Oficialus aprašymas

Konditerijos Pagrindinis sertifikatas

Visi mūsų programos ir kursai yra dėstomi Le Cordon Bleu Meksikoje - Universidad Anahuac Norte.

Mokyklų ciklai Šiame liudijime yra sausio, balandžio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Šiame sertifikate turime iš ispanų į anglų vertėjas.

Pristato studentus su tešlos ir bandelių pasaulyje, teikiant technines ir pagrindinius įgūdžius ir metodus, reikalingus. Į demonstravimo pamokos ir praktiniai užsiėmimai yra nukreiptos į darbą su konditerijos, kremai ir pyragaičių bei daugiau tradicinių pudingai rengimo. Per klasių mokiniai taip pat sužinoti kiekvieno produkto galimybes per savo kilmę ir istoriją.

Tai sertifikatas suteikiamas 2 dienas per savaitę

6 valandų per dieną

Bendras kainą įskaičiuota:

  • 2 Le Cordon Bleu anketa baigia uniformos
  • Peiliai portfelis ir virtuvės reikmenys (Jei dalyvavo Valgių diplomą, mes negalime pristatyti jums dar vieną portfelį, tai tik vienas už visus "Le Grand diplome)
  • Pora virtuvės batai
  • Konditerijos knyga
  • Sudėtis
  • Receptas
  • Pagrindinis Konditerijos sertifikatas
Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Bal 2019
Liepa 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgp 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Sau 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Bal 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Rgp 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Sau 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date