Kulinarijos menas
Culinary Institute Kul IN
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Sisak, Kroatija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
12 savaites
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 9 250 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
02 Sep 2024
Anksčiausia pradžios data
12 Nov 2024
* PVM įskaičiuotas
Įvadas
Per šią trijų mėnesių programą studentai įgyja platų profesionalaus maisto gaminimo ir pagrindinio pyrago gaminimo išsilavinimą. Dinamiškas kursų grafikas skirtas žmonėms, norintiems tobulinti savo kulinarinius įgūdžius arba nukreipti save į profesionalios gastronomijos karjerą.
Programa apima praktinį požiūrį į maisto gaminimo technologijas, o kasdieninės maisto gaminimo laboratorijos papildo pamokas, taip pat kelios išvykos į vietinius maisto gamybos centrus ir svečių paskaitos iš Kroatijos ir tarptautinių virėjų.
Studentams bus suteiktos pagrindinės žinios, reikalingos norint pradėti dirbti kulinarijos profesijoje. Studentai sužinos apie terminį ir mechaninį maisto apdorojimą, ingredientų kokybės nustatymą, prieskonių derinimą, darbą su peiliu, kokybiškų restoranų meniu kūrimą, patiekalų išdėstymą ir patiekimą, profesionalius gaminimo standartus, maisto porcijas, maisto konservavimą, gastronomijos istoriją. Kartu su profesiniais įgūdžiais, kurių studentai įgyja šios programos metu, jie taip pat turės galimybę susitikti su sėkmingais šiuolaikinės gastronomijos virtuvės šefais ir prisijungti prie šios srities profesionalų tinklo.
Studijų programa
Kulinarijos praktikumai
Kadangi manome, kad gaminti maistą geriausia išmokti per praktinę patirtį, mūsų mokymo programa sukurta taip, kad 80 % pamokų laiko būtų skirta praktikoms.
Išvykos į gamtą
Ekskursijos į restoranus, viešbučius ir tiekėjus padeda studentams geriau suprasti restoranų ir viešbučių verslą, maisto pramonės gamybos grandinę, taip pat paruošimo ir laikymo būdus. Ekskursijos yra puiki galimybė užmegzti ryšius su kolegomis ir entuziastais iš pramonės.
Papildoma informacija apie programą
- Užsiėmimų laikas: 5 valandos per dieną, pirmadieniais-penktadieniais
- Klasėje vartojama kalba: anglų
- Skaitmenys ir medžiaga (skaitmeninė): teikia Kul IN
- Uniformos: parūpina Kul IN
Sėkmingai baigęs, kiekvienas studentas gaus profesionalaus kulinarijos šefo sertifikatą iš Kul IN .
UGDYMO GALIMYBĖS PO PROGRAMOS
Kulinarijos vadyba Zagrebo ekonomikos ir vadybos mokykloje
Be mūsų kulinarinio meno programos, siūlome jums galimybę tobulinti savo verslumo įgūdžius pagal šią jungtinę Kul IN ir Zagrebo ekonomikos ir vadybos mokyklos programą!