Kulinarijos vadybos diplomas
Durham College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Whitby, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 semesters
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 5 573 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Pirmieji metai - 5 573 USD (CDN); Metų pirmasis tarptautinis: $ 16,221 (CDN). Gali būti taikomos papildomos išlaidos.
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Išmokykite maisto ir skonio meną mūsų kulinarijos valdymo programoje. Jūs ištirsite vietiniu mastu auginamą maistą, eksperimentuosite su etnine ir šiuolaikine virtuve, kurkite savo kulinarijos meno įgūdžius, mokydami vertingų vadybos įgūdžių, kurie leis karjerą pereiti į kitą lygį. Reikšmingas dėmesys skiriamas laboratorijos / virtuvės laikui, skatinant studentus tobulinti savo techniką ir produktus, kurių daugumą jie gali priimti ir mėgautis. Absolventus siekia daugybė darbdavių dėl savo unikalių įgūdžių, įskaitant meno mėsos pjaustymą, sūrio gamybą, kepimą, konservavimą ir konservavimą.
Kulinarijos valdymo programa yra siūloma W. Galen Weston maisto produktų centre (CFF), kuriai vadovaujasi filosofija visose veiklos srityse. Šis neįtikėtinas mokymosi centras suteikia prieigą prie demonstracinio teatro; moderniausios laboratorijos, klasės ir susitikimų erdvės; Bistro '67, pilno aptarnavimo, ekologiškai sertifikuotas mokymo restoranas; ir augantys laukai tik keli žingsniai nuo laboratorijų.
Išmoksite, kaip pateikti įvairius maisto paslaugų aplinkos kulinarinius planus, paruošimą ir pristatymą. Labai daug dėmesio skiriant įgūdžių ugdymui, teorijai, paslaugoms ir vadybiniam mokymui, jums bus suteikta reikiamų įgūdžių ir pramonės žinių, reikalingų sėkmingam darbui. Ši programa paskatins nuolatinį asmeninį augimą ir mokymąsi savęs valdymo, tarpasmeninių įgūdžių, profesinių gebėjimų ir pramonės supratimo srityse.
Be to, gausite žinių apie įvairius šiandienos diners ir vartotojų poreikius ir sutelkite dėmesį į vietiniu mastu auginamus ir pagamintus maisto produktus. Praktinė patirtis kulinarijos, konditerijos ir restoranų demonstravimo laboratorijose ir klasėse padės jums sukurti esminius įgūdžius, susijusius su a la carte virtuvės, konditerijos gaminių, desertų ir kepimo, etninės virtuvės, šiuolaikinės virtuvės ir dar daugiau.
Kulinarijos valdymo programa skatins nuolatinį asmeninį augimą ir mokymąsi savęs valdymo, tarpasmeninių įgūdžių, profesinių gebėjimų ir pramonės supratimo srityse, įskaitant:
- Išlaidų kontrolės metodų taikymas maisto paslaugų operacijoms;
- Veiksminga rinkodara, skatinanti sėkmingą svetingumo verslo veiklą;
- Nuolatinių asmeninių ir profesinių strategijų kūrimas ir kulinarijos vadovavimo bei valdymo įgūdžių tobulinimo planai.
Šios programos studentai turės naudos iš darbo ir mokymosi „Bistro '67“, pilno aptarnavimo, ekologiškai sertifikuoto mokymo ir mokymosi restorano, kurį valdo darbuotojai ir studentai.
Priėmimo sąlygos
- Ontarijo vidurinės mokyklos diplomas arba brandus studentų statusas
- 12 klasė anglų kalba (C arba U)
Išlaidos
Vienų metų mokesčiai |
Kursai
1 semestras
- Komunikacijos verslui I (COMM 2204)
- Svetainių kompiuteriai (COMP 1210)
- Kulinarijos teorija (CULI 1200)
- Kulinarija
- Maisto sauga ir sanitarija (FOOD 1200)
- Įvadas į pasaulinę virtuvę (GLOB 1202)
- Kulinarinė mityba (NUTR 2200)
- I profesinės plėtros strategijos (PDST 1200)
2 semestras
- Virtuvė A La Carte (CUIS 2201)
- Kulinarijos teorija II (CULI 2201)
- Maisto paslaugų operacijos (FOOP 2200)
- Lauko vieta-Csk (FWK 2201)
- „Field Placement Workshop-Csk“ (FWKW 2000)
- Bendrojo ugdymo pasirenkamieji (GNED 0000)
- Meniu planavimas (MENU 2200)
- Virtuvės valdymo principai (PKM 2200)
3 semestras
- Išplėstinė kepimas
- Išplėstinė kulinarijos technika (CULI 2200)
- Kulinarijos teorija III (CULI 3201)
- Bendrojo ugdymo pasirenkamieji (GNED 0000)
- Svetingumo rinkodara (MKTG 4210)
- Profesinės plėtros strategijos II (PDST 2200)
- Mažmeninė
4 semestras
- „Capstone“ dirbtuvės (CAPR 4201)
- „Capstone“ projektas praktinis (CAPR 4202)
- Išplėstinė kulinarijos technika II (CULI 4201)
- Maistas
- Bendrojo ugdymo pasirenkamieji (GNED 0000)
- Restorano valdymo teorija (MGMT 4202)
Kursai ir kursų aprašymai gali keistis.
Karjeros galimybės
Ką galėtumėte:
- Baker
- Mėsininkas
- Kuko
- Verslo virėja
- Vadovaujantis šefas
- Virtuvės vadybininkas
- Konditerijos, asmeninių ar restoranų virėjai
- Restorano vadybininkas
- Savarankiškai dirbantis verslininkas
- Sous virėjas
Kur galėtumėte dirbti:
- Banketinė salė
- Maitinimo įmonė
- Kolegija / universitetas
- Golfo laukas
- Viešbutis
- Kurortas
- Restoranas
Patirtinis mokymasis
Lauko vieta
Jūsų mokymosi patirtį papildo lauko praktikos galimybė kulinarijos pramonėje. Studentai dirba restoranuose, viešbučiuose, ilgalaikės globos namuose, banketuose ir golfo aikštynuose ir dar daugiau, pritaikydami savo įgūdžius iš klasės darbo.
Konferencijos, konkursai ir tarptautinės kelionės
Studentai turi galimybę tobulinti savo įgūdžius ir mokytis vietinių, provincijų ir nacionalinių įgūdžių konkursuose. Šie intensyvūs renginiai rodo, kad jie rengia įvairius patiekalus pagal nustatytus terminus ir konkrečias gaires bei lūkesčius. Be to, yra tarptautinių kelionių galimybių, įskaitant mūsų aukso medalio studentų apdovanojimą, kur kiekvienais metais baigiamasis studentas yra pasirenkamas papildomam mokymui Italijoje.
Capstone projektas
Visi mokymosi patyrimai susitinka per ketvirtąjį semestrą su unikaliu akmenų projektu, kuris supažindina studentus su viešu renginiu.
Universiteto veikla
Nuo studentams skirtų specialių renginių iki užimtumo Bistro '67 iki specialių projektų, studentams yra daugybė galimybių toliau mokytis už laboratorijų ribų.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Išplėstinis kulinarinio meno sertifikatas
- Dawson Creek, Kanada
Kepimo pažymėjimas – išankstinis įdarbinimas
- Toronto, Kanada