Konditerijos tarpinį sertifikatą
Le Cordon Bleu Mexico
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Buenavista, Meksika
Kalbų studijos
Anglų kalba, Ispanų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Konditerijos Tarpinis sertifikatas
Visi mūsų programos ir kursai yra dėstomi Le Cordon Bleu Meksikoje - Universidad Anahuac Norte.
Mokyklų ciklai Šiame liudijime yra sausio, balandžio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais.
Iš būdų mokoma kūrimas ir tradicinių desertų pagrindinio sertifikato lygmeniu parengti studentai galėtų priartėti aukštą konditerijos ir dirbti šiuolaikinių pyragai paruošimo. Sudėtingumo didėja ir aspektų, pavyzdžiui, kūrybingumo ir apdailos desertų lygis įsigyti didesnę reikšmę. Norėdami užbaigti sertifikatą, studentai parodyti, ką jie išmoko švediško stalo, kuri apima, be to, pyragaičius, šokolado ir desertai.
Tai sertifikatas suteikiamas 2 dienas per savaitę
6 valandų per dieną
Bendras kainą įskaičiuota:
- Sudėtis
- Receptas
- Tarpinis Konditerijos sertifikatas
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo diplomas
- Vancouver, Kanada
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online