Bendroji informacija
Programos aprašymas

"ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF MOKYMAI"
" Ecole Lenôtre savo studentams ir partneriams teikia pažangiausius mokymus, kad būtų palengvinti, skatinti, palaikyti ir palaikyti aukščiausios kokybės standartus bei kompetenciją. Ecole Lenôtre "Cooking Chef Ecole Lenôtre " skirtas suaugusiesiems, kurie aistringai Ecole Lenôtre gaminti maistą, neatsižvelgiant į tai, ar jie yra perėjimo kursai, ar profesionalams, norintiems tobulinti savo kompetenciją.
Tinkamumas šį kursą turi šias išankstines sąlygas:
- Būti 18 metų ar vyresniu
- Turėti pagrindines žinias apie kalbą, kuria mokoma (B1 lygis)
- Galėti skaityti ir rašyti
- Žinoti higienos ir saugos pagrindus maisto aplinkoje
- Turėti pagrindines žinias apie pagrindinius motyvus (skaičiavimus ir logiką)
ECOLE LENÔTRE CHEF MOKYMO STRUKTŪRA
1 lygis: L'Essentiel 6 savaitės
2 lygis: L'Inconturnable 7 savaites
3 lygis: La Maitrise 8 savaitės
Žinių ir metodų mokymasis atliekamas praktikoje klasėse. Ši teorija integruota į praktiką, leidžianti geriau suvokti technologijas ir nedelsiant jas įgyvendinti.
Lankstus pasiūlymas, leidžiantis lankyti 7 mėnesių kursą arba atskirai sertifikuotus modulius.

LYGIS 1: L'ESSENTIEL
Šio mokymo tikslas - leisti studentams išmokti kulinarijos pagrindus ir išmokti pagrindinių elementų kūrimą .
Praktinės pamokos: 6 savaites
- Padarykite pagrindinius receptus : padažus, vinaigrettes, majonezus, atsargas ir tt
- Padarykite pagrindinius pradedančiuosius : sriubas, kiches, salotas ir tt
- Padarykite žuvies ir jūros gėrybių patiekalus : "Moules marinières", merlangą "Anglaise", vienintelę "bonne-femme" ir tt
- Padarykite mėsos patiekalus: kepta naminių paukščių, sautuotoji veršiena, jautienos troškinys, troškiniai, kepta mėsa ir kt.
- Padarykite daržovių patiekalus , atitinkančius židinio mėsą ar žuvį
- Padarykite klasikinius desertus : vaisių pyragas, pripildytus čuksinius bandelius, sluoksnius desertus, moka, bavarois ir tt
- Pažangos vertinimas
2 LYGIS: L'INCONTOURNABLE
Šio mokymo tikslas yra leisti studentams gilinti savo žinias apie maisto ruošimą ir išmokti būdų, reikalingų konditerijos maitinimo pagrindams pasiekti.
Praktiniai pamokos: 7 savaitės
- Supažindinkitės su įvairiais terrinegių rūšimis: klasikine terrine de campagne, žuvimi, foie gras in gelée, suspaustos terrines
- Meistriški jūros gėrybių ir vėžiagyvių receptai : tartarė arba carpaccio, gelių, marinierių, įdarytų moliuskų, vėžių, omarų ir kt. Austrės.
- Meistriški šalto ir karšto pradedantiesiems produktai: soufliai, lapuočių pirštai, salotos ir kt.
- Meistriški aukščiausio lygio žuvies patiekalai ir padažai : žuvų filė, kepsniai ar pjūklai (paprastosios žuvies filė, šukutės, kyberonėja ir kt.)
- Meistriškos aukščiausios kokybės mėsos patiekalai ir padažai : pjaustymas ir paruošimas pasirinktiems gabalams (ėrienos, liemenėlių, aukščiausios vištienos, inkstų ir tt)
- Padarykite kokteilių patiekalus, vynmedžių kanapes, kaip paruošti savitarnos pietus
- Išmokite kepinių valgymo pagrindus : pagrindines pyragaičius ir jų panaudojimą, virtus vaisius, petits keturis, konditerinius kremus, sausas ir minkštas petits keturis ir tt
- Pažangos vertinimas
3 LYGIS: LA MAITRISE
Šio mokymo tikslas - leisti studentams sustiprinti savo meistriškumą ir tobulinti įgūdžius, reikalingus dirbti chefininko profesijoje.
Praktinės pamokos: 8 savaites
Iš jų 2 savaites vadovauja MOF virėjas.
- Maisto gaminimas maistui savitarnos vakarienei ir kokteiliams : sumuštiniai, stiklinimo technika
- Sukurkite daugybę šiuolaikinių ir parašų patiekalų, kuriuos įteikia apdovanojimų pelnęs virėjas
- Sukurkite meniu su apribotu ingredientu, atkurkite jau išmoktus patiekalus
- Sukurkite meniu naudojant ribotą biudžetą
- Įvaldykite skirtingus žuvies ir mėsos gaminimo būdus
- Sukurti padengtą desertai ir Petits Fours
- Pažangos vertinimas
Sėkmingai išlaikius egzaminus, studentai gaus Chef Ecole Lenôtre sertifikatą ( sertifikatas, kuris šiuo metu yra patvirtintas Ecole Lenôtre ).
4 savaites (mažiausiai) „Lenôtre“ dirbtuvėse arba Ecole Lenôtre pasirinktose vietose.
Registracijos sąlygos
Atsižvelgiant į ribotą vietų skaičių kiekvienoje sesijoje (12 didžiausių), patariame užsiregistruoti ne mažiau kaip 3 mėnesius iki jūsų kurso pradžios.
Prašome susisiekti su mumis, norėdami gauti daugiau informacijos.
Kepimo virėjo sertifikato mokesčiai
Mokesčiai už skirtingus sertifikatus
PAŽYMĖJIMAS UŽ SERTIFIKATĄ
Mokestis už 3 sertifikatus;
21 savaitės mokymas ir 4 savaičių darbo vieta:
35 940 € (su mokesčiais)
ĮVAIRIŲ SERTIFIKATŲ MOKESČIAI
Esminis sertifikatas: 9 720 € mokestis.
Nepasiekiamas sertifikatas: 11 340 € mokestis.
Meistriškumo sertifikatas: 14 880 € mokestis.
PIRKIMO DATOS:
- 2021 m. Kovo 1 d .: dėstoma prancūzų kalba mūsų mokykloje Rungyje
- 2021 m. Rugsėjo 6 d .: dėstoma prancūzų kalba mūsų mokykloje Rungyje
Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis:
ecole@lenotre.fr
Mes laukiame jūsų išklausymo!
Apie mokyklą
By founding the École Lenôtre in 1971, Gaston Lenôtre responded to the training needs of both French and foreign professionals.