Kepimo ir pyrago gaminių diplomas
SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Calgary, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 16 803 *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* namų studentams; 44 641 USD tarptautiniams studentams
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Priimkite išskirtinius instruktorius iš tradicinių ir šiuolaikinių kepimo ir konditerijos menų iš viso pasaulio, pridėkite moderniausias mokymo galimybes ir progresyvią programą, o jūs gausite aukščiausią Kepimo ir konditerijos meno programą Kanadoje.
Jei jums visą gyvenimą patiko kepti, turite meninę nuojautą ir susidomėjote kurdami magiją elegantiškais desertų vitrinomis, mes galime padėti perkelti jūsų aistrą į kitą lygį. Kepimo ir konditerijos meno karjeros dėka galėsite subalansuoti tikslius matavimus ir chemiją, naudodami savo vaizduotę ir kūrybiškumą kurdami naujus įdomius receptus.
Pramonėje, kurioje patiriama didžiulė paklausa, SAIT kepimo ir konditerijos menų programos absolventai yra gerai pasirengę įvairioms karjeros galimybėms baigę studijas. Šioje techninėje disciplinoje konditerijos amatas yra susijęs su kepimo menu, cukraus meniškumu ir puikiu amatininkų šokolado gaminimu.
„SAIT“ akcentuoja jūsų sėkmę pasitelkdami individualizuotą požiūrį, mažas klases, daug praktinių mokymų ir įdomių naujų įrenginių atnaujinimus. Mūsų laboratorijos yra šiuolaikiškos, jose dirba specializuota šokolado laboratorija ir miesto kulinarijos miestelis.
Šios dieninės, dvejų metų trukmės, diplominės programos metu mokysite kepimo pagrindų ir pažangiausių kepimo būdų. Programa apima mielines prekes, amatininkų duoną, pyragus, cukraus gaminius, šokoladą, ypatingus renginius ir vestuvių tortus, flanus, tortus ir dar daug daugiau. Taip pat išmoksite svarbių vadybos įgūdžių, susijusių su maisto produktų reglamentavimu, klientų aptarnavimu, kainų nustatymu, kainų nustatymu, pardavimu ir savo verslo įkūrimu.
„Hands-on“, gamybos aplinka
Mūsų pagrindinis tikslas yra paruošti jus realiam pasauliui praktinėje, gamybos stiliaus aplinkoje. Dvejus metus mokydamiesi gausite apie 1 400 praktinio mokymo valandų kepyklų laboratorijose. Išmoksite žingsnis po žingsnio taktiką ir išeisite žinodami geriausią praktiką, taip pat praktines strategijas, kurias įgyvendinsite realiame pasaulyje. Taip pat turėsite galimybę parodyti savo talentus kepdami duoną ir pyrago gaminius, kad galėtumėte parduoti mūsų gurmaniškų mažmeninės prekybos vietų parduotuvėse, įskaitant garsųjį „Highwood“ restoraną, turgavietę ir miesto kulinarijos miestelį.
Sužinokite iš geriausių instruktorių iš viso pasaulio
Be to, kad mokysitės kepimo mokslo, mūsų instruktoriai įkvėps ir jūsų kūrybiškumo. Puikūs kepimo ir konditerijos menų programos dėstytojai yra iš tikrųjų antri. Jų įvairus išsilavinimas ir specialybės svyruoja nuo vykdomųjų konditerių virėjų - nuo geriausių Niujorko, Havajų ir Bermudų viešbučių iki vietinių verslininkų kepėjų.
Profesionali apmokama stažuotė
Tarp pirmųjų ir antrųjų studijų metų turėsite pritaikyti savo įgūdžius apmokamoje profesinėje praktikoje. Stažuotės suteikia ne tik patirties realioje aplinkoje, bet ir naudingų ryšių bei galimybių užmegzti ryšius su būsimais darbdaviais.
Būdami studentai, jūs taip pat galite pasinaudoti įdomiomis tarptautinėmis studijų kelionėmis. Ankstesnės kelionių vietos buvo Prancūzija, Australija, Tailandas, Vokietija, Ispanija ir Portugalija.
Siekite tapti sertifikuotu kelionių kepėju
Studentai, sėkmingai baigę kepimo diplomą, gali pasirinkti rašyti kelionių kepėjo egzaminą. Norėdami tapti sertifikuotu kepėjų kepėju, studentai turi užpildyti papildomas reikalaujamas darbo valandas.
Jūsų karjera
Baigę studijas būsite pasirengę įvairioms karjeros galimybėms kepimo ir konditerijos srityje. Galite rasti darbą vietoje arba užsienyje kaip (n):
- Šefas konditeris
- Specialus torto dekoratorius
- Kepyklų vadybininkas
- Mažmeninė kepėja
- Chocolatier
- Verslininkas
Kepimo ir pyrago gaminių programos absolventų užimtumas siekia 96 proc.
