30 Kursas Programos į Žmogiškųjų išteklių vadyba 2024

Kursas Programos į Žmogiškųjų išteklių vadyba 2024Filter
    • Online
    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    6 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Ispanų kalba

    Technologijos buvo įtrauktos į verslo pasaulį ir viskas rodo, kad tai bus ilgalaikė tendencija. Šis naujas pasaulinės ekonomikos ir kultūros dizainas, turintis visišką poveikį vartotojų vartojimo rūšims ir rinkų verslo modeliams, reikalauja skersinio įmonių organizacinio mentaliteto pertvarkymo, kad jis būtų novatoriškesnis, efektyvesnis ir judresnis.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis kursas idealiai tinka patyrusiems strategams, norintiems būti atnaujintiems apie moderniausius strateginio valdymo metodus. Jis skirtas tiems, kurie turi patirties, kad galėtų peržiūrėti, atnaujinti ir patvirtinti, kad tai, ką jie daro, yra geriausia jų organizacijai. Šis kursas apima strateginio valdymo pagrindus, suteikiant galimybę delegatams objektyviai įvertinti strateginę apžvalgą, siekiant nustatyti strategijos stipriąsias ir silpnąsias puses: ar ji yra numatoma; kuriama arba šiuo metu įgyvendinama. Supratimas, kur dabar yra organizacija, yra esminis pagrindas sprendžiant realius būdus, kaip pasiekti viziją. Suinteresuotosios šalys turi būti įtrauktos ir motyvuotos, o ištekliai paskirstomi pagal poreikį. Tiems, kurie nėra susipažinę su strategijos kūrimu, bus suteiktas išsamus įrankių rinkinys, kurio reikia, kad būtų tvirti, realistiški ir praktiški strateginiai vadovai. Kursas išryškins ir ugdys pagrindinius valdymo įgūdžius, reikalingus vaidmeniui.

    • Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žmogiškųjų išteklių svetingumo specialisto įgūdžių kompetencijos apdovanojimas (SCA) yra tikslinė mokymo programa, suteikianti studentams specifinių įgūdžių ir kompetencijų, susijusių su žmogiškųjų išteklių valdymu svetingumo pramonėje. Ši programa skirta suteikti asmenims žinių ir gebėjimų, reikalingų veiksmingai valdyti darbo jėgą svetingumo operacijų kontekste.

    • Germany Online, Vokietija

    Dieninės

    6 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Vokiečių kalba

    Padedant formuoti svetingumo pramonės ateitį, neutralizuoti kvalifikuotų darbuotojų trūkumą, kad būtų galima dirbti treneriu svetingumo versle, instruktorių kvalifikacija yra ne tik būtina, bet ir privaloma.

    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    5 dienų

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis praktinis kursas padės jums užsidirbti patrauklios žmogiškųjų išteklių valdymo ir lyderystės karjeros. Pagerinkite savo karjeros perspektyvas naudodami šią programą kaip pagrindą tolesnėms studijoms šioje sparčiai augančioje srityje.

    • Long Beach, CA, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    Stovykloje

    CSULB's University College ir išplėtimo paslaugoms, bendradarbiaudama su SHRM ®, siūlo puikią galimybę gauti naujus įrankius sėkmingam darbo našumą besikeičiančios profesija Žmogiškųjų išteklių valdymas.

    • Bucharest, Rumunija

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Programa suteikia naują perspektyvą dėl ŽI vadovų vaidmuo ir jo funkcijos, kaip kaitos agentai ir kūrėjams, taip pat įgyvendindamos bendrą strategiją įmonės, kartu su aukščiausio lygio vadovai.

    • Johannesburg, Pietų Afrikos Respublika

    Ištęstinės

    72 valandų

    Stovykloje

    Sėkmingai užbaigus programą, ir, jei besimokantysis yra paskelbta "kompetentinga" į PoE, besimokantysis gaus Damelin rezultatus laišką, kuriame vieneto standartai apima ir Damelin bus taikomas SABPP apie mokinio vardu Judrieji programos žmogiškųjų išteklių Valdymas: SAQA ID 67511 (Paskolos 36) sudarymui.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    3 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sukurkite tobulą komandą savo verslui mokydamiesi pagrindinių profesionalių įdarbinimo ir atrankos procesų žingsnių.

    • Muscat, Omanas

    Anglų kalba

    Mūsų mokymo ir tobulinimo programos yra pagrįstos naujausiais mąstymo ir tyrimų rezultatais, todėl mes tobuliname savo seminarus dalindamiesi savo asmeninėmis įžvalgomis ir patirtimi. Kuriant pritaikytas programas, pagrįstas jūsų organizacijos vizija, misijos vertybėmis ir tikslais, atsižvelgiama į darbo vietos realijas.

    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Anglų kalba

    Šis kursas yra sukurtas tam, kad delegatai galėtų suprasti, kaip žmogiškųjų išteklių (arba žmogiškojo kapitalo) departamento vaidmuo yra pagrindinis bet kurios organizacijos efektyviam veikimui.

    • Online United Kingdom

    Anglų kalba

    Atrodo, kad visoje pramonėje ir komercijoje kai kurios įmonės yra pasirengusios ateičiai, o kitos įmonės pastebi, kad generalinis direktorius ketina išeiti į pensiją ir neplanuojama „pritraukti“ pavaduotojo. Įprasta išmintis teigia, kad vadovai gali ruoštis ateičiai, kurdami strateginius planus ir imdamiesi atitinkamų veiksmų.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis kursas buvo sukurtas atsižvelgiant į rezultatą. Būtent, darbas. Baigę 18 mėnesių CSBM kursą, galėsite tiesiogiai įstoti į paskutinius bet kurios studijų programos metus.

    • Maceió, Brazilija
    • Marechal Deodoro, Brazilija
    • + 3 more

    Nuotolinis mokymasis

    Portugalų kalba

    Įmonė be žmonių yra niekas. Žmogiškųjų išteklių vadybos EAD laipsnio funkcija – valdyti organizacijos darbuotojų komandą, užtikrinant gerovę žmonėms ir efektyvumą įmonei.

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    5 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Atraskite pagrindinius žmonių valdymo metodus, strategijas ir principus ir susikurkite savo valdymo stilių.