Kulinarijos meno diplomas

Bendroji informacija

Programos aprašymas

„Fine Art of Food“

Jums, maistas nėra tik tai, ką valgote. Tai, kaip jūs išreiškiate savo kūrybiškumą ir kas esate kaip asmuo. Ir tuo metu, kai kulinariniai skoniai vystosi, o kultūrinės kliūtys išnyksta, pramonei reikia tokių kaip jūs. „Kulinarijos meno diplomo“ programoje studentai yra panardinami į aplinką, kuri imituoja tikrą, modernią profesionalią virtuvę. Studentai patiria savo virimo meistriškumą, nes jie sutelkti dėmesį į mokymąsi pristatyti populiarius tarptautinius skonius ir metodus, kuriuos šiandien nori vartotojas ir darbdaviai. Studentus supa ir įkvepia jų talentingi, kūrybiškai skatinami bendraamžiai.

Studentai įgyja žinių, kūrybiškumo ir etinių vertybių, reikalingų klesti kulinarijos, restoranų ir maitinimo profesijose. Patyrę pramonės specialistai dalijasi savo žiniomis ir naujausiais techniniais sumetimais su studentais per tvirtą mokymo programą, kuri labai priklauso nuo dalyvavimo praktiniuose ir techniniuose projektuose.

Kurso tikslai

Per šią keturių ketvirčių programą studentai turės galimybę susipažinti su kulinarinio meno verslo aspektais ir intensyviu praktiniu mokymu. Instrukcija pradedama įvesti į kulinarinius gebėjimus, kurie apibūdina pagrindines sąvokas, įgūdžius ir metodus, susijusius su pagrindine kulinarija. Studentai turi galimybę tuo pačiu metu išmokti kulinarijos technikos, maisto ir aplinkos sanitarijos bei saugos sąvokas ir teorijas. I-ojo ketvirčio pabaigoje studentai turi galimybę turėti gerai apvalias žinias apie svetingumo industriją ir didesnį supratimą apie įvairias kulinarinio pasaulio galimybes.

Kurso eigoje studentai turi galimybę toliau tobulinti savo įgūdžius gamybos aplinkoje ir didinti pasitikėjimą pirmojo ketvirčio tyrimais. Akcentuojamas peilių įgūdžių ugdymas, o mokiniai gali pradėti mokytis sudedamųjų dalių funkcijų, svorių ir matmenų, mise en place, terminų, plokštelių pateikimo ir komandinio darbo specifikos. Į mokymo programą įtraukta ir kepimo, ir konditerijos gaminių dalis, o studentai rengia, skonis, tarnauja ir vertina tarptautinę, Azijos ir Šiaurės Amerikos regioninę virtuvę. Maisto ir gėrimų operacijų valdymo instrukcija baigiama rengiant pilną valgomojo ir baro naudojimo vadovą.

Ketvirtojo ir paskutiniojo ketvirčio metu studentai sujungia visus kritinius įgūdžius, kuriuos jie įgijo, ir pritaikydami juos parengdami pilną verslo planą mažiausiai 100 vietų restorane. Tada studentai įsijungia į pramonę, kad įgytų tikrąją patirtį.

Apžvalga

Šią programą sudaro 60 kreditų per 4 ketvirčius.

Kursų sąrašas

  • Kulinarinių metodų sąvokos ir teorijos
  • Sanitarija ir sauga
  • Klasikinių metodų pagrindai
  • Šiaurės Amerikos regioninė virtuvė
  • Įvadas į kepimą
  • Pirkimas ir produkto identifikavimas
  • Pasaulio virtuvė
  • Valdymas, priežiūra
  • Įvadas į konditerijos gaminius
  • Valdymas pagal meniu
  • Praktika
  • Planavimo ir kontrolės išlaidos
  • Azijos virtuvė
  • Maisto ir gėrimų valdymas
  • „A la Carte“ virtuvė

Karjeros galimybės

Absolventai įsijungia į karjerą kulinariniame pasaulyje, dirbdami kaip prep virėjai, linijos virėjai ir pirmieji virėjai. Alumni dirba tokiuose restoranuose kaip „Vancouver Club“, „Fairmont Hotel“, „Four Seasons Hotel“ ir „Blue Water Café“.

Įgaliojimai

Diplomas

Šią programą patvirtino Aukštojo mokslo ministerijos, Įgūdžių ugdymo ministerijos Privačių mokymo įstaigų skyriaus (PTIB) registratorius

Detalės

  • Praktinis specialistų rengimas
  • Naujoviški mokymai šiuolaikinėje aplinkoje
  • Programai reikalingas kulinarinis rinkinys
  • Programą sudaro 60 kreditų per keturis ketvirčius
  • Baigusieji studentai gauna diplomą

Per šią keturių ketvirčių programą studentai mokosi kulinarijos meno verslo aspektų ir intensyvaus praktinio mokymo. Instrukcija pradedama įvesti į kulinarinius įgūdžius, kurie apibūdina pagrindines kulinarijos sąvokas ir meistriškumą. Studentai tuo pačiu metu mokosi maisto ir aplinkos sanitarijos bei saugos. I-ojo ketvirčio pabaigoje studentai turi puikias žinias apie svetingumo industriją ir didesnį supratimą apie įvairias kulinarinio pasaulio galimybes.

Absolventai Sužinokite

  • Peilių įgūdžiai ir sudedamųjų dalių funkcijų, svorių ir matmenų ypatumai, mise en vieta, terminai, plokštelių pateikimas ir komandinis darbas.
  • Pagrindinės kepimo ir konditerijos sąvokos ir įgūdžiai.
  • Parengti, paragauti, aptarnauti ir įvertinti modernią, klasikinę, tarptautinę, Azijos ir Šiaurės Amerikos regioninę virtuvę.
  • Išmokti kulinarijos meno verslo aspektus per keturių ketvirčių programą.

Kas turėtų kreiptis?

Studentai tiesiogiai iš vidurinės mokyklos, arba brandūs studentai, kurie yra pasirengę karjerai pakeisti arba remtis gebėjimu, kurį jie turi.

  • Kūryboje ir virtuvėje dirbantys kūriniai
  • Norite išmokti naujų įgūdžių, susijusių su kepimu ir dizainu
  • Tie, kurie vertina kūrybinių pastangų sujungimą su praktiniais pritaikymais už įdomią karjerą
Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

Apie mokyklą

Located at the bottom of the west coastal mountains, LaSalle College Vancouver has welcomed students from around the world. LaSalle College Vancouver is an award winning higher education provider offe ... Skaityti daugiau

Located at the bottom of the west coastal mountains, LaSalle College Vancouver has welcomed students from around the world. LaSalle College Vancouver is an award winning higher education provider offering an array of exciting applied arts programs in diverse creative fields. Skaityti mažiau