Studentų sėkmė
- Atminkite, kad svetingumo pramonės valandos gali trukti nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro ir dažnai apima atostogas.
- Kepimo ir konditerijos pramonė yra greita, dinamiška aplinka, kurioje daug dėmesio skiriama kokybei ir klientų aptarnavimui. Turėtumėte mokėti tinkamai reaguoti į stresines situacijas (pavyzdžiui, elgtis su klientais).
- Praktinio mokymo metu turėsite rengtis ir rengtis pagal pramonės lūkesčius.
- Turite būti geros fizinės būklės, kad galėtumėte vykdyti šią reiklią prekybą, kur ilgas valandas eisite ant kojų ir kartosite gamybos darbus.
- Sėkmingiausi studentai praleidžia maždaug 20 valandų per savaitę atlikdami namų darbus ir recenzuodami, papildomai studijuodami pasiruošdami egzaminams.
- Medžiaga pateikiama gana greitai. Norėdami pasiekti didžiausią pasisekimą, turite būti šalia ir prisiimti atsakomybę už savo mokymosi patirtį.
- Jūs turite mokėti skaityti, rašyti ir suprasti anglų kalbą, viršijančią pagrindinę anglišką kalbą.
- Aukštesnių klasių mokiniai vidurinėje mokykloje dažniausiai patiria daugiau sėkmės SAIT programose.
Kvalifikacija ir akreditacija
Sėkmingai baigę šią programą, absolventai gaus SAIT kepimo ir konditerijos meno diplomą.
Studentai raginami parašyti visus tris „Alberta Journeyman Baker“ egzaminų laikotarpius, kai jie sėkmingai baigia atitinkamus kursus Kepimo ir konditerijos meno diplomo programos pirmaisiais ir antraisiais metais.
Perkėlimo galimybės
Galimybė tobulinti mokslą perkeliant į SAIT, per arba iš SAIT yra šiuose universitetuose ir kolegijose:
- „Alberta“ pameistrystė ir pramonės mokymai
SAIT / SAIT
Priėmimas ir atranka
- 2020 m. Rudens pradžia: paraiškos priimamos 2019 m. Spalio 2 d. Iki 2020 m. Liepos 1 d.
Pagrindinė informacija
- Pradėjimo datos: 2020 m. Rugsėjo 8 d
- Ilgis: 2 metai
- Studijos ir rinkliavos per metus:
- 1 metai: 7 539 USD (vietiniai) / 24 197 USD (tarptautiniai)
- 2 metai: 6 528 USD (vietiniai) / 20 444 USD (tarptautiniai)
* Mokestis, mokesčiai, knygos ir tiekimo išlaidos gali keistis
Idealūs studentai
Studentų sėkmė
- Atminkite, kad svetingumo pramonės valandos gali trukti nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro ir dažnai apima atostogas.
- Kepimo ir konditerijos pramonė yra greita, dinamiška aplinka, kurioje daug dėmesio skiriama kokybei ir klientų aptarnavimui. Turėtumėte mokėti tinkamai reaguoti į stresines situacijas (pavyzdžiui, elgtis su klientais).
- Praktinio mokymo metu turėsite rengtis ir rengtis pagal pramonės lūkesčius.
- Turite būti geros fizinės būklės, kad galėtumėte vykdyti šią reiklią prekybą, kur ilgas valandas eisite ant kojų ir kartosite gamybos darbus.
- Sėkmingiausi studentai praleidžia maždaug 20 valandų per savaitę atlikdami namų darbus ir recenzuodami, papildomai studijuodami pasiruošdami egzaminams.
- Medžiaga pateikiama gana greitai. Norėdami pasiekti didžiausią pasisekimą, turite būti šalia ir prisiimti atsakomybę už savo mokymosi patirtį.
- Jūs turite mokėti skaityti, rašyti ir suprasti anglų kalbą, viršijančią pagrindinę anglišką kalbą.
- Aukštesnių klasių mokiniai vidurinėje mokykloje dažniausiai patiria daugiau sėkmės SAIT programose.
KARJEROS GALIMYBĖS
Absolventai gali ieškoti darbo galimybių vietoje ir užsienyje kaip:
- šefas konditeris
- specialus tortų dekoratorius
- kepyklos vadovas
- mažmeninė kepėja
- šokoladininkas
- verslininkas
Susijusios karjeros apima:
- maitintojas
- maisto mokslo technologas
- virėjas
Programos mokestis už mokslą
Galerija
English Language Requirements
Patvirtinkite savo anglų kalbos žinias atlikdami „Duolingo“ anglų kalbos testą! DET yra patogus, greitas ir prieinamas internetinis anglų kalbos testas, priimtas daugiau nei 4000 universitetų (tokių kaip šis) visame pasaulyje.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Certificate III in Baking
- Darwin, Australija
Prancūzų ir italų konditerijos diplomas
- Parma, Italija
- Colorno, Italija
Baking and Pastry Arts
- Barrie, Kanada