Konditerio diplomas Ecole Lenôtre - 7 mėnesiai
Ecole Lenôtre
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Rungis, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Prancūzų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
7 - 7 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 28 900 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* PVM ex
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
ECOLE LENÔTRE KONDITERIŲ MOKYMAI
"Ecole Lenôtre" savo studentams ir partneriams teikia pažangiausius mokymus, kad būtų galima palengvinti, skatinti, perduoti ir palaikyti aukštus veiklos standartus ir meistriškumą. "Ecole Lenôtre" konditerio mokymai skirti suaugusiesiems, kurie aistringai mėgsta gaminti maistą, nepriklausomai nuo to, ar jie mokosi, ar ne, ir profesionalams, siekiantiems pagilinti savo žinias.
Tinkamumas šį kursą turi šias išankstines sąlygas:
- 18 metų ir vyresni
- Minimalus prancūzų kalbos mokėjimas (B1 lygis)
- Žinoti higienos ir saugos pagrindus ruošiant maistą
- Minimalios elementarios samprotavimo žinios (aritmetika ir logika)
- Noras įsilieti į profesionalų maisto prekybos sektorių
LYGIS 1: L'ESSENTIEL
- Pasigaminkite pagrindines tešlos tešlą: trapios tešlos, pyrago tešlos, sluoksniuotos tešlos…
- Gaminkite kempinėles ir plaktas tešlas: joconde, Vienos sausainius, « pain de gènes…
- Gaminkite kompotus ir troškintus vaisius: virtos kriaušės…
- Pasigaminkite meringues arba tešlų iš tešlų: šveicariškos meringue, itališkos, migdolų dakzės...
- Pasigaminkite pagrindinius kremus ir jų variantus: konditerinį kremą, traškučio kremą, ganache…
- Tvarkyti ir organizuoti savo darbą (darbas komandoje, atsargų valdymas, tinkamas procesas ir metodas, gamybos ir konservavimo atitiktis ir kt.)
2 LYGIS: L'INCONTOURNABLE
Įvaldykite konditerijos maitinimo absoliutus ir Maison Lenôtre klasiką:
- desertai ir atskiri pyragaičiai: „feuille d'automn“, „Schuss“
- pyragaičiai: citrinų meringue tortas, Eléonore tortas …
- minkšti pyragaičiai: citrininis pyragas, duona su prieskoniais ...
- sausi keturkampiai: migdoliniai pyragaičiai, „deimantiniai“ šokoladiniai sausainiai...
- petits fours: makaronai, mini-vitaminai ...
- šokoladas: bonbonai ir formuojamas šokoladas klasikiniai Vienos pyragaičiai: raguoliai, painiosios razinos…
- Šventiniai pyragai: cukraus pasta „pastiliažas“, nuga, „croquembouche“, gimtadienio tortai...
- užkandžiai: šokoladinis pyragas, užkandis...
- pikantiški pyragaičiai: pikantiški kanapė, kišeliai...
- Tvarkyti ir organizuoti savo darbą (darbas komandoje, atsargų valdymas, tinkamas procesas ir metodas, gamybos ir konservavimo atitiktis ir kt.)
3 LYGIS: LA MAITRISE
Šio modulio tikslas - leisti studentams sustiprinti savo meistriškumą ir tobulinti kompetenciją, reikalingą dirbti su konditerijos virėja.
Praktinės pamokos: 8 savaitės
- Sukurkite šiuolaikinių desertų asortimentą : restauruotos Paryžiaus Brestas, vanilės gabaliukai ir kt.
- Padengtus desertus ir petits keturis : karšto suflių, apkeptus makaronus ir tt
- Sukurkite ir sukurkite saldainių ir saldumynų įvairovę : sluoksniuoti saldainiai, trumai, vaisių drebučiai, nugai ir tt
- Padarykite kepinių pyragus ir šiuolaikiškus aromatus
- Išmokite kepti ir keisti cukraus (išpjaustyto cukraus, pūsto cukraus, migdolų ir kt.) Supakuotą prekinę prekę
- Padarykite įdomių Vienos pyragų keletą : skausmo, razinų ir pistacijų, aviečių skausmo au chocolat ir tt
- Sužinokite kepimo pagrindus: tradicinius keptukus, alyvuogių duoną ir tt
- Padarykite kanapių ir šiltų pikantiškų keturių asortimentą : mini lašišų kiches, lapuočių graikinių riešutų gabaliuką ir tt
- Pažangos vertinimas
Mūsų stipriosios pusės
- 21 savaitė intensyvių mokymų (840 val.), įskaitant dvi savaites mokymų su kvalifikuotais virėjais
- Keturių savaičių stažuotė įmonėje Lenôtre dirbtuvėse arba École Lenôtre pasirinktose institucijose
- Užsiėmimai riboti iki 12 dalyvių
- 100% sėkmės rodiklis
Artimiausi mokymai vyks:
- 2024 m. vasario 26 d.: prancūzų ir anglų kalbomis Rungis
- 2024 m. rugsėjo 2 d.: dėstoma prancūzų ir anglų kalbomis Rungis mieste
Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis el. paštu [email protected]. Laukiame jūsų ECOLE LENÔTRE!
Programos mokestis už mokslą
Galerija
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Prancūzų virtuvės ir konditerijos pagrindų įsisavinimas (sertifikatas)
- Dijon, Prancūzija
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija