Oficialus aprašymas

Konditerijos Tarpinis sertifikatas

Visi mūsų programos ir kursai yra dėstomi Le Cordon Bleu Meksikoje - Universidad Anahuac Norte.

Mokyklų ciklai Šiame liudijime yra sausio, balandžio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Iš būdų mokoma kūrimas ir tradicinių desertų pagrindinio sertifikato lygmeniu parengti studentai galėtų priartėti aukštą konditerijos ir dirbti šiuolaikinių pyragai paruošimo. Sudėtingumo didėja ir aspektų, pavyzdžiui, kūrybingumo ir apdailos desertų lygis įsigyti didesnę reikšmę. Norėdami užbaigti sertifikatą, studentai parodyti, ką jie išmoko švediško stalo, kuri apima, be to, pyragaičius, šokolado ir desertai.

Tai sertifikatas suteikiamas 2 dienas per savaitę

6 valandų per dieną

Bendras kainą įskaičiuota:

  • Sudėtis
  • Receptas
  • Tarpinis Konditerijos sertifikatas
Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Bal 2019
Liepa 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgp 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Sau 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Bal 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Rgp 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Sau 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date