Kulinarijos šefo diplomas Ecole Lenôtre - 7 mėnesiai

Bendroji informacija

2 locations available

Programos aprašymas

"ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF MOKYMAI"

" Ecole Lenôtre savo studentams ir partneriams teikia pažangiausius mokymus, kad būtų palengvinti, skatinti, palaikyti ir palaikyti aukščiausios kokybės standartus bei kompetenciją. Ecole Lenôtre "Cooking Chef Ecole Lenôtre " skirtas suaugusiesiems, kurie aistringai Ecole Lenôtre gaminti maistą, neatsižvelgiant į tai, ar jie yra perėjimo kursai, ar profesionalams, norintiems tobulinti savo kompetenciją.

Tinkamumas šį kursą turi šias išankstines sąlygas:

  • Būti 18 metų ar vyresniu
  • Turėti pagrindines žinias apie kalbą, kuria mokoma (B1 lygis)
  • Galėti skaityti ir rašyti
  • Žinoti higienos ir saugos pagrindus maisto aplinkoje
  • Turėti pagrindines žinias apie pagrindinius motyvus (skaičiavimus ir logiką)

ECOLE LENÔTRE CHEF MOKYMO STRUKTŪRA

1 lygis: L'Essentiel 6 savaitės

2 lygis: L'Inconturnable 7 savaites

3 lygis: La Maitrise 8 savaitės

Žinių ir metodų mokymasis atliekamas praktikoje klasėse. Ši teorija integruota į praktiką, leidžianti geriau suvokti technologijas ir nedelsiant jas įgyvendinti.

Lankstus pasiūlymas, leidžiantis lankyti 7 mėnesių kursą arba atskirai sertifikuotus modulius.

LYGIS 1: L'ESSENTIEL

Šio mokymo tikslas - leisti studentams išmokti kulinarijos pagrindus ir išmokti pagrindinių elementų kūrimą .

Praktinės pamokos: 6 savaites

  • Padarykite pagrindinius receptus : padažus, vinaigrettes, majonezus, atsargas ir tt
  • Padarykite pagrindinius pradedančiuosius : sriubas, kiches, salotas ir tt
  • Padarykite žuvies ir jūros gėrybių patiekalus : "Moules marinières", merlangą "Anglaise", vienintelę "bonne-femme" ir tt
  • Padarykite mėsos patiekalus: kepta naminių paukščių, sautuotoji veršiena, jautienos troškinys, troškiniai, kepta mėsa ir kt.
  • Padarykite daržovių patiekalus , atitinkančius židinio mėsą ar žuvį
  • Padarykite klasikinius desertus : vaisių pyragas, pripildytus čuksinius bandelius, sluoksnius desertus, moka, bavarois ir tt
  • Pažangos vertinimas

2 LYGIS: L'INCONTOURNABLE

Šio mokymo tikslas yra leisti studentams gilinti savo žinias apie maisto ruošimą ir išmokti būdų, reikalingų konditerijos maitinimo pagrindams pasiekti.

Praktiniai pamokos: 7 savaitės

  • Supažindinkitės su įvairiais terrinegių rūšimis: klasikine terrine de campagne, žuvimi, foie gras in gelée, suspaustos terrines
  • Meistriški jūros gėrybių ir vėžiagyvių receptai : tartarė arba carpaccio, gelių, marinierių, įdarytų moliuskų, vėžių, omarų ir kt. Austrės.
  • Meistriški šalto ir karšto pradedantiesiems produktai: soufliai, lapuočių pirštai, salotos ir kt.
  • Meistriški aukščiausio lygio žuvies patiekalai ir padažai : žuvų filė, kepsniai ar pjūklai (paprastosios žuvies filė, šukutės, kyberonėja ir kt.)
  • Meistriškos aukščiausios kokybės mėsos patiekalai ir padažai : pjaustymas ir paruošimas pasirinktiems gabalams (ėrienos, liemenėlių, aukščiausios vištienos, inkstų ir tt)
  • Padarykite kokteilių patiekalus, vynmedžių kanapes, kaip paruošti savitarnos pietus
  • Išmokite kepinių valgymo pagrindus : pagrindines pyragaičius ir jų panaudojimą, virtus vaisius, petits keturis, konditerinius kremus, sausas ir minkštas petits keturis ir tt
  • Pažangos vertinimas

3 LYGIS: LA MAITRISE

Šio mokymo tikslas - leisti studentams sustiprinti savo meistriškumą ir tobulinti įgūdžius, reikalingus dirbti chefininko profesijoje.

Praktinės pamokos: 8 savaites

Iš jų 2 savaites vadovauja MOF virėjas.

  • Maisto gaminimas maistui savitarnos vakarienei ir kokteiliams : sumuštiniai, stiklinimo technika
  • Sukurkite daugybę šiuolaikinių ir parašų patiekalų, kuriuos įteikia apdovanojimų pelnęs virėjas
  • Sukurkite meniu su apribotu ingredientu, atkurkite jau išmoktus patiekalus
  • Sukurkite meniu naudojant ribotą biudžetą
  • Įvaldykite skirtingus žuvies ir mėsos gaminimo būdus
  • Sukurti padengtą desertai ir Petits Fours
  • Pažangos vertinimas

Sėkmingai išlaikius egzaminus, studentai gaus Chef Ecole Lenôtre sertifikatą ( sertifikatas, kuris šiuo metu yra patvirtintas Ecole Lenôtre ).

4 savaites (mažiausiai) „Lenôtre“ dirbtuvėse arba Ecole Lenôtre pasirinktose vietose.

Registracijos sąlygos

Atsižvelgiant į ribotą vietų skaičių kiekvienoje sesijoje (12 didžiausių), patariame užsiregistruoti ne mažiau kaip 3 mėnesius iki jūsų kurso pradžios.

Prašome susisiekti su mumis, norėdami gauti daugiau informacijos.

Kepimo virėjo sertifikato mokesčiai

Mokesčiai už skirtingus sertifikatus


PAŽYMĖJIMAS UŽ SERTIFIKATĄ
Mokestis už 3 sertifikatus;

21 savaitės mokymas ir 4 savaičių darbo vieta:

35 940 € (su mokesčiais)


ĮVAIRIŲ SERTIFIKATŲ MOKESČIAI

Esminis sertifikatas: 9 720 € mokestis.

Nepasiekiamas sertifikatas: 11 340 € mokestis.

Meistriškumo sertifikatas: 14 880 € mokestis.

PIRKIMO DATOS:

  • 2021 m. Kovo 1 d .: dėstoma prancūzų kalba mūsų mokykloje Rungyje
  • 2021 m. Rugsėjo 6 d .: dėstoma prancūzų kalba mūsų mokykloje Rungyje

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis:

ecole@lenotre.fr

Mes laukiame jūsų išklausymo!

Paskutinį kartą atnaujinta Spal. 2020

Apie mokyklą

By founding the École Lenôtre in 1971, Gaston Lenôtre responded to the training needs of both French and foreign professionals.

By founding the École Lenôtre in 1971, Gaston Lenôtre responded to the training needs of both French and foreign professionals. Skaityti mažiau
Plaisir , Paryžius + 1 Daugiau Mažiau