Kepimo diplomas

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Pakelkite į iššūkį

Suteikti studentams platų pagrindą ir sukurti daugiau universalų darbuotoją, kepimo

Remdamiesi pagrindais, išmoktais per pirmuosius dvejus programos ketvirčius, studentai gali pradėti tobulinti savo įgūdžius ir ištirti padengtų desertų metodus ir teoriją už valgomojo meno kūrimą „la-carte“ paslaugoms, konkurencijai ir banketų funkcijoms. Studentai taip pat mokosi - per praktinį mokymą - vestuvių pyragų, šokoladinių saldainių, saldumynų, kankinimų, europinių pyragų ir centrinių popierių kūrimą.

Pirkimo, produktų identifikavimo ir restoranų paslaugų pramonės planavimo ir kontrolės instrukcijų dėka siekiama suteikti esminių žinių apie kulinarijos meno karjeros verslo pusę. Programos „externship“ dalyje studentai dirba komercinių maisto paslaugų ir svetingumo įstaigų pozicijose, kurias patvirtino Tarptautinė kulinarijos mokykla „ LaSalle College Vancouver .

Kurso tikslai

Gauti mokymus vadybos, rinkodaros, žmogiškųjų išteklių, apskaitos ir finansų valdymo, technologijų, verslo komunikacijų, gėrimų valdymo, teisinių klausimų, klientų aptarnavimo ir pasaulinio valdymo bei operacijų srityje, kaip jie susiję su maisto paslaugų pramone. Taip pat aptarnaujami meniu, sodo prižiūrėtojas, maitinimo ir banketų operacijos, o studentai turi galimybę išmokti švęsti kulinarinius stilius, restoranus ir virėjus, kurie šiuo metu yra pramonės dėmesio centre. Dalyvaudami praktiniame mokyme, studentai dirba 40 vietų restorane, kuriame mokosi studentai, kur jie gali išmokti paruošti šiuolaikinius ir regioninius Šiaurės Amerikos virtuvės patiekalus ir pasukti dirbti įvairiose pozicijose (tiek priekyje, tiek atgal). namuose), rasti bet kuriame aukščiausios klasės restorane.

Apžvalga

Šią programą sudaro 60 kreditų per 4 ketvirčius.

Kursų sąrašas

  • Kulinarijos sąvokos ir teorijos
  • Metodai
  • Sanitarija ir sauga
  • Klasikinių metodų pagrindai
  • Įvadas į kepimą
  • Įvadas į konditerijos gaminius
  • Valdymas pagal meniu
  • Pirkimas ir produkto identifikavimas
  • Valdymas, priežiūra
  • Europos pyragai ir tortai
  • Išplėstinė Konditerijos ir Ekrano pyragai
  • Artisan Breads
  • Praktika
  • Planavimo ir kontrolės išlaidos
  • Maisto ir gėrimų valdymas
  • Šokoladas, konditerijos gaminiai ir centreriai

Karjeros galimybės

Absolventai įgyja žinių apie kulinarijos pramonę, tobulindami savo talentus kaip kepimo ir konditerijos technikus. Alumni dirba kaip kepėjai ir konditerijos kepyklos kepyklose, restoranuose, maitinimo namuose, pavyzdžiui, „Vancouver Club“, „Fairmont Hotel“, „Four Seasons Hotel“, „Truffles Fine Foods“, „Blue Water Café“ ir „Cobs Bread“.

Įgaliojimai

Diplomas

Šią programą patvirtino Aukštojo mokslo ministerijos, Įgūdžių ugdymo ministerijos Privačių mokymo įstaigų skyriaus (PTIB) registratorius

Detalės

  • Apima kepimo koncepcijas ir teorijas
  • Praktinis praktinis požiūris į pramonės ekspertų mokymą
  • Apima pagrindinius kepimo ir konditerijos menus
  • Programai reikalingas kulinarinis rinkinys
  • Naujoviški mokymai šiuolaikinėje aplinkoje
  • Programą sudaro 60 kreditų per keturis ketvirčius
  • Baigusieji studentai gauna diplomą

Remdamiesi pagrindais, išmoktais per pirmuosius dvejus programos ketvirčius, studentai tobulina savo meniškumą ir ištiria padengtų desertų meniškumą ir teoriją už valgomojo meno kūrimą „la-carte“ paslaugoms, konkurencijos ir banketų funkcijoms. Per praktinius mokymus studentai studijuoja vestuvių tortų, saldainių, saldumynų, kankinimų, europinių pyragų ir centrepieces kūrimą.

Absolventai Sužinokite

  • Pagrindinės kepimo, konditerijos ir kulinarijos koncepcijos ir įgūdžiai.
  • Išplėstinė pyragaičių ir stalo pyragaičių, amatininkų duonos ir kepimo produkcija.
  • Šokoladas, saldumynai ir centriniai indai.
  • Kepimo ir kulinarijos meno verslo aspektai per keturių ketvirčių programą.

Kas turėtų kreiptis?

Studentai tiesiogiai iš vidurinės mokyklos, arba brandūs studentai, kurie yra pasirengę karjerai pakeisti arba remtis gebėjimu, kurį jie turi.

  • Kūryboje ir virtuvėje dirbantys kūriniai
  • Norite išmokti naujų įgūdžių, susijusių su kepimu ir dizainu
  • Tie, kurie vertina kūrybinių pastangų sujungimą su praktiniais pritaikymais už įdomią karjerą
Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

Apie mokyklą

Located at the bottom of the west coastal mountains, LaSalle College Vancouver has welcomed students from around the world. LaSalle College Vancouver is an award winning higher education provider offe ... Skaityti daugiau

Located at the bottom of the west coastal mountains, LaSalle College Vancouver has welcomed students from around the world. LaSalle College Vancouver is an award winning higher education provider offering an array of exciting applied arts programs in diverse creative fields. Skaityti mažiau