9 Kursas Programos į Administravimo studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Kursas Programos į Administravimo studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kompiuterių taikomųjų programų ir biuro valdymo departamentas (COMP) yra verslo – technologijų švietimo versle. Mes gyvename kultūroje, kurią valdo skaitmeninio gyvenimo reikalavimai. Šis skaitmeninis gyvenimas ištrina ir pakeičia senas ribas tarp darbo ir namų, viešojo ir privataus. Tam reikia vis aukštesnio technologinio raštingumo ir kompetencijos. Kompiuterių programinės įrangos įrankiai ir įrenginiai nuolat tobulėja ir plečiasi, taip pat įgūdžiai, reikalingi jais naudotis.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa parengia studentus administruoti Apple macOS X operacines sistemas. Kompiuterių informacinės sistemos (CIS) suteikia studentams platų kompiuterių pritaikymo naujiems verslo ir pramonės poreikiams pagrindą. NVS studijų programos parengia studentus į pradinio lygio kompiuterių programavimo, sistemų analizės, duomenų bazių programavimo, pagalbos tarnybos, kompiuterių operacijų ir tinklų valdymo, informacinių sistemų valdymo, pardavimo ir techninės informacijos pareigas. Departamentas siūlo laipsnius ir sertifikatus, taip pat pradinio lygio ir pažangių įgūdžių kompetencijos apdovanojimus.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žmogiškųjų išteklių svetingumo specialisto įgūdžių kompetencijos apdovanojimas (SCA) yra tikslinė mokymo programa, suteikianti studentams specifinių įgūdžių ir kompetencijų, susijusių su žmogiškųjų išteklių valdymu svetingumo pramonėje. Ši programa skirta suteikti asmenims žinių ir gebėjimų, reikalingų veiksmingai valdyti darbo jėgą svetingumo operacijų kontekste.

    • Uniontown, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Morgantown, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa taip pat paruošia studentus dirbti tradicinėje biuro aplinkoje kaip administracijos padėjėjas, biuro vadovas ar vadovo padėjėjas.

    • Long Beach, CA, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    Stovykloje

    CSULB's University College ir išplėtimo paslaugoms, bendradarbiaudama su SHRM ®, siūlo puikią galimybę gauti naujus įrankius sėkmingam darbo našumą besikeičiančios profesija Žmogiškųjų išteklių valdymas.

    • Midland, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Troy, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • + 1 more

    Ištęstinės

    Stovykloje

    University College suteikia besimokantiesiems galimybę užbaigti mokslus darbo vietoje. Būtų imtasi priemonių, tarp Northwood universitetas ir darbdavys.

    • Chicago, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Anglų kalba

    „Capital Fellows“ programos remia 18 asamblėjos narių, 18 senato, 18 vykdomųjų ir 10 teisminio administracijos stipendininkų gauna puikią galimybę dalyvauti valstybės tarnyboje ir pasirengti būsimai karjerai, tuo pačiu aktyviai prisidedant prie Kalifornijos viešosios politikos kūrimo ir įgyvendinimo. Buvusių bendradarbių gretose yra Kalifornijos Aukščiausiojo Teismo teisėjas, Jungtinių Valstijų kongreso ir valstijos įstatymų leidybos nariai, Taikos korpuso direktoriaus pavaduotojas, valstijos ir vietos valdžios pareigūnai, įmonių vadovai ir bendruomenės vadovai.

    • Uniontown, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Morgantown, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Laurelio 20 mėnesių AST tinklo administravimo ir saugumo laipsnis moko studentus diegti, prižiūrėti, valdyti ir tobulinti kompiuterių tinklus.

    • Eustis, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši akis į akį programa, esanti pagrindiniame LTC miestelyje, yra 1050 valandų trukmės programa, skirta ugdyti bendravimo, aukštesnio lygio mąstymo ir sprendimų priėmimo įgūdžius; tarnybinės procedūros užduočių atlikimas; kokybiško darbo efektyvus gaminimas naudojant pažangias verslo programinės įrangos programų funkcijas; darbo galimybių tyrimas; aukštos kokybės darbo portfelių ir darbo ieškančių dokumentų rengimas.