirtingas

    • Crawfordsville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Lawrence, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba