Italijos kepyklos kursas
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Turin, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 savaitę
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 1 500 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Italijos kepyklos kursas
1 Savaitė teorinių ir praktinių pamokų su lenta ir apgyvendinimu bei galimybė mokyti kaip profesionalus kepėjas
Tapk italų kepyklos profesionalu!
Italijos kepyklos kursai
ICIF sukūrė Italijos kepyklų kursą , bendradarbiaudamas su specialistu, kuris atliks kursų pamokas, virėjas, kepėjas ir konditerijos virėjas Davide Damiano, gastronomijos konsultantas keliose aukšto lygio restoranuose, įskaitant „Michelin“ žvaigždute pažymėtus restoranus, Pjemonto regioną, nauji produktai netoleruojantiems žmonėms bendradarbiaujant su šiam sektoriui skirtomis kompanijomis dėl miltų mišinių degustacijos glitimo netolerancijai su dideliu augalinių maisto pluoštų kiekiu, taip pat kitų rūšių netoleravimo mišiniams. Jis turi ilgą nacionalinę ir tarptautinę profesinę patirtį, kartu su tvirtu teoriniu pasirengimu, kurį teikia daugelio metų studijos maisto chemijos srityje, kurią jis praktiškai sukūrė daugybėje praktikų įvairiose laboratorijose.
Dėl šios išsamios žinios apie maisto chemiją jis tampa burtininku tvarkant įvairias duonos ir grisini, tradicinių įvairių Italijos regionų tešlus, taip pat jis pasižymi kūrybišku aromatu, pritaikytu šiuolaikiniam italų virtuvės stiliui. Jis yra geriausias mielių ir miltų mišinių tvarkytojas. Kurso temos apima regioninės duonos veisles iš šiaurės į pietų Italiją, tradicinių ir aromatizuotų duonos kepinių veisles, itališkų žolelių veisles ir kitus kepinius bei specialią duoną šiuolaikinio stiliaus italų restoranuose, kurių teorinės sąvokos yra būtinos praktiškumo įgijimui. tešlos ir mielių tvarkymas.
Kursas yra italų kalba, o mokytoją palaiko vertėjas anglų kalba .
Maksimalus lankomumas: 20.
Trukmė
Bendras kursas trunka 1 savaitę, tiksliai 5 dienas teorinių-praktinių pamokų institute. Į šį kursą neįeina praktinis mokymas ne patalpose.
Sertifikatas
Pažyma apie Instituto dalyvavimą kurso pabaigoje.
Tie, kurie gali užsiregistruoti
- Italijos ir užsienio virtuvės ir vyno specialistai
- Italų ir užsienio gurmanų mėgėjai ir entuziastai
Pamokos temos
Pirmadienis
Teorinis įvadinis pamokas:
- Miltai
- Minkymo metodai
- Žaliavos, cheminės ir organoleptinės savybės
- Kilimas
Įvairių rūšių duonos praktinis vykdymas:
- Italijos papieta duona
- Saldieji miltų kepiniai
- Tradicinė kasečių dėžutė
- Kasečių duona su pluoštu ir rugiais
Antradienis
Praktinis įvairių tipų regioninės duonos vykdymas iš šiaurės Italijos :
- Rose formos duona (Rosetta - Lombardijos regionas)
- Vėžlių formos duona (Tartaruga - Lombardija ir Šiaurės Italija)
- Biova arba Biovetta duona (Pjemontas ir Šiaurės Italija)
- Ciabatta duona (Veneto, Lombardija ir Pjemontas)
- "Piedmontese Miccone" duona
Praktinis vykdymas skirtingų tipų regionų duona iš Italijos centro:
- Piadina (Emilijos Romagos regionas)
- Tigela (Emilijos Romagos regionas)
- Toskanos duona
- Mantovana duona (Lombardijos regionas)
Trečiadienis
Praktinis vykdymas skirtingų tipų regionų duona iš Italijos ir salų pietuose:
- Altamura duona (Apulijos regionas)
- Sicilijos duona (arba Mafalda)
- Carasau duona (Sardinijos sala)
- Ciriola (Lazio regionas)
Praktinis įvairių tradicinių ir specialių duonos kepinių (grissini) ir kitų kepinių gaminių vykdymas :
- Grissini ištiesta rankomis (Pjemonto regionas)
- Rubatà grissini (Pjemonto sritis)
- Grissini su alyvuogėmis
- Grissini su kukurūzų miltais
- Tarallucci su pipirais (Kampanijos regionas)
- Friselle iš Apulijos
Ketvirtadienis
Praktinis įvairių specialių duonos restoranų vykdymas :
- Duonos keptuvės su Taggiasca alyvuogėmis ir "Amaretti" sausainiais
- Spelta ir sėlenos duonos kepsnys su kakava ir medumi
- Duonos kepsniai su riešutais ir burokėliais
- Pankolis Spaccatella duona
- Duona su raudonuku ir džiovintais pomidorais
- Pusiau saldūs duona su cinamonu ir citrina
- Nedidelė duona su ricotta sūriu ir šafranu su karštu minkymu
Penktadienis
Praktinis įvairių tipų itališkų židinių vykdymas:
- Hidratuotas fokusas
- Focaccia su irkliu
- Neapdorotas kviečių koncentratas
- Focaccia iš Apulijos
Galutinis egzaminas ir dalyvavimo pažymėjimų pateikimas.
Rinkliava
Baigtas kursas: 1.500 €
Įtraukta į kursų kainą:
- Nakvynė ICIF svečių namuose 1 savaitę nedideliuose apartamentuose (2 kambarių butai su vienviečiais, dvyniais ar triviečiais kambariais ir vienas vonios kambarys)
- Sveiki vakarienė atvykus sekmadienį ICIF mokymo restorane „La Barbera“ Costigliole d'Asti pilyje
- Pusryčiai nuo pirmadienio iki penktadienio
- Maitinimas (pietūs ir vakarienė) mokyklos valgykloje nuo pirmadienio iki penktadienio
- Pilnas virėjo uniformas: striukė, kelnės, prijuostė ir popieriaus kepurė
- Parama studentams išduodant vizą (jei reikia)
Papildomos paslaugos
- Grupinis autobusas iš Milano Malpensos oro uosto į Costigliole d'Asti, kaina: € 50
- Naujos SIM kortelės pirkimas ir aktyvinimas
- Maisto ir vyno ekskursijų parama ir organizavimas
- Maisto sektoriaus renginių ir mugių perkėlimo rėmimas ir organizavimas
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Pagrindiniai ir pažangūs prancūziškų pyragų gaminimo būdai
- Ferrières-en-Brie, Prancūzija
Kepimo pažymėjimas – išankstinis įdarbinimas
- Toronto, Kanada
Kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomas
- Toronto, Kanada