30 Kursas Programos į Aplinkos studijos į Europa for 2024

Kursas Programos į Aplinkos studijos į Europa for 2024Filter
    • Swindon, Jungtinė Karalystė
    • Cranfield, Jungtinė Karalystė

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Online

    Dieninės

    8 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Gaukite įžvalgų apie klimato kaitos keliamą organizacinę riziką ir galimybes, išmokite pereiti prie mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių technologijų ir pertvarkykite savo verslo modelį siekdami ilgalaikės vertės ir atsparumo. Didėjant visuomenės susirūpinimui tvarumo iššūkiais ir ESG integracijai bei didėjant su klimatu susijusiai organizacinei rizikai, gebėjimas kurti atsparesnius verslo modelius, klestinčius mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančioje ekonomikoje, greitai tapo strateginiu būtinumu. Kembridžo tvaraus vystymosi instituto (CISL) internetinis trumpasis kursas „Verslas ir klimato kaita: link grynųjų nulinių išmetamųjų teršalų“ suteikia išsamų supratimą, kaip sušvelninti verslo klimato kaitos riziką ir prižiūrėti mažai anglies dioksido į aplinką išskiriantį perėjimą, kad būtų užtikrintas ilgalaikis atsparumas ir apskritai vertė. Per aštuonias savaites internete jūs išnagrinėsite sėkmingų mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių iniciatyvų pavyzdžius ir sužinosite, kaip panaudoti inovacijas kuriant atsparų, pelningą ateities verslo modelį, skatinant „trigubą apatinę“ liniją žmonių, pelno ir planetos . Baigę šį kursą, pasitraukite iš praktinio mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių veiksmų plano ir galimybės paskatinti pokyčius savo organizacijoje ir už jos ribų.

    • Pisa, Italija

    Dieninės

    5 dienų

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Afrikai tenka pagrindinis vaidmuo ieškant pasaulinių ateinančių dešimtmečių iššūkių sprendimų. Nors Afrikos žemynas patyrė didelį ekonominį ir demografinį augimą, urbanizaciją ir skaitmeninių technologijų plėtrą, kita vertus, iškilo tokių iššūkių, kaip klimato kaita, nesaugus aprūpinimas maistu, migracija, ginčytinas išteklių valdymas, smurtinis ekstremizmas, politinis nestabilumas ir nelygybė.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    3 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautiniu kursu „Sveikata ir aplinka“ siekiama supažindinti studentus su aplinkos veiksnių įtaka visuomenės sveikatai. Mūsų tikslas – aprūpinti sveikatos priežiūros specialistus, kad jie sumažintų neigiamą sveikatos priežiūros poveikį aplinkai ir sustiprintų sveikatos sistemas, kad jos galėtų geriau susidoroti su aplinkos iššūkiais.

    • Madrid, Ispanija
    • Alcorcón, Ispanija
    • + 3 more

    Dieninės

    7 Mėnesiai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    Esami „Urban Green Solutions“ santykiai mokymo ir užimtumo srityje išryškėja sprendžiant profesinės brandos ugdymą, taip pat įvairius jo komponentus: įgūdžius, leidžiančius pasirinkti, įgyti ir išlaikyti darbą, mokantis ir tobulinant įgūdžius skersai, taip pat universitetų studentų ir absolventų tobulinimas per specialų profesinį mokymą, parengtą iš visapusiškos perspektyvos, apimančios tolesnį jų įtraukimą į darbo rinką, nes tai yra esminis veiksnys, gerinantis žmonių su negalia akademinės ir darbo sėkmės galimybę.

    • Palencia, Ispanija

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • 's Hertogenbosch, Olandija
    • Breda, Olandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    1 valandą

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sužinokite apie pagrindinius gyvenimo poreikius, aplinkos tvarumą ir tvarias bei netvarias medžiagas.

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    4 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sužinokite apie klimato kaitos mokslą, jo keliamą riziką ir kaip žmogaus veikla keičia mūsų pasaulį.

    • Plymouth, Jungtinė Karalystė

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pereikite tiesiai į pirmuosius savo okeanografijos, vandenyno tyrinėjimo ar vandenyno mokslo laipsnio metus, tačiau pasinaudokite integruotu požiūriu, kuris siūlo palaikomą perėjimą prie studijų JK.

    • Aberdeen, Jungtinė Karalystė

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši plati ir praktiška pramonės apžvalga apima kiekvieną pagrindinį žvalgymo ir gamybos pramonės etapą. Tai suteikia naftos ir dujų specialistams galimybę įgyti techninį ir komercinį supratimą apie pramonės pagrindus.

    • Southampton, Jungtinė Karalystė

    Anglų kalba

    Didžiulis angliavandenilių kiekis, gabenamas vamzdynais ir laivais, dėl atsitiktinių išsiliejimų kelia nuolatinę riziką aplinkai. Suprasti procesus, lemiančius naftos trajektoriją ir likimą, ir išmokti naftos išsiliejimo modeliavimo įrankius, aplinkosaugos specialistai gali sudaryti geresnius reagavimo planus ir padėti sušvelninti būsimus įvykius.

    • Madrid, Ispanija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Jūrų tarša yra vienas iš didžiausių žmonijos iššūkių, atsižvelgiant į pastaraisiais metais susiklosčiusią situaciją. Ši problema sukelia didelių nepatogumų jūrų aplinkai ir jos gamtos ištekliams, todėl florai ir faunai, kurioje gyvena žmogus, ir tai natūralaus veikimo daliai, kuri leidžia gyventi vandenynuose, ypač pakenkta jos savireguliacijai. Ir priežiūra. Todėl šiame kurse mes aptarsime pagrindinius vandenynus veikiančius taršos kelius, tokius kaip sausumos išmetimas, jūrų šiukšlės, tarša angliavandeniliais, sunkiaisiais metalais ar maistinių medžiagų pertekliumi. Be to, mes taip pat ištirsime jūrų taršos poveikį aplinkai, jos poveikį ekosistemoms, taip pat esamus reglamentus ir prevencijos priemones, skirtas sušvelninti jos poveikį.

    • South Bank, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Šis kursas skirtas tiems, kurie domisi mikrobiologijos sritimi. Tyrinėkite mikroskopinį bakterijų, grybų ir virusų pasaulį.

    • Widnes, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Baigę šį kursą, besimokantieji galės geriau suprasti, kaip užkirsti kelią infekcijos plitimui darbo vietoje ir tai kontroliuoti, o tai yra labai svarbu bet kokiam verslui, kuriame dėl darbinės veiklos darbdaviams gali kilti pavojus užsikrėsti ir perduoti infekciją.