Italijos kepinių kursas
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Turin, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 weeks
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 4 000 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Italijos kepinių kursas
Trys savaitės teorinių ir praktinių pamokų ir galimybė mokytis kaip italų virtuvės profesionalai.
ICIF " sukūrė Italijos kepinių kursą bendradarbiaudamas su Italijos pyrago, ledų ir šokolado federacija .
Kursų programa siūlo demonstracines pamokas, kurias rengia profesionalūs "Pastry Chefs", "Master Ice Cream Makers" ir "Master Chocolatier", vadovaujami Italijos padažų federacijos. Kursų temos orientuojasi į visus Italijos pyrago gaminius ir Italijos meno konditerijos gaminius, nuo pagrindinės tešlos iki itališko stiliaus kremo iki smulkių pyragėlių, su įžvalgomis apie regionines tradicines saldumynes ir šiuolaikinius kūrybinius desertus, pyragų dizainą ir rankinį šokoladą. grūdinimo metodai, dekoracijos su šokoladu ir ledų pamokomis. Mokymą papildo švietimo vizitai konditerijos sektoriaus įmonėse. Kursas yra italų kalba, o mokytojai palaiko vertėjas anglų kalba .
Minimalus dalyvių skaičius: 12.
Trukmė
Kursų trukmė - 3 savaitės teorinės ir praktinės pamokos instituto.
Šis kursas neapima praktinio mokymo išorės patalpose.
Jie gali prisijungti prie kurso
- Italijos ir užsienio virtuvės ir vyno specialistai
- Italų ir užsienio gurmanų mėgėjai ir entuziastai.
Kursų programa
PIRMA SAVAITĖ
Pirmadienis
- Pusryčių kepiniai:
- Croissant
- Šokoladinis pintas
- Aštuonios formos brioche su grietine
- Šokoladas Girella
Antradienis
Pusryčių kepiniai:
- Venecijos brioche su grietine
- Slyvų pyragas
- Blynas
- Keksas
Trečiadienis
Kempinė:
- Klasikinis kempinukas (lengvas plaktas / vidutinis plaktas / plaktas)
- Sponge (šokoladas, migdolas)
- Margherito tešla (su kiaušiniais ir sviestu)
Ketvirtadienis
Kempinė:
- Meringues preparatai (Migdolai)
- Roulò (pistacijas, migdolai)
- Sacheras
- Biskvitas
Penktadienis
Saldūs trumparegiški pyragaičiai:
- Klasikinis saldaus šokolado pyragas
- Sulenkiamas šlakinio pyragas (šokoladas, riešutai)
- Lazdyno riešutų pyragas (už tartletai)
Antroji savaitė
Pirmadienis
Saldūs trumparegiški pyragaičiai:
- "Sublè" saldžios šokoladinės pyragaitis (sausainiams ir tortams)
- Milano saldus trumparegiškumas (džemų tarts ir kremai)
- Kietieji tryniai saldus trumparegiškumas
Antradienis
Kepiniai:
- Kepiniai (silpna sviestui / sviesto kiekis / turtingas sviestas)
- Cannoli (grietinėlė, sabayon)
- "Apple" rožės
- Apple Strudel
Trečiadienis
Kepiniai, Bignè ir Meringues:
- Bignè (didžioji masė / vidutinė masė / lengva masė)
- Kepinių kremas (šokoladas, pistacijos, chantilly)
- "Royal Cream", sviesto kremas
- Anglų kremas
- Meringues (klasikinis, italų stilius)
Ketvirtadienis
Bavarai ir mužiai:
- Bavarija su kremais
- Bavarija su vaisiais
- Šokoladiniai putėsiai
- Braškės Mousse
- Kavos masė
Penktadienis
Semifreddos ir Ganache:
- Kremas Parfait
- Vaisių parafitai
- Vanduo ganache
- Whipped Ganache
- Ganache dėl aprėpties
Trečia savaitė
Pirmadienis
Chocolaterie - Gamybos būdai ir dekoravimas su šokoladu:
- Šokolado malimas
- Kūgio apdaila
- Pralinas (baltasis šokoladas, lazdyno riešutas, pistacija)
Antradienis
Tortas Dizainas - apdailos technika:
- Padengimas cukraus pasele
- Modeliavimo metodai su cukraus pasta (gyvūnai, animaciniai filmai, ceremonijos)
- Meno gėlių technika su cukraus pasta (gėlių pastatas, spalvotasis atspalvis)
Trečiadienis
Apdailos būdai:
- Icing (receptas, kūgio apdaila)
- Airbrush
Meninis cukrus - isomaltas:
- Meninio cukraus aprašymas
- Perdirbimo būdai (išpilstyti, ištempti, prapūsti),
- Pagrindinė įranga
Ketvirtadienis
Ledai:
- Kreminės grietinėlės ledai
- Vaisių pagrindu pagamintas ledas
- Sorbetai
- Ledų puodelis ir dengtos ledinės desertai
- Ledų pyragaičiai
- Affogati
- Granitas
Penktadienis
- FINAL EXAM e Consegna ir DALYVAVIMO SERTIFIKATŲ IR DIPLOMŲ pateikimas
Šeštadienis
- Išorinis vizitas, kurį institutas organizuoja šokolado laboratorijai ir degustacijoms
- Išorinis vizitas, kurį institutas organizuoja "Albertengo Panettoni"
Kursų mokesčiai
Kainos už Italijos kepinių kursą yra 4 000,00 EUR. Galima užsiregistruoti ir už 1 savaitę, mokestis už pirmos ir antrosios savaitės modulį yra 1300,00 eurų už 5 pamokų dienas per savaitę, o trečiosios savaitės modulio mokestis yra 1 400,00 eurų už 6 dienų pamokas. Mokestis už kursą apima:
- Apgyvendinimas ICIF svečių namuose nedideliame bute (sudarytu iš dviejų miegamųjų su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) ir pusryčių aptarnavimu 3 savaites
- Mityba institutu nuo pirmadienio iki šeštadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis) 3 savaites
- Teorinės ir praktinės pamokos, nurodytos programoje
- Mokymo medžiaga (recepto bukletai, garso ir vaizdo sistemos ir tt)
- Maistas ir vyno produktai pamokoms
- Įrangos ir reikmenų naudojimas pamokose skirtingose laboratorijose
- Pilna virimo uniforma: šefo švarkelis su ICIF logotipu, kelio ICIF kelnės ir priekaba su ICIF logotipu
- Pagalba prieš kursą pradedant Prašymo išduoti vizą studijoms, jei reikia
- Certificate of Participation from ICIF Institute on the completion of the Course and the Italian Cakes Federations awarded diploma.
Nieko kito, aiškiai nenurodyto aukščiau, nėra įtrauktas.
PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:
- 50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).
- 50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija
Kepimo ir konditerijos mokslų daktaras
- Santa Clara, Jungtinės Amerikos Valstijos